reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sewa to kazdy chyba ma,to jest takie denerwujaceQrczę co chwila na cały monitor wyskakuje mi reklama dużego lotka by to diabli..... u Was też czy tylko ja mam taki niefart
E
Ewcia81
Gość
Witam,,
BYłam na zebraniu i wróciłam,,wiecie ile trwąło,,zgadnijcie 2,5 godizny,juz nie mialam siły,,pierwszą godizne stałam,bot ylu rodizców było,,jacie,,a potem do sal swoich i dalej zebranie,,szok...ale juz wiem co mastuys robi,ze je,śopi,sprzata,o wsyztsko się pyta itp itd
Witam nowa mamusie...
BYłam na zebraniu i wróciłam,,wiecie ile trwąło,,zgadnijcie 2,5 godizny,juz nie mialam siły,,pierwszą godizne stałam,bot ylu rodizców było,,jacie,,a potem do sal swoich i dalej zebranie,,szok...ale juz wiem co mastuys robi,ze je,śopi,sprzata,o wsyztsko się pyta itp itd
Witam nowa mamusie...
hehe no nieraz ze 20 stron byłoMonia to jest goracy watek i ciagle jest cos do czytania,tylko czasem w weekendy jest spokojniej
tylko nam nie odlec daleko,,,;-);-). I wiecie co jakos sie zle czuje.Bylam z Vanesska na dworzu i sie troszke po bujalam na hustwace ogrodowej i tak mi sie krecilo w glowie ze nadal mam odloty
no to ja sie dołączam do klubu sklerowicżów w odpisywaniu,,non stop zapominałam,potm na krteczce pisałam,a teraz to sie wycfanilam i cytujee;-):-)Witam!
Rety, dziewczyny ja naprawdę mam sklerozę, przed chwilą czytałam co u której z Was się wydarzyło i nie wiem co odpisać chyba lecytynę muszę zacząć brać ;-)
no mi tez,,chyba wsyztskim,,co za totek srotekk,,mi na poczcie ostatnio tez skakałQrczę co chwila na cały monitor wyskakuje mi reklama dużego lotka by to diabli..... u Was też czy tylko ja mam taki niefart
aga29
Fanka BB :)
Czesc, wpadam tu bardzo sporadycznie, bo juz nie jestem "siedzaca...";-) ale czasami jak mam czas was podczytuje. Gratuluje, przyszlym podwojnym mamusiom!! Super, ze sie udalo i zycze wspanialych 9 miesiecy! U nas tez wszystko fajnie. Erik juz czesto korzysta z nocniczka, nie uzywa juz smoczka (uzywal kiedys wylacznie do spania, bo w dzien nie potrzebowal i nie dawalismy) Od miesiaca chodzi do zlobka i swietnie sie zaklimatyzowal, a my jestesmy bardzo zadowoleni,ze go tam poslalismy i ze nie wzielismy nianki Jutro ostatni dzien do pracy przed urlopem i jedziemy do PL. Bardzo sie ciesze, bo juz dawno nie widzialam swojej rodziny i wszystkich znajomych.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Hej Aga same super wiesci od ciebie:-)to dobrze!!!! Milego pobytu w PL:-):-):-):-):-)
E
Ewcia81
Gość
Aga nono fajowe nowości u ciebie,,fajnie,ze tak mały dobrze to znosi i super,ze ogólnie wszystko oki..MIlego pobytu w PL>>>
ja lece syna uspac,,komp mi sie wyłącza,no i jeśli jeszcze raz mi sie wyłączy to juz nie bede włącząła,bo mam tylko na niego nerwa...
Od rauz mowie dobranoc.....
ja lece syna uspac,,komp mi sie wyłącza,no i jeśli jeszcze raz mi sie wyłączy to juz nie bede włącząła,bo mam tylko na niego nerwa...
Od rauz mowie dobranoc.....
