reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Koszmar! Magda tak nerwowa że uśpic jej nie mogłam. Szczypie, gryzie, drapie i ryczy cały czas. Ja nie mam pojęcia co ją napadło:confused: Wczoraj też wariacje ale dziś to było przegięcie, wogóle nie piła tylko się wyrzywała na moim biednym cycusiu. Oj coś mi się wydaje że w ten sposób szybciutko się rozstaniemy z ssaniem.:sorry: Kupię jej jutro czopeczki a jak to nic nie da to odstawiam, brrr aż mi ciarki chodzą na samą myśl:zawstydzona/y:
Teraz się zastanawiam czy Adrianek znów będzie łazikował. Przez week end mieliśmy spokój więc mam wrażenie że to reakcja na przedszkole. Też się musi przyzwyczaic.
Chyba muszę się zarejestrowac na allegro bo zbliżają się urodzinki małych a wy tu fajnymi zakupami się chwalicie:tak:
Ewcia to jeszcze troszkę i Mateusz załapie! Trzymamy mocno kciuki.
Ania138 u mnie ten sposób nie pomógł:no: Madzia uparcie siedziała. Wylazła 5 dni po terminie. Chyba czekała na kuzyna:-D
Iwonka2006 zdróweczka dla Vanesski!

reklama
Dobry wieczór!

Dziewczynki czytam Was na bierząco, ale jakoś pisać nie mam nastroju :-(
Złapałam okropnego doła :-:)-:)-:)-:)-:)-( jesienna pogoda zawsze na mnie źle wpływa, jeszcze do tego dochodzi tęsknota :-:)-:)-(Jest mi strasznie źle...... i dlatego nie będę Wam smuciła tylko idę spać. Może jutrzejszy dzień przyniesie mi lepszy humor :confused:

Dobranoc.

Aaaaa jeszcze coś muszę napisać.

Ewcia cieszę się bardzo, że Mateuszek dziś lepiej w przedszkolu. Trzymam kciuki, aby było coraz lepiej :tak:

Teraz to już idę lulu..... dobranoc!

Ja byłam na zakupach ale nie kupiłam nic z rzeczy które chciałam - biurka owszem były ale same na komputer a ja chcę takie zwykłe- ma być coś za 2 tygodnie:tak:Pogoda oczywiście też mi się dała we znaki. Ewcia fajnie ze już lepiej. Iwonka zdrówka dla Vanesski. Dobranoc.

Ogladajcie Wiadomosci na jedynce,pijana kobieta urodzila w 37 tygodniu ciazy dziecko jktore mialo w sobie 2 promile alkoholu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Szok :szok:
Ale takie przypadki będą się zdarzać, dopóki nie będzie można w Polsce legalnie zrobić aborcji...

Iwonka -zazdroszczę kominka!!! :tak:

Ewcia - dobrze, że z synkiem coraz lepiej :) Oby tak dalej! :tak:

Swecia - trzymaj się i pamiętaj, że nam możesz się zawsze wypłakać, kiedy tylko poczujesz taką potrzebę... Buziaczki :***

sikoreczka79 - zastanów się, co się zmieniło, odkąd pojawiło się takie zachowanie. Ono musi mieć jakąś przyczynę. Może zmieniłaś rytuał zasypiania? Może w pokoju jest za ciepło, za duszno? A może mała po prostu zabkuje i wymasowanie dziąsełek + żel dentinox by pomogły.

No ja zamiast się starać to cały czas przy kompie siedzę ;-):-D
Ania to naprawde najlepszy sposob wiem z autopsji;-):laugh2::laugh2:
:szok::szok::szok::szok: jak mozna pic w ciazy:szok::szok::szok: gdzie te kobiety maja rozum:wściekła/y::wściekła/y:
ANIA ja codziennie przekonuje sie ze moje dzieci sa calkiem inne:dry:. Kiedys moja babcia ś.p. powiedziala ze lepiej miec 5 dziewczyn niz 1 chlopaka i chyba zaczynam rozumiec co miala na mysli:-p. Kuba jest naprawde calkiem inny niz Natalka i mimo ze jest taki maly juz pokazuje rozki:szok: a co bedzie jak bedzie starszy:confused:

Dobra ja juz dzis zmykam bo M pracuje na kompiku i nie bardzo chce mnie dopuscic wykorzystalam ze byl w lazience:dry:. Dobranoc i spokojnej nocki:-)

to mnie pocieszyłaś ty że lepiej 5 córek niż synek :tak::-D,

Szok :szok:
Ale takie przypadki będą się zdarzać, dopóki nie będzie można w Polsce legalnie zrobić aborcji...

Jestem tego samego zdania :tak:

No to dobranoc.

Już znalazłam powód marudzenia mojej małej: ona ma po prostu zatkany nosek i biedna nie może oddychac normalnie:baffled: A ja niedobra wcześniej na to nie wpadłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Posmarowałam ją i wsadziłam w śpiworek, bo ona całą nockę odkryta, nie da się przykryc. Jutro odwiedzę lekarkę niech ją obejrzy. Ciężka nocka mnie czeka, a Madzie jeszcze gorsza:sorry:

Hej kobietki:-). Pogoda u nas ciagle bez zmian zimno i pada:no:. Jestem dzis tak wyspana ze hoho:-). Kubus usnal wczoraj o 18 i spal dzis do 6:szok::szok::szok:. Poszlam spac po "M jak milosc" i dzis jestem jak nowa;-). Tylko mnie bola plecy z tylu i podbrzusze chyba to bedzie od jajnikow.... chyba trzeba odwiedzic gina:confused::confused:, a jak bylam 6 tyg. po porodzie tak jeszcze nie bylam:zawstydzona/y:. Natalke do szkoly bierze mi sasiadka a ja wstawiam pranko, ale bede musiala to suszyc w lazience bo na dworze deszcz.

SEWA jak dzis humorek? mam nadzieje ze lepszy:tak: trzymaj sie kochana i nie lam sie a w razie czego pisz nam wszystko zawsze wysluchamy ( przeczytamy)

SIKORECZKA trzymam kciukaski za Madzie zeby to nie bylo jakies chorobsko:tak:

IWONKA niedobrze ze mala nie chce pic lekow:no: a moze sprobuj jej w mleczku przemycic o ile jeszcze pije mleczko:dry:

reklama
Witam z rana.Oj suwaczki fajne i jaka odmiana.No i widze pierwszy swiateczny suwaczek:-D
U nas pogoda narazie dopisuje choc nad gory znowu cos nadciagnelo ale do nas jeszcze nie doszlo i jak narazie jest sloneczko.
Zdroweczka chorowitkom.
Noworodek z alkoholem wrrrrrrr coraz czesciej mowia o tym w tv i to wcale nie male ilosci,makabra.

Do góry