reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Vici tesknie do starszego synka ale nie moglam go wziazc przez wzglad na szkole, tyle co zaczal pierwsza klase- najwazniejsza.

Wiem ze w niemczech jest inaczej z nocnikami tzn nie zwracaja na to uwagi tak jak w polsce, siostra tez synka nie uczyla sam zaczal wolac

reklama
A ja wam tylko napiszę coś co zrobił mój tata jak Adrianka do kąpieli szykował. Adrianek był wtedy młodszy i mniej pyskaty mój tata go rozbierał dokąpieli ale najpierw go posadził na ustępie i siku kazał zrobic. Mały patrzył na niego dziwnie ale w końcu zrobił. Dziadek go zdjął z ustępu patrzy a Adik w majteczkach. Mały miał potem ubaw jak mówił że dziadzio go wysikał w majteczkach.:-D

Wiecie ale sie wku** ja zaczelam was cytowac i odpowiadac a tu mi prad wylaczyli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wlaczyli dopiero przed chwilka:no::no:. Tak wiec odpowiedzi nie wyslalam i nie moglam nic bez pradu zrobic mam nie odkurzone:no:. W kazdym razie nie pamietam co komu mialam pisac:zawstydzona/y:

SEWA wszystkiego najlepszego z okazji imienin ( troche spoznione bo mnie nie bylo ale szczere):tak::tak::tak:

Co do nocniczka to ja sadzalam Natalke od 8 m-ca i bardzo szybko sie nauczyla:tak:. Kube tez juz chyba sadzam z 3 m-ce, ale oczywiscie tylko na grubsze sprawy i zawsze mi robi do nocniczka - no chyba ze mnie nie ma w pokoju albo jestesmy gdzies na miescie a jemu sie chce to robi to w pampersa. Chwilami nawet mam wrazenie ze on rozumie ze to kupa idzie bo robi taka smieszna mine patrzy na mnie i zaczyna stekac, ale jak mu zdejme pampersa to jeszcze nic tam nie ma i dopiero robi jak siedzi na nocniku:tak:. Nie wiem czy on to rozumie czy poprostu ja jestem taka szybka ze zdazam go posadzic zanim pampersa zabrudzi:confused::dry:

Aha i najgorsze z tym pradem to bylo to, ze winda nie dziala i musialam mlodego w wozku niesc z 6 pietra na dol a potem jeszcze na gore:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, bo telefon tez mi sie wyladowal( zlosliwosc rzeczy martwych) i nie mialam jak poprosic sasiadke zeby mi Natalke ze szkoly odebrala a w domu jej nie bylo:no:.

Hej laseczki.....to znowu ja. Pojawiam sie i znikam :-D:-D:-D:-D ale mam teraz chwilke oddechu od pakowania. Mam juz polowe rzeczy spakowana, mam nadzieje, ze niczergo nie zapomne :wściekła/y::wściekła/y:

Hej laseczki.....to znowu ja. Pojawiam sie i znikam :-D:-D:-D:-D ale mam teraz chwilke oddechu od pakowania. Mam juz polowe rzeczy spakowana, mam nadzieje, ze niczergo nie zapomne :wściekła/y::wściekła/y:
ojej ile pakowania,na pewno sporo,,ja zawsze robi liste tego co mam wziąśc potem,bo zawsze potem zapominam...ja lubie sie pakowac,hehe....pojawial sie ale nie znikaj,,:tak::tak::tak:

sikoreczka :-D:-D:-D:-Ddla dziadka...

iwona.c28 współczuje ci kochana, brak prądu,,a tu jeszcze masz winde wow,co za pech za jedny razem,,ale dalaś rade,jestes dizlena:tak::tak::-):-)

reklama
Do góry