reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja na Allegro buszuję już ładne 2 godziny i kilka fajnych rzeczy znalazłam, mężuś wróci i razem "pójdziemy" na wirtualne zakupy :-D.
Ja tez zawsze buszuje i zawsze cos kupie,hehe
Teraz zamówiłam matetkowi oczywiscie kloki z literkami i liczbami do układania i z rysunkami-takie drewniane sześciany... oraz wielkie puzzle z Braciami KOala.....ale w weekend dostałamz kubusiem tez takei duze.....ale bedzie miał dwie paryyyyyyy

reklama
Wrocilam.:tak:powiedziala ze raczej to infekcja ukladu pokarmowego i mam podawac LACTORAL przez 7 dni i ORSALIT przez 3 dni po pol saszetki ale za nic w swiecie nie wiem ile razy dziennie czy raz czy dwa ,bo tak namazala i po przeprawiala ze nie wiem w koncu:baffled:

Dziekuje za suwaczki:-)tak jakos chcialam sobie zmienic wyglad:-D
A ja z Allegro zamowilam sobie wczoraj zyrandol:tak:i chce kupic Vanessce fajne adidaski swiecace na jesien zaraz wkleje wam linki i pokaze:tak::-)
Ewcia to juz teraz bedzie tylko lepiej z Mateuszkiem:tak::-)

link do bucikow **"LA GEAR" NOWE!! ŚWIECĄCE ADIDASKI** (242212047) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
zyrandol * WENTYLATOR SUFITOWY -ZYRANDOL 52" 5X5 5x60W (231226453) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Ania nom dzięki bardzo za troske wam...
A ty kochana niedlugo sie rozmnożysz,hehe,,juz niedługo,,czujesz cos,,,mały sie pcha czy nie,,,??? Ty urodzisz potem Cloe a potem,a dwie nowe mamusieki będa..

nic nie czuję :dry: a już bym chciała żeby było po wszystkim, pisałam że jak do 13 nie urodzę (40 tydzień) to zacznę sama się starać tj. nie tak całkiem sama :zawstydzona/y:;-):-D, bo bez męża to by mi ciężko było o ten podobno najskuteczniejszy naturalny sposób wywołania :zawstydzona/y::cool2:, ale chyba juz dzisiaj zaczniemy bo wierzcie mi że mam już dość. Z Majką tak nie miałam, zresztą Majka to już była z nami :tak:

Ja tez zawsze buszuje i zawsze cos kupie,hehe
Teraz zamówiłam matetkowi oczywiscie kloki z literkami i liczbami do układania i z rysunkami-takie drewniane sześciany... oraz wielkie puzzle z Braciami KOala.....ale w weekend dostałamz kubusiem tez takei duze.....ale bedzie miał dwie paryyyyyyy

No ja znalazłam extra kocyki dla małego i takie tam inne, ale jestem wściekła bo chciałam Majce kupić lalkę i wczoraj wchodzę a jej nie mam, dzisiaj też sprawdzałam i też nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a wymyśliłam sobie że tak razem będziemy przewijać, ubierać, kłaść spać że ona też taka mama bedzie, a to była lala która by się zmieściła w normalne ciuszki i pieluszki (65 cm) i klops!!! Będę sprawdzać na bieżąco może jeszcze będą bo to były nowe ze sklepu.

Dobry wieczór! Byłam dziś na pierwszym w życiu zebraniu. 1,5 godzini to potrwało, mama była zdzieciami. Sprawy organizacyjne i płatności omawiali. Grupa Adrianka liczy 27 dzieciaczków:szok: i jeszcze jest lista oczekująca! Narazie nie śpią bo mają awarie ogrzewania.
Madzia od rana zmierzła i strasznie oczy trze, mam wrażenie że ją cosik bierze albo to te zębiska:confused:
Nic mykam kolacyjkę robic i kłaśc młode spac, zajrzę póżniej
:happy:

nic nie czuję :dry: a już bym chciała żeby było po wszystkim, pisałam że jak do 13 nie urodzę (40 tydzień) to zacznę sama się starać tj. nie tak całkiem sama :zawstydzona/y:;-):-D, bo bez męża to by mi ciężko było o ten podobno najskuteczniejszy naturalny sposób wywołania :zawstydzona/y::cool2:, ale chyba juz dzisiaj zaczniemy bo wierzcie mi że mam już dość. Z Majką tak nie miałam, zresztą Majka to już była z nami :tak:

