reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia81 - ja też nie jestem zwilenniczką tak wczesnej nauki korzystania z nocnika, ale te wycieki kupki są codziennie, nie nadążam z praniem piżamek :no: Rozmiar pieluchy nie ma tu nic do rzeczy, kupki jest po prostu za dużo...
Dziewczyny na innym forum przekonały mnie, że warto spróbować wysadzać go na nocnik, skoro ta kupa rano zawsze jest mniej więcej w tym samym czasie robiona.
W sumie, nie mam nic do stracenia przecież....

reklama
Ewcia81 - ja też nie jestem zwilenniczką tak wczesnej nauki korzystania z nocnika, ale te wycieki kupki są codziennie, nie nadążam z praniem piżamek :no: Rozmiar pieluchy nie ma tu nic do rzeczy, kupki jest po prostu za dużo...
Dziewczyny na innym forum przekonały mnie, że warto spróbować wysadzać go na nocnik, skoro ta kupa rano zawsze jest mniej więcej w tym samym czasie robiona.
W sumie, nie mam nic do stracenia przecież....
no własnie,a może nawet małemu sie psodoba i bedize ic robił,,chcociaż pare razy dziennie,,spróbuj,,zakup i do dzieła...a potem daj znaka jak tma ci idzie...

Leiko witaj w tłumie :tak:;-)Ja wczoraj zasiedziałam się przed telwizorem i też po pierwszej poszłam do wyrka a Jula dziś wstała o siódmej:sick:Wiem że moja siódma a twoja piąta trzydzieści to luksus ale i tak czuję się lekko nietomna a dziś znów teście i szwagier do nas przyjadą Teściowa ma pecha za każdym razem gdy nas odiwedza ja mam oczy na zapałki
Ewcia no brzuszek rośnie juz się nie ukryje i nawet nie zamierzam to jedyny okres kiedy mogę go z dumą eksponowac w każdym innym okresie będę raczej chowała;-)
Samopoczusie moje na zmianę czasem mam ochotę mojego M WYEKSMITOWAC A CZASEM mam dla niego same pozytywne uczucie wiec nie wiem już czy to on a tak na zmiane niedobry czy może moje chumory dają o sobie znać;-) Płaczliwa jestem jak nie wiem co Do łez doprowadzaja mnie sytuacje które wcześniej nawet by nie wzruszyły no i kości biednicy nawalają jednego dnai ledwo chodze a następego jakby nigdy nic.
Julka ma coraz większa świadomoć ze w brzuszku jest dzidzia bo podchodzi daje buziaki dzidziusiowi głaszcze mój brzuszek a jak w telewizorze nawet ktoś krzyczy to mówi " cicho bo dzidziuś boi" słodkie to:happy2::sorry2::tak:

witajcie

Leika ja tez myślałam, ze jak Maja będzie wieksza to szybciej zakuma o co chodzi z nocniczkiem, a tu nic, teraz zaczął sie okres, ze wszystko jest na nie i jest jeszcze gorzej, także ja radze aby edukację nocnikową zacząć jak najszybciej

chociaz od wczoraj siedzimy w domku (bo katar) i Maja chodzi w majteczkach i jak na razie tylko 2 razy było siku na podłogę, ale zawoła i trzeba ją posadzic, bo sama nie chce usiąść, bo jak pisłam wyżej, o cokolwiek się jej zapytac to jest "nie"

Mój szwagier(były) kiedys kupując pampki w sklepie poprosił numer 4 pampków i przeczytał ze od 7-18kg to zapytał sie kiedy dziecko tyle narobi,przeciez to jest dużo 7kg kupy....myśałam ze padne ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D..ale on naprawde nie wiedział co to za waga,hehehee
także leika kup większe to więcej kupy wejdzie,heheheee
:-D:-D:-D:-D:-D

Julka ma coraz większa świadomoć ze w brzuszku jest dzidzia bo podchodzi daje buziaki dzidziusiowi głaszcze mój brzuszek a jak w telewizorze nawet ktoś krzyczy to mówi " cicho bo dzidziuś boi" słodkie to:happy2::sorry2::tak:

naprawde słodkie :-)

Leika a poranny wyciek z kupy,,łoj łoj nie zazdroszcze..
hehe a coś wma napisze...
Mój szwagier(były) kiedys kupując pampki w sklepie poprosił numer 4 pampków i przeczytał ze od 7-18kg to zapytał sie kiedy dziecko tyle narobi,przeciez to jest dużo 7kg kupy....myśałam ze padne ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D..ale on naprawde nie wiedział co to za waga,hehehee
także leika kup większe to więcej kupy wejdzie,heheheee
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale sie usmialam:tak:U mnie rano bylo slonko a juz znow chmury:wściekła/y:mielismy isc na bazerek moze bym kupila co nieco dla Vanesski ale chyba nic z tego.No a u nas chyba jednak poprawa bo wczoraj byly trylko dwa stolce:-)ale odpukac ....
Leika z tego co pamietam to Novaczka tak swoja Martynke wysadzala zawsze rano na kupke :tak:i to nawet juz przed rokiem:-)Z sukcesem:-)
Cloe to super ze Julka wie ze bedzie miala rodzenstwo.Ja swojej tez juz mowie i jak na razie caluje mi brzuszek ale ile rozumie to nie wiem:)

Cloe to dobrze,ze dobrze u ciebie, A mała super reaguje,cyzlir ozumiem ciesyz sie na rodzeństwo i już dba o nie w brzuszku...
Pycha ach ten katar,,a sio katarze,,a na nocnik super,ze woła,,a moje tez przechodizło ten okres na NIE,okropny był,,wszystko nie i nie...ale bedize dobrze...
A u mnie pochmurnawo..mój mały je drugie śnaidnaie,naleśnika...

001.gif
Sewa
001.gif

001.gif
wszystkeigo najlepszego w dniu imienin
001.gif
kochana...

001.gif
Dużo zdrowia ,szczęścia,miłosci,pociechy z męża,synka i spełnienia marzeń!!!
001.gif

060.gif

reklama
Na pewno dam Wam znać czy wysadzanie na nocnik coś dało :tak: Dopisałam już go do listy zakupów.

Cloe- to musi być słodkie! :-D
Pochwal się fotą brzuszka :))
Koedy masz USG połówkowe?

Do góry