reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam u nas dalej pada i jest brzydko ale robi sie jasniej wiec moze przejdzie:tak:
Ania rozbawilas mnie z tym "balonem" allegro.Jak bylismy w Trojmiescie to tez latal a Victor oczywiscie krzyki i paluch w gorze.No to ja mu mowie no balon sobie lata.Na to nadeszla rodzinka z chlopcem jakis 5-6 lat i on do mnie "prosze pani to nie balon tylko sterowiec":-D:-D ale mi bylo glupio :zawstydzona/y::zawstydzona/y:normalnie dziecko bezbledne.

Dzień dobry!
U mnie leje :szok::szok::szok::szok: chyba się zaraz wścieknę. Od kilku dni wybieram się do banku, bo muszę w końcu opłaty zrobić, a w domu kasy nie mam :wściekła/y: no ale dziś to już muszę iść pomimo tego, że deszcz pada:-(

Ania138 historia z balonem odjazdowa :tak:

Vici a ze sterowcem jeszcze lepsza :-D:-D

Iwonac.28 widzę, że Tobie jeszcze lepszy lekarz prowadzący się trafił :szok:

Oglądam własnie Pytanie na śniadanie, mają mówć o tym, jak przeżyć pierwszy dzień w przedszkolu. Dla zainteresowanych, TVP2 :)

Witam:-) U nas nie pada ale jest pochmurno,a rano bylo piekne slonko i wsawilam poscielowe,mam nadzieje ze sie nie rozpada:wściekła/y:
Wygralismy w totka 190 zl:szok::-):-):-):-):-)
Ja tez zmienialam lekarza w ciazy ale i tendrugi byl do d......y:wściekła/y:ale teraz juz bede madrzejsza w kolejnej ciazy:tak::-)a przytylam 12 kilo:-):-):-):-):-)
Sterowiec Allegro tez latal nad moim domem:-)

VICI sterowiec mnie rozbawil :-D:-D:-D

SEWA takich przykladow z tym moim pozal sie .... lekarzem to moglabym mnozyc:dry: poszlam do niego na fundusz ale pozniej juz poszlam do innego prywatnie i tak juz zostalo:tak:. Wyobraz sobie ze ten I to potrafil mnie trzymac w gabinecie 40 min ( oczywiscie mnie nie badal) zapytal tylko jak sie czuje dal skierowania na badania a potem juz opowiadal mi anegdoty ze swojej praktyki lekarskiej:eek::baffled: zreszta malo interesujace i smieszne:oo2:

Nie no ja juz nie mam sily do tej pogody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chociaz by padac przestalo bo z domu nie mam jak wyjsc

Ja dzis zaliczyłam morfologię teraz popijam kawke i BB przeglądam:tak:
dziewczyny wy jakieś straszne rzeczy piszecie o swoich lekarzach :szok:Matko jak można nie zbadać kobiety w ciąży:szok::szok: Ale co ja będę daleko szukać . Jak jeszcze w ciąży nie byłam chodziłam do jednego lekarza który zawsze twierdził że wszystko ok. a to że cały czas mam dziwne upławy to taka moja natura:szok::shocked2::dry:Raz poszłam do innego i okazało sie że mam rozległą nadzerkę i dość mocny stan zapalny ni i upławy nigdy nie są niczyja urodą:wściekła/y::no:
Leika o tej porze to u mnie mega terror bajek i nawet nie probuje przełanczać bo krzyk byłby taki że wszyscy sąsiedzi by pomyśleli że katuję własne dziecko:dry:
Kochana jeśli oglądałas to sproboj streścić w kilku zdaniach przynajmniej Te inf przydałyby sie na przyszłość:tak:
No i musze uciekać Julka ma słabość do kompa po tatusiu zapewne do usłyszenia papa

Oj rodzinka mi się powiększa w ekspresowym tempie!:-) Odwiedziła nas wczoraj ciocia i mówiła że w przyszłym roku będzie miec dwoje wnucząt! Na stycznia jej syn zostanie ojcem, a w lutym córka będzie miała trzeciego dzieciaczka. Fajnie jak dzieci się rodzą. A oni to teraaz będą mieli wesoło bo wszyscy mieszkaja w jednym domu! :-D

reklama
Dziewczyny a propos seriali ja ogladam "M jak milosc" ale teraz zaczal sie na tv4 big brother i troche patrze:zawstydzona/y: matko ale przybici tam sa ludzie:szok: tragedia to chyba najgorsza edycja przynajmniej narazie:baffled::eek: a jeszcze nie wszyscy weszli wiec moze bedzie jeszcze ktos normalny

Do góry