reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MIłych zakupów Leika,,a iwonka obkupiona
g100.gif

A ja kabaret ogłądam
b035.gif

reklama
Cześć kobietki nie było mnie wczoraj bo cały dzień szaleliśmy na zakupach no i jedzonko robiłam mężowi:tak:
Sewa wszystkiego najlepszego:-)
Mój mąż jużpojechał a ja jak zwykle sprzątam bo okropny bałagan mam zawsze jak on się pakuje:-DA teraz wkleję jak wygląda Madzi prezent bo to nie jest hulajnoga tylko deskorolka z kierownicą

Zrobilam sobie drzemke razem z dzieckiem i teraz jestem jakas pijana:confused2:Wstalam zjadlam grzybki w smietanie:-p:-)
Aniab rzeczywiscie to deskorolka :tak::-):-):-):-):-):-):happy:

Ja już posprzątałam a teraz czas usypiania nadchodzi a moje dzieci jak zwykle szaleństwo:-DZajrzę tu jak mi się uda ich położyć a teraz seans przed tv bo czekam na skazanego na śmierć

Ja już posprzątałam a teraz czas usypiania nadchodzi a moje dzieci jak zwykle szaleństwo:-DZajrzę tu jak mi się uda ich położyć a teraz seans przed tv bo czekam na skazanego na śmierć
no to udanego usypiania,,bo moje male to padło mi na ręakch jakies poł godizny temu jak gadaliśmy z ciocia przez skype

Dobra ja mówie dobranoc,ide ciuszki na rano przygotowac i wyreczko zrobić i sie tam utulić w ramionach MOrfeusza(jak to Sewa),,,a ona chyba zapiła sie dzisiaj an tych imieninach swoich,hehe nie am jej i nie ma......

DOBRANOCC

Hej.
U mnie po staremu, czyli nic się nie dzieje :no:.
Byliśmy na spacerze, bo zrobiła się bardzo ładna pogoda i ze spaceru wróciliśmy z ... kotkiem tj. on przybiegł na plac zabaw a później poszedł za nami do domu, Rudy był badzo tolerancyjny ale kotek na psa źle reagował i M poszedł go wypuścić na plac zabaw i uciekł. A później przyjechała do mnie koleżanka z córką i dziewczynki się wybawiły jak zawsze.

ja kupiłam w CCC, takie za kostke, bo Maja musi takie miec

No ja byłam w CCC i tam są już kozaki, a takich jesiennych to już końcówki i oczywiści Majki numerów nie było :no:

Leika 4 pażdziernika:tak:Wedy też powinnam wiedzieć czy będzie chłopak czy dziewczyna:tak:Z mężem nie możemy zdecydować się na imię a tak to pole bitwy zawęzy się do jednej płci;-)no i oczywiście będę wiedziała jakie ciuszki dopkupić bo poki co pod rękę wchodza mi tylko takie "babskie";-)
Ja też tak miałam :tak:, a jak się dowiedziałam że mam mieć synka to dopiero jak zaczęłam widzieć takie chłopięce rzeczy i teraz tylko takie widzę :tak:.

SEWA
SPEŁNIENIA MARZEŃ

reklama
Do góry