reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobry wieczór.
U nie jakby coś się ruszyło ale spokojnie, jeszcze nic poważnego.
Majka dzisiaj miała drzemkę, ale po dwóch godzinach ją obudziłam bo na wystawę kotów jechaliśmy, ale miała frajdę. Biegała od klatki do klatki i KOCIUSZKI oglądała, gdyby były tańsze to byśmy ze srebrnym brytyjskim wyszli ale 1200 zł to trochę za dużo jak dla nas na kota :-(, jutro Wam zdjęcia wlepię:tak:.

Maja ma znów katar, juz zaczynam sie martwic, bo coś często ma katar :-:)-:)-(

bylismy na zakupach, kupiliśmy w końcu dla małej buciki jesienne i mase innych rzeczy i oczywiście zostawilismy trochę kasy w sklepach :no:

iwonka widze że już lepiej z Vanesską, mi dopiero dziś s ię przypomniało, ze na biegunkę dobre sa paluszki

i mnie tez dziś boli głowa :no::-(

A ja od dwóch dni szukam jesiennych butów dla Majki i nie mogę znaleźć bo już kozaczki się pokazały :dry:
Nas też jakieś choróbsko bierze, katar i gardełka, jeszcze mi to potrzebne żebym do porodu jechała z zapchanym nosem :dry: i kaszlem, a może jak kaszlne to szybciej pójdzie ;-):-D.
Iwonka, Leika ale kosmiczne ceny :rolleyes2:, ciekawe jakie są u mnie muszę się zorientować.
Dobranoc.

Dzień dobry..
Ja pisze juz drugi raz od was,ob wcięło mi posta,juz nerwa mam,bo jak teraz wciągnie to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Ale nic pisze dalej,,my po śniadanku,pobudka przed 7, jezu juz sie przyzwyczaiłam wstawac rano,ale myślałam,z eprzy wolnym troszke pośpie,a tu nici...no trudno...
My po sniadnaiu,ja pije kaw ei pisam do was...
Aniu138 nie choruj kobietko,bo musisz mieć siły na poród,zdrowiej,bierz witaminki,,,

WSTAWAĆ!!! bo ama do siebie nie bede pisała.....

Pycha oby Majeczce szybko katarek przeszedł...
Iwonka jak tam Vanesska...
Sewa jak chumorek...
Jusia co tam u ciebie? gdzie sie podziewasz??
Novaczka,a ciebie tez rzadkow idac,,,,,co tam słychać??
Cloe jak tam somopoczucie,,a brzunio rosnie cosik??
iwona jak sie spalO??
leika a u ciebie??
OlaK Jak tam praca ułożona? Kiedy do lekarza gonisz?? A Iwonka kiedy ty??

witaj helloł Leiczka,,jaks ie spało kochaana????

Szkoda gadac :/ Nati tak jak wczoraj urządził dziś pobudkę o 5:30, a ja głupia poszłam spać dopiero o pierwszej. Tak więc mimo kawki czuję się spiąca bardzo i pewnie jeszcze parę godzin potrwa, zanim oprzytomnieję na dobre ;-):-D

Codziennie rano mamy wyciek kupy z pieluchy. Chyba czas na nocnik...

Szkoda gadac :/ Nati tak jak wczoraj urządził dziś pobudkę o 5:30, a ja głupia poszłam spać dopiero o pierwszej. Tak więc mimo kawki czuję się spiąca bardzo i pewnie jeszcze parę godzin potrwa, zanim oprzytomnieję na dobre ;-):-D

Codziennie rano mamy wyciek kupy z pieluchy. Chyba czas na nocnik...
no to kiepsko,ale szybko sie obudzisz zaraz....nono,ale tak poxno spać to wow,nie dziwie sie,zes nie wysapna,hehe..
NONO zaczynaj nocnik,bo to troszke trwa to oduczanie,,a lepiej zaczac wczesniej,,,chociaż każde dziekco inaczej to przechodiz...

Leiczka ja zpaomniałam ile twoj Natek ma i musiałam zazerknąc na suwak,,on malutkki tzn młodziutki,tazkę nie spiesz sie z nocnikiem...ja małęgo zaczęłam jak miał 1 rok i 10 m-cy,,jak już wsyztsko kumał i umial powiedizec , chociaż wyrazami co chce...takz emyśle,ze Natek moze w pampki jeszcze robic...

reklama
Leika a poranny wyciek z kupy,,łoj łoj nie zazdroszcze..
hehe a coś wma napisze...
Mój szwagier(były) kiedys kupując pampki w sklepie poprosił numer 4 pampków i przeczytał ze od 7-18kg to zapytał sie kiedy dziecko tyle narobi,przeciez to jest dużo 7kg kupy....myśałam ze padne ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D..ale on naprawde nie wiedział co to za waga,hehehee
także leika kup większe to więcej kupy wejdzie,heheheee

Do góry