reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Qrczę :wściekła/y: co chwila na cały monitor wyskakuje mi reklama dużego lotka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: by to diabli..... u Was też czy tylko ja mam taki niefart :confused:

reklama
Witam,,
BYłam na zebraniu i wróciłam,,wiecie ile trwąło,,zgadnijcie 2,5 godizny:szok::szok:,juz nie mialam siły,,pierwszą godizne stałam,bot ylu rodizców było,,jacie,,a potem do sal swoich i dalej zebranie,,szok...ale juz wiem co mastuys robi,ze je,śopi,sprzata,o wsyztsko się pyta itp itd
Witam nowa mamusie...:tak::tak:

Monia to jest goracy watek i ciagle jest cos do czytania,tylko czasem w weekendy jest spokojniej:)
hehe no nieraz ze 20 stron było:-D:-D:-D

. I wiecie co jakos sie zle czuje.Bylam z Vanesska na dworzu i sie troszke po bujalam na hustwace ogrodowej i tak mi sie krecilo w glowie ze nadal mam odloty
tylko nam nie odlec daleko,,,;-);-)

Witam!
Rety, dziewczyny ja naprawdę mam sklerozę, przed chwilą czytałam co u której z Was się wydarzyło i nie wiem co odpisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba lecytynę muszę zacząć brać ;-):tak::-D
no to ja sie dołączam do klubu sklerowicżów w odpisywaniu,,non stop zapominałam,potm na krteczce pisałam,a teraz to sie wycfanilam i cytujee:tak:;-):-)

Qrczę :wściekła/y: co chwila na cały monitor wyskakuje mi reklama dużego lotka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: by to diabli..... u Was też czy tylko ja mam taki niefart :confused:
no mi tez,,chyba wsyztskim,,co za totek srotekk,,mi na poczcie ostatnio tez skakał:tak::wściekła/y::wściekła/y:

Czesc, wpadam tu bardzo sporadycznie, bo juz nie jestem "siedzaca...";-):tak: ale czasami jak mam czas was podczytuje:tak:. Gratuluje, przyszlym podwojnym mamusiom!!:tak::tak: Super, ze sie udalo i zycze wspanialych 9 miesiecy!:tak: U nas tez wszystko fajnie. Erik juz czesto korzysta z nocniczka, nie uzywa juz smoczka (uzywal kiedys wylacznie do spania, bo w dzien nie potrzebowal i nie dawalismy:tak:) Od miesiaca chodzi do zlobka i swietnie sie zaklimatyzowal, a my jestesmy bardzo zadowoleni,ze go tam poslalismy i ze nie wzielismy nianki:tak::tak: Jutro ostatni dzien do pracy przed urlopem i jedziemy do PL. Bardzo sie ciesze, bo juz dawno nie widzialam swojej rodziny:tak::tak: i wszystkich znajomych. :tak:

Aga nono fajowe nowości u ciebie,,fajnie,ze tak mały dobrze to znosi i super,ze ogólnie wszystko oki..MIlego pobytu w PL>>>

ja lece syna uspac,,komp mi sie wyłącza,no i jeśli jeszcze raz mi sie wyłączy to juz nie bede włącząła,bo mam tylko na niego nerwa...
Od rauz mowie dobranoc.....

Ja tez tak mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dziewczyny a ja mam dzis dzien pelen wrazen: najpierw nie mialam netu i nie moglam z wami popisac:no:, a po poludniu wybralismy sie na zakupy. Musialam kupic mamie prezent na imieniny - kupilam jej posciel mysle ze jej sie przyda:dry: i Natalce musialam kupic prezent na urodziny bo jest zaproszona na niedziele. Kupilam tej dziewczynce ksiazke " bajki po polsku i angielsku" sa rozne bajki napisane w dwoch jezykach mam nadzieje ze bedzie zadowolona tym bardziej ze angielskiego juz sie ucza:confused:. Ponadto podpisalismy dzis z moim M aneksy do umowy telefonow i wiecie co w koncu nas docenili jako stalych abonentow i dostalismy nowe telefony:tak:. Tylko ze przez to mam bola bo nie wiem co robic. W zeszlym roku dostalam od mojego M na gwiazdke telefon Nokia 6101 z klapka za 8 stowek - jest super:tak:, a teraz dostalismy nokie 3110 i tez jest fajna tylko ze bez klapki i nie wiem ktora sobie zostawic a ktora sprzedac:confused::shocked2::shocked2:. Moze mi doradzicie bo naprawde nie wiem co robic:dry:. Za tamta przemawia sentyment a za ta to ze jest nowa i tez super ma fajne dzwieki, aparat fotograficzny, karte pamieci bluetooth no jest fajna tylko ze bez klapki:dry: a ja do tych klapek mam slabosc:dull:.No nic ale sie rozpisalam ze nie wiem co komu napisac mialam. Mam nadzieje ze nie bedziecie mi mialy tego za zle ale dzis mialam dzien pelen wrazen;-):tak:. Chyba ide spac . Dobranoc:-)

Witam wieczorkiem

ale sie rozpisałyscie od wczoraj 12 stron:szok:co z tego ze wszystko nadrobiłam jak mam metlik w glowie i niewiem co odpisac i komu:sorry:

ale sie dzis usmiałam bo kumpela wrociła wczesniej z pracy i poszła do przeczkola po młodego,,a on wchodzac do domu buziaka mi dal i sie mnie pyta czemu ja po niego nie przyszłam do przeczkola :-Dtylko mama:happy:

moje dziecko miało dzis ciezki dzien co chwile jeczał i popłakiwał:confused:nawet nie chcial sie bawic z dziecmi:szok:

a aaaa witam nowe mamuski:-)

iwona.c28 - ja bym zostawiła sobie nowy telefon, technologia się tak szybko zmienia że nie warto zatrzymywać starego telefonu bo z każdym miesiącem będzie coraz mniej "aktualny". No i to są teraz bardzo delikatne cacka i szybko się zużywają.

reklama
Aga 29 witaj :-)Jak pisała Iwonka same dobre wieści:tak: Udanego wypoczynku w PL:tak:
Iwonka c 28 oj kobietko mnie sie nie pytaj bo jak przeczytałam dla mnie niezrozumiałe oznaczenia Nokii to równie dobrze mogłabym po chińsku czytać. A co na to M? Tem lepszy łatwiej sprzedać za godziwa kaskę.no i pytanie jakich funkcji rzeczywiście w telefonie urzywasz a jakie sa tylko tzw. "dingsem" którego równie dobrze mogłoby nie być?
Ewcia to widać że Mati w przedszkolu czuje sie jak u siebie Tylko w domu mu smutno że z mama musi sie rozstać;-)
Agatka bb to rzeczywiście dziwne skoro wcześniej tego nie robiła. Moja tez zawsze obkupi Julke ale lubi to robić głównie wtedy gdy inni widzą bo wtedy jest taka "dobra babcia i teściowa" ale mnie to nie przeszkadza skoro lubi to prosze bardzo a korzystam na tym ja i moje dziecko;-)
Dziś nie było widać qani 138 ciekawe czyżby Dawidek postanowił wkońcu wyjść z brzuszka mamy?

Do góry