reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć:-)

Mam na imię Monika i jestem mamą z września 2005, kiedy to urodziłam córeczkę - Kamilkę:tak:. Siedzę w domu od lipca 2005 i pewnie jeszcze chwilę posiedzę.
Nigdy wcześniej do Was nie zaglądałam, aż do dzisiaj:-). Zerknęłam, troszkę poczytałam i zobaczyłam, że tak jakoś sympatycznie tu u Was:happy:. Czy przygarniecie jeszcze jedną mamę siedzącą w domu:confused:

reklama
Witaj Monia
36_1_39.gif

Hej kobitki:-) U nas dzis calkiem niezla pogoda. Posprzatalam zrobilam obiad itd itp. Zreszta nie mialam nic lepszego do roboty bo przez cale dopoludnie nie mialam internetu bo cos robili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wiecie co ja chyba naprawde jestem od niego uzalezniona, bo sie wkurzylam ze nie moge sobie wlaczyc:szok::szok:. Za to wykorzystalam ten czas bardzo dobrze bo w domku az sie blyszczy;-):laugh2::laugh2:.

Witam!
Ja miałam kolejna ciężką noc... Kubus częśto się budził...ale za to spaliśmy do 9ej:-)
Jutro zapisałam go do lekarza, bo coś chyba ma z prawym uszkiem, taka ciemna wosowina mu się tam zebrała i nie pozwala sie dotknąć, mam nadzieję, ze to nic groźnego, bo chcemy na tydzień do teściów jechać.
A co to Iwonki.c jeszcze nie było??? Oj nie ładnie , nie łanie!!!!:-) (no chyba że przeoczyłam?)

Trzymam kciuki za Kubusia zeby to nic powaznego nie bylo:tak:. Nie bylo mnie jeszcze bo netu nie mialam cale dopoludnie:no::no:, ale dzieki ze o mnie pomyslalas:tak::-)

cześć:-)

Mam na imię Monika i jestem mamą z września 2005, kiedy to urodziłam córeczkę - Kamilkę:tak:. Siedzę w domu od lipca 2005 i pewnie jeszcze chwilę posiedzę.
Nigdy wcześniej do Was nie zaglądałam, aż do dzisiaj:-). Zerknęłam, troszkę poczytałam i zobaczyłam, że tak jakoś sympatycznie tu u Was:happy:. Czy przygarniecie jeszcze jedną mamę siedzącą w domu:confused:

MONIA no pewnie:tak::tak::-)

OLA K I IWONKA dobrze ze po wizycie u gina wszystko ok teraz tylko regularnie prosze robic wyniki, przyjmowac witaminki i sie nie przemeczac:tak::-):-)

ANIA 31 to bierz witaminki a wynikami tak bardzo sie nie przejmuj czesto w ciazy sa gorsze niz normalnie:tak:

No i nie wiem co komu jeszcze bo zapomnialam....sklerotyczka:zawstydzona/y::laugh2:

Monia77, pewnie że przygarniemy! Fajnie, że coraz więcej mamusiek!

Leika, Ty masz imponującą wiedzę dziewczyno! :tak: Nawet nie wiedziałam, że to się nazywa konflikt grup głównych. Elisabeth pisze, że u niej i męża podobna sytuacja a konflikt nie wystąpił, ciekawa jestem co powoduje, że w jednym wypadku jest a w innym nie ma... może sobie o tym poczytam przy okazji.

Iwonka, jesteśmy w ciązy, testy nam wyszły, okresu nie ma i nie dopuszczamy innej możliwości. Mój gin wczoraj stwierdził, że tak, kartę mi założył... moze faktycznie u mnie to jakoś bardziej wyczuwalne... albo zmyślał? :confused: eee tam, jesteśmy Iwonka i już!!

OlaK no mysle ze lekarz nie powie nie, nie jest pani w ciazy a test pania oszukal,wiadomo ze potwierdzi bo w sumie jesli jest robiony po s[podziewanej @ to musi byc wiarygodny,co innego jak jest robiony zaraz po zaplodnieniu tzn 7 dni czy wiecej.Wiele ciaz ginie do @.Wiem wiem ze jestesmy w ciazy i bardzo sie z tego ciesze!!!!!!!!!

Monia77, czyżby Twoje maleństwo było o 1 dzień młodsze od mojego? Tak mi wygląda na podstawie naszych suwaczków... Maks się urodził 23 września 2005.

Iwonka, w przyszłym tyg. jedziemy do Wawy w związku z moją mgr i pewnie zostaniemy do weekendu - Maks ma wtedy urodziny.
A z przeprowadzką nie musimy się spieszyc i tak będziemy płacić za ten dom do końca roku pewnie jeszcze z miesiąc czy dwa tu pomieszkamy, z przerwami ;-)
Na razie Tomek odpoczywa i porządkuje sobie pomysły, tak powiedział, zobaczymy co mu wyjdzie z tego hihi

Dziewczyny, dziękuję bardzo za miłe przyjęcie:tak::-)
W najblizszej wolnej chwili napiszę o sobie i Kamilce w odpowiednich wątkach, a teraz już niestety muszę uciekać, bo mąż do domu na obiad wraca:tak:

Gratuluję nowym przyszłym mamusiom:tak:. Uważajcie na siebie i na maleństwa:tak:

Jeszcze raz serdeczne dzięki i do napisania wkrótce:tak::-).

reklama
Do góry