reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Małe słodko śpią! Och jak ja uwielbian tą porę! Cisza ,spokój i BB!:-D No za długo to nie nasiedzę bo mi mężo przyniósł pranie ze strychu i mam teraz co robic.
Ewcia czyli moje 1,5 godziny na zebraniu to "pikuś" w porównaniu z twoim. Swoją drogą to mogliby sobie darowac takie posiedzenia. U nas były omawiane głównie finanse i wg mnie nie było potrzeby tak długo. A o dzieciach pani woli rozmawiac w cztery oczy przy odbieraniu malucha. Przy okazji mojemu to coraz większe rożki rosną! Zaczyna rozrabiac ile wlezie. Oj nachodzimy się do szkoły!:tak:
Iwonac.28 ja to bym pewnie nowy zostawiła ale z drugiej strony klapka....:cool2:
Sewa duży lotek mnie też nawiedza. Teraz się uspokoiło ale BB chodzi jak krew z nosa :dry:
Dobra to narazie tyle. Mykam do tgeo mojego prania bo mnie z nim rano zastanie:laugh2:

reklama
Dziewczynki, noc już późna czas spać, tylko napiszę Leice, że Maksio nie miał transfuzji, miał tylko fototerapię po której mu szybko bilirubina zaczęła spadać, i nawet mu nie oznaczyli w związku z tym grupy krwi - mieli to zrobić gdyby fototerapia tak mu nie pomagała.

Lecę bo nieprzytomna jestem normalnie.....
Dobranoc kochane!

U widze ze juz wszyscy spia.ja tez zaraz zmykam tylko na Allegro musze zajrzec.U mnie cieplutko w domku bo w kominku na palilismy.Troszke sie zdrzemnelam jak usypialam dziecko i teraz mi sie spac ode chcialo.Dobranoc :)

Dziewczynki. Zaglądam, aby życzyć Wam kolorowych snów :tak:

Aga udanego wypoczynku w Polsce.

Iwona co do telefonu to ja wybrałabym ten nowszy. Z klapką są takie bardzo kobiece, ale nowy model, to nowy model....

Ewcia 2,5 godz. zebranie :szok::szok::szok::szok: powariowali :szok::szok::szok: no ale chociaż wiesz jak Mateuszek zachowuje się po Twoim wyjściu :tak:

sikoreczka nie zadroszczę tego prania :no::no::no: nie cierpię prasować. Wolę gary myć ;-):-D

Idę spać bo paluchy mi zgrabiały od tego zimna :-(
Dobranoc.

Melduję się wieczorkiem a raczej nocką.
Trochę Was przeleciałam :zawstydzona/y:, bo dużo mi sie tego nazbierało :zawstydzona/y:.
Miałam dzisiaj gości do południa potem od razu do lekarza i
nareszcie zawiało optymizmem :-D, mam być już gotowa bo to może być w każdej chwili :tak:, gdyż szyjka mięciutka, główka bardzo nisko, co czuję :baffled:, synuś ślicznie ułożony, tylko skurczy brak, lekarz mówi że mógł by zrobić masaż szyjki ale to dość nieprzyjemne i bolesne i woli mi tego oszczędzić bo i tak to już kwestia kilku dni.
Potem weszliśmy do jednego sklepu takiego typowo dla dzieci, bo szukaliśmy lalki dla Majki, ale tam nie było, potem do drugiego i tu był śliczny bobas, którego będzie można ubierać w normalne dziecięce ubrana, a o to właśnie chodziło :tak:, no i jeszcze Carrefour w Galerii i herbatka u znajomych, korzystam na maksa ;-):-D.

Jutro ( jak zdążę ) to nauczę mężulka i ona Wam oznajmi jak już urodzę :tak:, także spokojnie.

Witaj MONIA
EWCIA mój M wyszorował garnek, trochę mu to zajęło ale chytrus jeden wolał szorować kilka dni niż wydać kasę na nowy ;-):-D.
ELIZABETH z ta wodą też dobre, a ja myślałam że jedyna taka "zdolna" jestem:zawstydzona/y: :-D
SIKORECZKA a powiem Ci że od kilku dni to kona mnie męczą ale stwierdziłam że zmienię firanki i nie będzie widać :-D:-D
Dobranoc

Witam z rana:-). Zapowiada sie super dzien bo swieci sloneczko ,ale jest tylko 5 stopni:szok: - moze bedzie cieplej. Natalke zabrala mi sasiadka do szkoly wiec ja jeszcze w pizamce:sorry2: Dzieki dziewczyny za odpowiedzi :tak:ale narazie sie jeszcze waham bo generalnie to funkcje maja prawie takie same tylko chodzi o wyglad i tak jak napisalyscie ze nowy to jednak nowy a moj ma juz rok i nie wiadomo kiedy sie popsuje:baffled:. No ale o tym juz dosc. Chociaz M powiedzial zebym szybko podjela decyzje, bo dwoch tel to nie bede miala..... sknerus;-);-):rolleyes2::rofl2::crazy:

Miałam dzisiaj gości do południa potem od razu do lekarza i nareszcie zawiało optymizmem :-D, mam być już gotowa bo to może być w każdej chwili :tak:, gdyż szyjka mięciutka, główka bardzo nisko, co czuję :baffled:, synuś ślicznie ułożony, tylko skurczy brak, lekarz mówi że mógł by zrobić masaż szyjki ale to dość nieprzyjemne i bolesne i woli mi tego oszczędzić bo i tak to już kwestia kilku dni.

A ja juz myslalam ze sie rozdwoilas;-):laugh2:. Aniu nie wiem czy juz to mialas, ale masaz szyjki jest naprawde nieprzyjemny i bolesny wiem bo mialam przy Kubie:no::errr:tragedia cala reszta przy tym to pikus:dry:

SIKORECZKA super fotki:tak:

OLA K ale ty mialas przejscia po porodzie:szok::szok: wspolczuje ale najwazniejsze ze teraz maly jest zdrowy a i przy drugim dzieciatku bedzie ok:tak::tak::tak:

reklama
1
witam
jaa znow od 7.oo na nogach :wściekła/y:chyba sie starzeje bo tak wczesnie wstaje;-)
mały jeszcze spi ale w nocy budzil sie i jeczał przez sen wiec wczorajszy dzien zapowiadał ciezka noc a ja sie nie skapnelam:eek:i pewnie to od zabkow bo jeden widac ze sie juz przebija ale mozliwe ze idzie jeszcze jakis i mu dokucza:-(

za oknem nawet zapowiada sie ciepły dzien wiaterku niema i jest jasno:-)

a ja teraz uciekam pograc bo i tak nikogo niema

Do góry