reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

77777ql1.gif
Sewa

najlepsze zyczonka imieninowe!!!!
77777ql1.gif

reklama
Na pewno dam Wam znać czy wysadzanie na nocnik coś dało :tak: Dopisałam już go do listy zakupów.

Cloe- to musi być słodkie! :-D
Pochwal się fotą brzuszka :))
Koedy masz USG połówkowe?
połówkowe??? czyliw połowie,,
ja jak byłam w ciązy to miałam co miesiąc usg...a wy państwowo czy jak,,ze tak rzadko....

Ja tez mialam duzo razy robione USG no moze nie co miesiac ale 6 napewno.Robilam dla swojej spokojnosci ze wszystko jest ok.Panstwowo naleza sie tylko 3 a mi lekarz dla skierowanie na tylko dwa.

Ja chodziłam prywatnie i miałam często USG, ale są trzy majwazniejsze badania USG w ciąży - w 12 tc, w 20 tc tzw. połówkowe, i w 32 tc. Pozostałe są dodatkowe tylko.

Sewa - wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!

Leika no już wiem teraz...
A wogóe to ja iała co 5 tygodni,a nie co miesiąc,czyli tez jakoś koło 6 wyjdzie albo więcej:-p:blink:...
A mnie łeb nawala i gardło,piecz emnie gardło,a to chyba zgaga co?? Bo ja nigdy nie miałam i nie mam pojęcia co to jest,,a tylko z opowieści słysząłam,heee
Będ epiła herbaciaka z AMOLEM,po nim pewnie lepiejs ie poczuje...

Leika 4 pażdziernika:tak:Wedy też powinnam wiedzieć czy będzie chłopak czy dziewczyna:tak:Z mężem nie możemy zdecydować się na imię a tak to pole bitwy zawęzy się do jednej płci;-)no i oczywiście będę wiedziała jakie ciuszki dopkupić bo poki co pod rękę wchodza mi tylko takie "babskie";-)
Ewcia ty to masz z tą głową :no:Niezazdroszczę:no:
Pycha moje dziecko też bywa na nie oj juz nie moge się doczekac kiedy ten okres minie. Poza tym robi wszystko na przekór a jak mimo stawiam na swoim to ryk taki jakbym conajmniej z skóry obdzierała:crazy::sorry:
Ja w podobny sposób uczyłam Julkę korzystania z nocniczka więc na pewno się uda tylko uzbroj sie w cierpliwośc i bij brawo nawet jak tylko końcówka trafi do nocnika bo reszta na podłogę .;-):tak:

a MY JUZ PO OBIEDIZE,MIELIŚMY KURCZAKA I ZIEMNIACZKI,A JA SURÓWKE,BO mATU NIE JE SURÓWECZEK ŻADNYCH.
Teraz chyba kawa,może łeb mnie przestanie boleć...

A my w koncu bylismy na zakupach w centrum handlowym:tak:zjedlismy tam obiadek pyszny:-)Mozemy z Vanesska chodzic po knajpkach bo ja sie sadza daje sie jej swoj talerz z jedzeniem i pieknie sama je:tak::-) Pojechalismy bo skonczyly sie mi pampersy,paczka na tydzien mi starczyla:szok:Kupilam sobie tez bluzeczke fajna za 39zl:happy:Vanessce druga czesc bajki Mali Odkrywcy z dwoma figurkami i nam nowe glosniki do kompa.Teraz dziecko spi.

reklama
Do góry