Ania to naprawde najlepszy sposob wiem z autopsji;-):laugh2::laugh2:

Ogladajcie Wiadomosci na jedynce,pijana kobieta urodzila w 37 tygodniu ciazy dziecko jktore mialo w sobie 2 promile alkoholu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

:szok::szok::szok::szok: jak mozna pic w ciazy:szok::szok::szok: gdzie te kobiety maja rozum:wściekła/y::wściekła/y:
IWONKA zdrowka dla Vanesski:tak:

EWCIA bardzo sie ciesze ze Mati lepiej dzis zniosl przedszkole:tak: wiesz naprawde az mi ulzylo:tak: myslalam dzis o was - zobaczysz z czasem bedzie coraz lepiej:-):-).

SIKORECZKA ja mam zebranie w srode - bedzie sie dzialo tym bardziej ze mamy z klasy mojej Natalki nie sa zgrane:no:

ANIA ja codziennie przekonuje sie ze moje dzieci sa calkiem inne:dry:. Kiedys moja babcia ś.p. powiedziala ze lepiej miec 5 dziewczyn niz 1 chlopaka i chyba zaczynam rozumiec co miala na mysli:-p. Kuba jest naprawde calkiem inny niz Natalka i mimo ze jest taki maly juz pokazuje rozki:szok: a co bedzie jak bedzie starszy:confused:

Dobra ja juz dzis zmykam bo M pracuje na kompiku i nie bardzo chce mnie dopuscic wykorzystalam ze byl w lazience:dry:. Dobranoc i spokojnej nocki:-)

.
No ja tez byłam juz po terminie,to lekarz kazął nam sie wystarac hehe czyli współzyc jak najwięcej..poprostu ile wlezie....powodzonka Aniu w tych przyspieszaczach naturalnych...

Dobry wieczór! Byłam dziś na pierwszym w życiu zebraniu. 1,5 godzini to potrwało, mama była zdzieciami. Sprawy organizacyjne i płatności omawiali. Grupa Adrianka liczy 27 dzieciaczków:szok: i jeszcze jest lista oczekująca! :happy:
No nie strasz mnie,,,az 15 godziny:szok::szok::szok:,,ja mam w czwartek zebranie,ide z Matem,,i nie wysiedze tyle,,kurcze az strach pomyslec...;-)

Ogladajcie Wiadomosci na jedynce,pijana kobieta urodzila w 37 tygodniu ciazy dziecko jktore mialo w sobie 2 promile alkoholu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
widziałam,,,,,,co za pinda..od razu powinni ja do wytrzeźwiałki,i potem areszt,,ja bym zastrzeliła,,co za wyrodna matka...

EWCIA bardzo sie ciesze ze Mati lepiej dzis zniosl przedszkole:tak: wiesz naprawde az mi ulzylo:tak: myslalam dzis o was - zobaczysz z czasem bedzie coraz lepiej:-):-).
:-)
No ja tez,ale tfu tfu,ja nie zapeszam,,bo jutro rano znowu orkiestra deta,hehee iw aucie i w przedszkolu,,,,,a potem normalnie.....

reklama
U mnie cieplusio,w kominku sie pali az milo,zaraz sie klade do lozeczka,jakos mnie krzyz nawala inie moge wogole siedziec dlugo przy kompie...Mam problem z Vanesska bo nie chce pic tych wynalazkow co lekarka kazala kupic a mowila ze to takie dobre i bez niczego te jedno dziecko wypije,a tu d....a moje dziecko wszystko wyczuje i za nic nie chce nawet w soku tego wypic.Wole wcale nie dawac bo w takim wypadku dopiero sie odwodni jak nic nie bedzie pila....Dobranoc

Do góry