reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki jestem bardzo mile zaskoczona:-D Moja córcia jeszcze dobrze nie stoi sama a tu właśnie za jedną rączkę zaczęła chodzic:szok: Myślę że ona to sobie lepiej radzi niż ja uważam. Chyba będęmiała wkrótce dreptaczka!

reklama
Gratulacje dla Madzi... w ogóle dziewczynki jakieś takie sprytniejsze od chłopaków... mój Kubus boi sie za jedną rączkę, za to za dwie zapiernicza jak szalony chyba już od dwóch m-cy...

Dziewczynki jestem bardzo mile zaskoczona:-D Moja córcia jeszcze dobrze nie stoi sama a tu właśnie za jedną rączkę zaczęła chodzic:szok: Myślę że ona to sobie lepiej radzi niż ja uważam. Chyba będęmiała wkrótce dreptaczka!

No to Ci się zacznie :tak::tak::tak: u mnie z Jędrkiem miałam tak samo, ledwie trzymał się na nogach więc nie liczyłam, że jakoś wcześnie zacznie chodzić :no: aż pewnego dnia ku naszemu zaskoczeniu, podniósł się sam i poszedł miał dokładnie 9 m-cy od tamtej pory już nie posiedział :-D:-D:-D

Iwonka mnie osobiście podobają się te z pozycji 4 i 5 choć ten tygrys też jest niezły. Za to całkowicie odpada dla mnie pozycja przedostatnia.
Ot moje skromne zdanie :tak:

Iwonka2006 Mi najbardziej podoba się nr5, potem te w tygrysy, i tak jak u sewy odpada przedostatni, może dlatego ze zielony...

mi tez te dwa i tylko te,,sa zajefajne..
Matunio dzisiaj lepiej w przedszkolu,,mało płakał,jadł i nie płakał jak przyszłam,nono widze postepy,,,a tu weekend i kurcze,,zle ja bym wolala dalej tydzien,hehehe,,,bo potem znowu od pon do piatku bede go przyzwyczajala,a potem piatek i weekend,,ale chyba nie bedzie tak xle......buziaki..
ja lece,,,

reklama
witajcie Kochane:tak::tak:
nie nadrabiam tego co piszecie rozpoczęłam szkołę-muszę ją skończyć i brakuje mi na wszysko czasu
Mój M. właśnie dziś zapisał się do szkoły-wkońcu udsało mi się go namówić:-):-)
A najbardziej fajowa wiadomość dnia to: Dawidkowi przebija się ząbek:-D:-D
ale się cieszę:-D:-D:-D

Buziam Was mocno i dzieciaczki:-):-)

Do góry