sikoreczka79
Fanka BB :)
Małe słodko śpią! Och jak ja uwielbian tą porę! Cisza ,spokój i BB! No za długo to nie nasiedzę bo mi mężo przyniósł pranie ze strychu i mam teraz co robic.
Ewcia czyli moje 1,5 godziny na zebraniu to "pikuś" w porównaniu z twoim. Swoją drogą to mogliby sobie darowac takie posiedzenia. U nas były omawiane głównie finanse i wg mnie nie było potrzeby tak długo. A o dzieciach pani woli rozmawiac w cztery oczy przy odbieraniu malucha. Przy okazji mojemu to coraz większe rożki rosną! Zaczyna rozrabiac ile wlezie. Oj nachodzimy się do szkoły!
Iwonac.28 ja to bym pewnie nowy zostawiła ale z drugiej strony klapka....
Sewa duży lotek mnie też nawiedza. Teraz się uspokoiło ale BB chodzi jak krew z nosa
Dobra to narazie tyle. Mykam do tgeo mojego prania bo mnie z nim rano zastanie
Ewcia czyli moje 1,5 godziny na zebraniu to "pikuś" w porównaniu z twoim. Swoją drogą to mogliby sobie darowac takie posiedzenia. U nas były omawiane głównie finanse i wg mnie nie było potrzeby tak długo. A o dzieciach pani woli rozmawiac w cztery oczy przy odbieraniu malucha. Przy okazji mojemu to coraz większe rożki rosną! Zaczyna rozrabiac ile wlezie. Oj nachodzimy się do szkoły!
Iwonac.28 ja to bym pewnie nowy zostawiła ale z drugiej strony klapka....
Sewa duży lotek mnie też nawiedza. Teraz się uspokoiło ale BB chodzi jak krew z nosa
Dobra to narazie tyle. Mykam do tgeo mojego prania bo mnie z nim rano zastanie