reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Grzybki mi sie dusza,dziuecko spi a ja w necie buszuje:tak:ja Ewcia:-D:-D:-Dale zaraz moj przychodzi i mi juz zapowiedzial ze bedzie sobie grac:dry:a niech se gra ja sobie po lezakuje troszke:tak:Musze jeszcze rybke usmazyc bo miala byc wczoraj ale nie bylo jakos czasu i dzis bedzie:tak:i jeszcze zupke gotuje.:-p

reklama
Witam. Ja dopiero wróciłam do domu. Jak człowiek idzie do supermarketu to kilka godz. wyrwanych z życiorysu ;-) Wypatrzyłam taki piękny zestaw obiadowy, a jakoś ostatnio nachodzi mnie na takie rzeczy i już go brałam do koszyka, ale coś mnie tknęło. Pięknie zapakowany, bez rozwalonego pudła ( w supermarkecie to dziwne) zawołałam panią, aby mi to pudło otworzyła, bo chcę to kupić i chciałabym zobaczyć, czy wszystko z tymi talerzami ok. I co się okazałało :szok::szok::szok::szok: brakowało talerza do drugiego dania i trzech filiżanek :szok::szok::szok::szok: a tylko jeden komplet taki był, ale bym sobie kupiła :szok::szok::szok: a tanie to nie było :no: no i chora jestem bo teraz będę chodziła do skutku.... aż spotkam bo strasznie mi sie spodobał :tak:

Boli mnie głowa nadal, ale to chyba od ciśnienia, bo wieje jak walnięte :confused:. Idę kawę wypić i muszę posprzątać mieszkanko, bo jutro mam gości.

Do potem.

hej

u nas tez wiatr, raz deszcz, raz słońce, czyli ogólnie do d..y

Maja ma znów katar, juz zaczynam sie martwic, bo coś często ma katar :-:)-:)-(

bylismy na zakupach, kupiliśmy w końcu dla małej buciki jesienne i mase innych rzeczy i oczywiście zostawilismy trochę kasy w sklepach :no:

iwonka widze że już lepiej z Vanesską, mi dopiero dziś s ię przypomniało, ze na biegunkę dobre sa paluszki

i mnie tez dziś boli głowa :no::-(

Chyba nikogo dziś już tu nie ma. Maksio usnął - buszował od 6 do 20, zero drzemki, oczywiście cąły czas mamusia musi być z nim.... no a teraz usiadłam trochę popracowac wreszcie.

Dobrej nocki wszystkim i miłego wieczoru!

Pycha zdrowka dla Majeczki,moze to jakis alergiczny katar....
OlaK No faktycznie,jak dziecko w dzien nie spi to nie jest ciekawie,moja czesto nie chce spac ale ja i tak z nia ide sie polozyc i czesto po nawet kilkudzesieciu minutach ale usnie
Wow rzeczywiscie pustki ale to normalka w weekend:tak:moje dziecko dopiero teraz zasnelo,dzis pozno miala drzemke:dry:

Hello wieczornie :)

Byliśmy dziś obejrzeć jeden domek, nawet fajny był. Ale jeszcze się wstrzymamy z decyzją aż obejrzymy kilka innych :)

W porownaniu a Wawa to tanio,bo nasza(tescia) gdzie teraz mieszkamy bank wycenil na 700 tys zl i tez jest nieco ponad 1000m2 i to jest tak zwana dzialka bez mediow,nie ma kanalizacji miejskiej(szambo) gazu ziemnego tylko sama zimna woda miejska.

reklama
Do góry