reklama
E
Ewcia81
Gość
nom to dobrze,ze szwagierka bedzie to kłopot z głowy...hihihi za Tira jeszcze wiecej bym wybulila, szwagierka bedzie w Polsce w grudniu to pozabiera jeszcze troche rzeczy
My do Stanow sie wybiermayu
wow ale zesta sie wybrali daleko,,ae netka bedziesz miala????//
E
Ewcia81
Gość
aaaaaaaaaaaaa jak rodzine macie to super,,no jasne ze do rodzinki fajnie,,,Ewcia mamy tam rodzine, wiec tam najlepiej
A net to obowiazkowo bede miec, bo tam jest, wiec luzik, tylko laptopa jakiegos od razu kupie i juz
E
Ewcia81
Gość
Wiecie co mnie chyba coś bierze,,zimno mi i leci z nochala,,kurcze jednak mnie dopadło cosik,,tylko co...
ide zarzyc leckzi i herbaciaka wypic z amolem...
ide zarzyc leckzi i herbaciaka wypic z amolem...
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
EWCIA oj to ty biedna jestes - zdroweczka zycze. A ja wlasnie przez skype ulozylam chrzesnicy mojego M smieszne opowiadanie z wakacji. Miala taka prace domowa z polskiego i oczywiscie zglosila sie do cioci ale dalysmy rade;-). Ciekawe co dostaniemy Najpierw musialam Natalce wymyslic wlasna modlitwe prosby i dziekczynienia a teraz opowiadanie ufff przyszlo mi na stare lata;-)
Ja mam zapalenie gardła:-(dostałam jakiś antybiotykA przy okazji chcąc nastrój sobie poprawić udałam się na zakupy i sobie spodnie kupiłamA teraz idę grzybki smażyćA wogóle to tak myślałam że tyle napiszecie4 strony musiałam czytać
Shady ja myślałam ze ty już w usa się urządzasz
Shady ja myślałam ze ty już w usa się urządzasz
E
Ewcia81
Gość
iwona.c28 dzięki,mam andzieje ze przejdzie,nie mam zamiaru chorowita byc teraz,,,wow opowiadanie super,,nom mam nadzieje z epochwalisz sie ocenka,bedzie pewnie 6:-):-)
aniab ojoj antybiotyk,gardło,współczuje,ale szybkiego powrotu doz drowia,,ci zycze...
aniab ojoj antybiotyk,gardło,współczuje,ale szybkiego powrotu doz drowia,,ci zycze...
reklama
E
Ewcia81
Gość
no na pewno lepiej bedzie,wierze ze super opowiesc wyszla..ANIAB zdrowka zycze
EWCIA mam nadzieje ze chociaz 5 czy 4 bedzie bo jak nie to chyba do szkoly wroce;-)
Podziel się: