reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana! Nocka była tragiczna:baffled: Madzia ciągle płakała i to tak że nie mogłam jej uspokoic.Dzisiaj nie ma zatkanego noska ale ciągle kicha. Wybiorę sie do lekarki niech ją zobaczy i powie co dalej, bo takie nocki są koszmarne też dla małej. Nie umie oddychac przez nosek:dry:

reklama
Witajcie :-)
Nie mam tyle czasu teraz zeby czytac co napisałyście :-(poprostu tego jest za duzo ;-)
Ja od wczoraj pracuje :tak:dzisiaj tez ide na godz 13.15 do 19.15 Mała zaprowadzam do tesciów a potem M ja odbierze jakos dajemy rade narazie bo nie wiem jaki bede miała grafik :confused:Miałam miec umowe na zastepstwo ale mi powiedzieli ze dadza normalna najpierw na 3 miesiące potem na rok i na stałe ;-)Ze szkoła to sobie załatwiłam musiałam porozmawiać z Dyrektorem no i pomogło wiec mama zawiozła mi zaswiadczenie do Zusu no i juz wszystko sie wyjasniło :-)
M sie do mnie nie odzywa bo powiedział ze do niego to ja sie nie stroje tylko jak gdzies wychodze :eek:Szkoda słów nie wiem o co mu chodzi widocznie chciałby zebym dalej była w domu i zeby kasa z mnieba spadała :baffled::confused:
Sewa dziękuje za komentarzyk za bobasach :tak:i mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej i humorek ci sie poprawi :happy:

Cześć Mamuski!

Ewcia, dzięki, a Tobie też życzę jak najszybciej!! Fajnie, że Mati coraz lepiej, oby tak dalej!

Sikoreczka, oby katarek szybko przeszedł!

Sewa, życzę dobrego humorku, nie smuć się za bardzo!

Jusia, faceci miewają takie dziwne pomysły, nie przejmuj się. Powodzenia w pracy!!

A propos tej pijanej matki i aborcji, to ona by chyba zabiegu i tak nie zrobiła, mówili że w ogóle nie wiedziała, ze jest w ciąży - matko jedyna :eek::shocked2:

Ania, mój mąż na jakieś 2 tygodnie przed porodem już nie chciał się ze mną kochać niestety - mówił, że mu głupio jak wie, że tam niedaleko jest główka dziecka :-D Też nam radzono żeby w ten sposób wywołać poród, no ale on nie chciał....

Iwonka, dużo zdrówka dla Vanesski może przekona się do lekarstw?

Vici, wyślij trochę tego słoneczka do mnie, bo tu szaro i buro!

Iwona.c, ależ to super brzmi - pójść spać po M jak miłość...... zazdroszczę!

Lecę pisać swoja wiecznie nienapisana pracę mgr miłego dnia pa pa!!

hej

wszystkim zdołowanym przesyłamy pozytywne fluidki ~~~~~~~~~~~~ nas jeszcze nie dopadł nastrój jesienny :-)

a wszystkim chorym zyczymy zdrówka :-):-):-)

odkad zaczęłao sie takie zimno, to zaczęłam dodawać Majce do mleczka vibovit, mam nadzieje, ze to coś pomoze

my wczoraj bylismy na fajnym mokrym spacerku, dosłownie mokrym, bo musiałam raz Majke przebrac spodnie, a drugi raz to juz wpadła do kałuży centralnie i musiałysmy spadać szybko do domku :-D
[URL=www.fotosik.pl][/URL]

Witam:-)ja juz mam napalone od rana w kominku zeby caly dzien bylo cieplutko:tak:pozniej jade do sklepu obejrzec dywany.
IwonaC nie pije mleka moje dziecko,a i tak lekarka kazala nie dawac zadnego mleka tylko jogurty a niestety nie rozrobie 100ml leku z jogurtem bo z tego wyjdzie zupa:baffled:

heyeczka:-)

Odpoczywam:tak:moj chrzesniak poszedl do przeczkola:tak:rano jest troszke płaczu i nic pozatym myslałam ze bedzie gorzej starszy w szkole wiec do poludnia mam wolne bo po południu pilnuje ich dalej
wczoraj mama w południe zabrala mi synka do siebie i przywiezie jutro

Iwonka zdrowka dla Vaneski
Sikoreczka pewnie lec do lekarza,a nie probowałas jej sama noska oczyscic,a na noc podac syropku przeciwbolowego

co o porodach pijanych dzieci to sie nie wypowiadam:wściekła/y::angry::szok:

Iwonka co do adidaskow swiecacych suuuuuper,zyrandol tez fajny,ale te kozaczki brazowe to niebardzo mi sie podobały

pogoda całkiem wzgledna wiaterek wieje ale jest tez słonko i najwazniejsze nie
pada

Iwonka to zawsze mozesz podac jej z piciem lekarstwo,ja naszczescie niemam takich problemow moj mały jak widzi syropy to sam woła daj:laugh2:a jak podawałam mu w lato wit b przed komarami to wsadzał ja do buzi i rozgryzal jak cukierka:tak:

Pycha super zdjecia,Majka w siodmym niebie pewnie:tak:moja tez uwielba tez po kaluzy biegac:-)a jak nie ma to wylewa z miski psa wode i juz ma kaluze:-D:-D:-D

reklama
brenda niestety w piciu nie chce tego pic,wiec wolalam jej nie zmuszac bo wogile by juz nic nie pila i wtedy by sie odwodnila dopiero.

Do góry