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ja tez tak mam. Dziewczyny a ja mam dzis dzien pelen wrazen: najpierw nie mialam netu i nie moglam z wami popisac, a po poludniu wybralismy sie na zakupy. Musialam kupic mamie prezent na imieniny - kupilam jej posciel mysle ze jej sie przyda i Natalce musialam kupic prezent na urodziny bo jest zaproszona na niedziele. Kupilam tej dziewczynce ksiazke " bajki po polsku i angielsku" sa rozne bajki napisane w dwoch jezykach mam nadzieje ze bedzie zadowolona tym bardziej ze angielskiego juz sie ucza. Ponadto podpisalismy dzis z moim M aneksy do umowy telefonow i wiecie co w koncu nas docenili jako stalych abonentow i dostalismy nowe telefony. Tylko ze przez to mam bola bo nie wiem co robic. W zeszlym roku dostalam od mojego M na gwiazdke telefon Nokia 6101 z klapka za 8 stowek - jest super, a teraz dostalismy nokie 3110 i tez jest fajna tylko ze bez klapki i nie wiem ktora sobie zostawic a ktora sprzedac. Moze mi doradzicie bo naprawde nie wiem co robic. Za tamta przemawia sentyment a za ta to ze jest nowa i tez super ma fajne dzwieki, aparat fotograficzny, karte pamieci bluetooth no jest fajna tylko ze bez klapki a ja do tych klapek mam slabosc:dull:.No nic ale sie rozpisalam ze nie wiem co komu napisac mialam. Mam nadzieje ze nie bedziecie mi mialy tego za zle ale dzis mialam dzien pelen wrazen;-). Chyba ide spac . Dobranoc:-)Qrczę co chwila na cały monitor wyskakuje mi reklama dużego lotka by to diabli..... u Was też czy tylko ja mam taki niefart
trusia
Brenda
Witam wieczorkiem
ale sie rozpisałyscie od wczoraj 12 stronco z tego ze wszystko nadrobiłam jak mam metlik w glowie i niewiem co odpisac i komu
ale sie dzis usmiałam bo kumpela wrociła wczesniej z pracy i poszła do przeczkola po młodego,,a on wchodzac do domu buziaka mi dal i sie mnie pyta czemu ja po niego nie przyszłam do przeczkola tylko mama
moje dziecko miało dzis ciezki dzien co chwile jeczał i popłakiwałnawet nie chcial sie bawic z dziecmi
a aaaa witam nowe mamuski:-)
ale sie rozpisałyscie od wczoraj 12 stronco z tego ze wszystko nadrobiłam jak mam metlik w glowie i niewiem co odpisac i komu
ale sie dzis usmiałam bo kumpela wrociła wczesniej z pracy i poszła do przeczkola po młodego,,a on wchodzac do domu buziaka mi dal i sie mnie pyta czemu ja po niego nie przyszłam do przeczkola tylko mama
moje dziecko miało dzis ciezki dzien co chwile jeczał i popłakiwałnawet nie chcial sie bawic z dziecmi
a aaaa witam nowe mamuski:-)
iwona.c28 - ja bym zostawiła sobie nowy telefon, technologia się tak szybko zmienia że nie warto zatrzymywać starego telefonu bo z każdym miesiącem będzie coraz mniej "aktualny". No i to są teraz bardzo delikatne cacka i szybko się zużywają.
reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Aga 29 witaj :-)Jak pisała Iwonka same dobre wieści Udanego wypoczynku w PL
Iwonka c 28 oj kobietko mnie sie nie pytaj bo jak przeczytałam dla mnie niezrozumiałe oznaczenia Nokii to równie dobrze mogłabym po chińsku czytać. A co na to M? Tem lepszy łatwiej sprzedać za godziwa kaskę.no i pytanie jakich funkcji rzeczywiście w telefonie urzywasz a jakie sa tylko tzw. "dingsem" którego równie dobrze mogłoby nie być?
Ewcia to widać że Mati w przedszkolu czuje sie jak u siebie Tylko w domu mu smutno że z mama musi sie rozstać;-)
Agatka bb to rzeczywiście dziwne skoro wcześniej tego nie robiła. Moja tez zawsze obkupi Julke ale lubi to robić głównie wtedy gdy inni widzą bo wtedy jest taka "dobra babcia i teściowa" ale mnie to nie przeszkadza skoro lubi to prosze bardzo a korzystam na tym ja i moje dziecko;-)
Dziś nie było widać qani 138 ciekawe czyżby Dawidek postanowił wkońcu wyjść z brzuszka mamy?
Iwonka c 28 oj kobietko mnie sie nie pytaj bo jak przeczytałam dla mnie niezrozumiałe oznaczenia Nokii to równie dobrze mogłabym po chińsku czytać. A co na to M? Tem lepszy łatwiej sprzedać za godziwa kaskę.no i pytanie jakich funkcji rzeczywiście w telefonie urzywasz a jakie sa tylko tzw. "dingsem" którego równie dobrze mogłoby nie być?
Ewcia to widać że Mati w przedszkolu czuje sie jak u siebie Tylko w domu mu smutno że z mama musi sie rozstać;-)
Agatka bb to rzeczywiście dziwne skoro wcześniej tego nie robiła. Moja tez zawsze obkupi Julke ale lubi to robić głównie wtedy gdy inni widzą bo wtedy jest taka "dobra babcia i teściowa" ale mnie to nie przeszkadza skoro lubi to prosze bardzo a korzystam na tym ja i moje dziecko;-)
Dziś nie było widać qani 138 ciekawe czyżby Dawidek postanowił wkońcu wyjść z brzuszka mamy?
Podziel się: