reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

VICI do nas tez podeslij sloneczko bo o Kielcach chyba zapomnialo:-(

SIKORECZKA pedz z mala do lekarza i powiedz nam koniecznie co powiedzial

JUSIA fajnie ze w pracy sie uklada:tak: a tym co powiedzial twoj M to sie nie przejmuj bo faceci to naprawde jacys kosmici:dry:

OLA K milego pisania;-)

PYCHA suuuper zdjecia:tak::-) Majeczka wyglada na nich uroczo:tak:

A ja juz pranko powiesilam i nastawilam sosik.Za godzine moja mala bedzie ze szkoly. Pojde po nia bo przestalo padac a i Kubie sie troche powietrza przyda. O Kuba wstal lece do niego

reklama
Moje dziecię większość lekarstw bierze chętnie, szczególnie panadol, bactrim jak czasem ma infekcje dróg moczowych oraz sanosvit (wapno). Ale przy Eurespalu był horror i musiałam poprosić o zmianę na Isoprinosine bo w żaden sposób nie chciał wziąć, innym koszmarem był Sumamed ohydztwo wyjątkowe błeeee

Pycha, super fotki - Maksio tez jest fanem kałuż wszelakich!

iwonka jak moja Maja nie chce pić leków to mówie jej ze Sarcia i Paula (kuzynki) pija leki albo jak wypije to dostanie czekoladke albo w najgorszym przypadku, ze pojedziemy do doktora, a ona sie go boi i zawsze którys tekst skutkuje, spróbuj ją jakoś przekonac, żeby sama z własnej woli wypiła,

Maja dziękuje za komplementy :-)
a wiecie co zauwazyłam, ze jak mówię jej ze idziemy na deszcz, to sie lepiej cieszy, niż jak jest słonko :-D

Hej.
Wszystko mnie boli :baffled:, a mały jak nic tak nic :wściekła/y::baffled:.
Dzisiaj mam zamiar upiec drożdżówkę ( uwielbiam ) :-p, tak na poprawę humoru bo pogoda zaczyna mnie dobijać i poród który chcę już mieć za sobą :dry:, ciekawe czy mi się będzie chciało :laugh2:.
Dzisiaj to już musimy iść na spacer bo Majka zapomni jak podwórko wygląda ;-), podobno lato już nie wróci :dry: tak mówili w pogodzie na TVN.

Ania, mój mąż na jakieś 2 tygodnie przed porodem już nie chciał się ze mną kochać niestety - mówił, że mu głupio jak wie, że tam niedaleko jest główka dziecka :-D Też nam radzono żeby w ten sposób wywołać poród, no ale on nie chciał....
Nam też do końca nie wyszło :zawstydzona/y::cool2::-D:-D:-D, jakoś tak dziwnie :oo2:

Mi też te brązowe kozaczki nie zbyt się podobały, gdyby chociaż miały jakąś ozdóbkę to już by było lepiej.

Ja też Majce daję Vibovit :tak: rano do herbatki przy śniadaniu.

CHORYM powrotu do zdrowia życzę.
ZDROWYM - tak trzymać!!!
Idę bo na TVN fajny program się zaczyna.

Dzień dobry!

Dzięki dziewczyny :tak: u mnie humor dziś trochę lepszy....
Moje dziecię ostatnio śpi jak suseł :tak: kładzie się o 20:30 i wstaje o 9:00 :szok: ja śpię razem z nim bo co ja mam robić ...... ale czasami to już mnie kości bolą od leżenia :-D

U nas dziś pogoda...... jakaś dziwna niby słonko prześwituje przez chmury, ale przy okazji wygląda tak jakby zaraz miało lać :baffled: i nie wiem jakie mam robić plany na dzisiejszy dzień. Chyba wybiorę się do rodziców.

Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka.

Pycha foty świetne. Majka jest odjazdowa. Mój Jędrek jak widzi jej zdjęcie w Twoim podpisie to krzyczy "dziewczynka fajna" :-)

Ania138 trzymaj się kochana :tak: jeszcze trochę i będziesz miała swojego bąbelka przy sobie.

Iwona widzę, że też się wyspałaś..... witam w klubie wyspanych ;-):tak::-D

Olak Jędrek za to Sumamed wypił, jeszcze się oblizał :szok::szok::szok: a to takie paskudztwo było :baffled::baffled::baffled:

Brenda witaj. Ty to się dopiero masz z tymi dzieciaczkami.... no ale teraz jak już do szkoły i do przedszkola poszły to chyba masz trochę lżej. Długo jeszcze będziesz opiekowała sie tymi dzieciaczkami?

Iwonka udanych zakupów życzę :tak:

Witam Was kochane u nas podobnie jka u wiekszosci pogoda do du.... zimno, szaro i pada:baffled:

Teraz to taka pogoda sprzyjajaca choroba panuje:baffled: zycze powrotu do zdrowia wszystkim.

Ania....tak sobie czasem mysle o tobie, ty ju zjestes w koncowce ciazy, alez to przelecialo:dry:

Osttnio cos mam chandre na siedzenie w domu.......marzy mi sie jakas praca, mam juz dosc swiadomosci ze ktos na mnie zarabia:baffled:

cześć dziewczyny
Pogoda paskudna a mnie dzis w domu nosi Fatalnie humor mam do bani:-(
Agatka i mnie się marzy powrót do pracy choć ja to kojarzę z powrotem do ludzi i własnego życia teraz mój dzień krąży wokół tego co zrobic na obiad jak sprzątac by przy Julce odrobina porządku jednak była ijak tu zabawić dziecię by samemu nie oszalec i jednocześnie nie sadzać ja przed telewizor na długie godziny:baffled::dry: No i o wszystko sie prosić :baffled:
Aniu nie zazdroszcze ci tej końcówki. Pamiętamże mojaz Julka była bardzo męcząca mam nadzieje że przy Julce teraz nie będzie szans na to żeby za długo nosic dzidziusia w środku:sorry2:
A co do pijanej matki i jej noworodka to brak słów tyleże jestem świędie przekonana że nawet jeśli aborcja byłaby możliwa na życzenie to i tak by się nie udało bo to juz było skrajnie nieodpowiedzialna kobeta a tłumaczenie że nie wiedziła że jest w ciąży Jak to możliwe Niby co brzuch jej sam z siebie urósł.:confused::shocked2:na pewno miała to w nosie i nawet do lekarza nie chodziła

Witam Was kochane u nas podobnie jka u wiekszosci pogoda do du.... zimno, szaro i pada:baffled:

Teraz to taka pogoda sprzyjajaca choroba panuje:baffled: zycze powrotu do zdrowia wszystkim.

Ania....tak sobie czasem mysle o tobie, ty ju zjestes w koncowce ciazy, alez to przelecialo:dry:

Osttnio cos mam chandre na siedzenie w domu.......marzy mi sie jakas praca, mam juz dosc swiadomosci ze ktos na mnie zarabia:baffled:

He, ja też pamiętam jak do Was dołączyłam i zakładałam suwaczek to ponad 100 dni do porodu :tak:, a tu zaraz będzie po wszystkim:laugh2:

Cloe ja też myślałam że teraz to napewno urodzę dużo przed czasem, bo Majka więcej zajęć mniej czasu na odpoczynek i co? I wygląda że przenoszę :baffled:

Drożdżówka wyrasta, a my pewnie na kawkę do cioci pójdziemy bo co tu w domu robić, może babcia mi powie "ty się szykuj :tak:" OBY tak było :-D.
To idę się szykować, do później

reklama
Cześć dziewczyny! Ja właśnie wróciłam od lekarza. Byłam z Matim u naszej pani doktor bo ma straszną wysypkę w okolicach siusiaka po pieluchach. No i sama od kilku dni nie mogłam sobie z tym poradzić więc poszłam po silniejszą maść. Mi się wydaje że to taka silna wysypka a lekarka że to lekko i na szczęście cewki moczowej niezaatakowało:tak:Niedługo idę po córkę ale jeszcze zdąże na gołąbki naszykować bo we czwartek przyjeżdża znów mój mąż i znowu mnie czeka szykowanie jedzenia. Dzieci się strasznie cieszą że tatę zobaczą no i przez te dwa dni to tatuś córcię poprowadza do szkoły:tak:O tej pijaczce na porodówce też słyszałam i poprostu nie wiem jak tak nieodpowiedzialnym można być. I popatrzcie są takie co piją i ćpają i urodzą dziecko zdrowe a niektóre kobiety dbają o siebie i dzidziusia i dziecko urodzi się z jakąś wadą:szok::no:Fakt że te dzieci od małego przechodzą detoks jak alkoholicy i narkomani na leczeniu ale przeważnie są zdrowe:tak:
Zyczę Wam dużo zdrówka i pogody ducha żeby nam się wszystkim w tą pogodę depresja nie przyplątała:laugh2:Chociaż u mnie dziś wyjątkowo jest trochę słoneczka:eek:Ciekawe jak długo...

Do góry