reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cloe to dobrze, że wszystko ok. Powiadasz przystojny lekarz....... :-D:-D:-D:-D i jeszcze do tego fajny..... może faktycznie powinnaś zmienić. Ja zmieniłam lekarza prowadzącego jak byłam w 7 m-cu ciąży. I to było najlepsze co mogło mi się przytrafić przez całe 9 m-cy. Po jednej wizycie u tego nowego dowiedziałam się więcej niż przez 7 m-cy u poprzedniego. I przy porodzie bardzo pomógł, tak, że podjęłam dobrą decyzję, choć wszyscy mi odradzali zmianę.

reklama
Zmykam do łóżeczka bo mam bardzo zimno w domu i już mi paluchy skostniały od klikania ;-):tak::-D

Spokojnej nocy życzę. Dobranoc!

hej wieczorkiem.
trochę nie czytałam bo dużo dzisiaj napisałyście, U nas dzisiaj była bardzo ładna pogoda więc zaliczyłyśmy z Majką plac zabaw, nad Bydgoszczą latał dzisiaj taki balon Allegro i Majka myślała że to Franio i Benio latają ale miała radochę :-D, a ja z niej ubaw.
No to jestem po wizycie u lekarza i nic nie wskazuje na to żebym miała rodzić w najbliższym tygodniu :sick: chyba że jak to mój lekarz określił "będę stosować ludowe metody wywołania" to on na to wpływu nie ma :tak::-D:-D:-D.
Ewcia ale Ci musi być ciężko z tym przedszkolem a koleżanki córka tak rwie że zapomina jej dać buzi na dowidzenia, każdy inaczej, ale bądź dobrej myśli.
Iwonka pięknie macie w pokoju, i BB za monitorze :-D to takie dopełnienie.
Elizabeth ja oglądam a raczej staram się - M jak miłość, Pierwszą miłość, Na wspólnej, Samo życie i to chyba wszystko z tych co nie było, bo tak to jeszcze Chirurgów i Krok od domu, ale to przełożyli na 23:30:wściekła/y:,
To tyle na razie, zaraz bedę czytała dalej.

Dobranoc wszystkim! Jutro ma nadal u nas padac aż się wszystkiego odechciewa:-( A w niedzielę mamy urodziny u teścia mam nadzieje że sie wypada do tego czasu. Dobra mykam pranie składac bo mi mężo tyle przywlekł że zapytałam czy to od wszystkich sąsiadów jest. Niestety tylko nasze sprawdzałam:-D Ale dobrze jest miec strych. Nie muszę się ograniczac z praniem i czekac az łaskawie wyschnie:tak:
Iwonka2006 bardzo ładny pokoik! Kolorek świetny wyszedł. Mnie dopiero czeka remont ale chyba na czas prac wiertenych się wyniosę z domu, niunia boi się nawet odkurzacza to przy wiertarce zwariuje!

Leika pierwszy raz takiego długiego posta napisałaś zawsze 1-3 zdania a tu proszę :-).

Dzis byłam na wizycie u gina (Wkońcu się udało:crazy: ) przyjął mnie inny lekarz bo moja cały czas na urlopie( ciągle strajkuje?:eek:) Badał mnie całkiem przystojny lekarz młody o urodzie araba a do tego tzw "swój chłop"Być badaną przez takiego lekarza to cała przyjemność:happy2::sorry2::zawstydzona/y: Mogłabym go nawet zamienić z moja ginka bo nawt nie wiem kiedy będzie chciała wkońcu z tego urlopu wrócic:angry:
Z moja ciążą i z dzidzia wszystko ok. Od pocżatku już przytyłam osiem kilo:szok: więc jak nic przy końcówce przekroczę dwadzieścia:szok: czyli powtórka z rozrywki

:-D:-D mój też całkiem przystojny jak mój M go zobaczył to stwierdził że jak już urodzę to mu wpier... ;-):-D za to że mnie "oglądał". A jeszcze nie napisałam że przytyłam równe 20 kg :szok:( 4 więcej niż z Mają ), i przy badaniu lekarz stwierdził że mimo szczupłej budowy to miednicę mam normalnych rozmiarów i powinnam urodzić naturalnie, to mnie trochę uspokoił bo bałam się znowu usłyszeć że mogę mieć problem bo dzidziuś duży :dry:.
Jurto przyjeżdża do mnie siostra z rodzinką i zostają do soboty, obiecuję że zajrzę.
Dobranoc

Hej kochane:-). U nas znowu leje i to tak ze :szok::szok::szok:. Natalka pojdzie do szkoly z kolezanka ale jak ja wyjde na zakupy:confused::confused:. Najwyzej dzis obiadu nie bedzie:eek:.

IWONKA 2006 pokoik super i kolor ladny:tak: my remont mamy przed soba:baffled:

Cloe to dobrze, że wszystko ok. Powiadasz przystojny lekarz....... :-D:-D:-D:-D i jeszcze do tego fajny..... może faktycznie powinnaś zmienić. Ja zmieniłam lekarza prowadzącego jak byłam w 7 m-cu ciąży. I to było najlepsze co mogło mi się przytrafić przez całe 9 m-cy. Po jednej wizycie u tego nowego dowiedziałam się więcej niż przez 7 m-cy u poprzedniego. I przy porodzie bardzo pomógł, tak, że podjęłam dobrą decyzję, choć wszyscy mi odradzali zmianę.

To tak jak u mnie:-). Przez 7 m-cy bylam u lekarza ktory przez caly ten okres ani razu mnie nie zbadal ( nawet jak poszlam sprawdzic czy jestem w ciazy bo zrobilam test i wyszedl pozytywnie to mnie nie zbadal tylko powiedzial no to bedzie pani miala dzidziusia:eek::szok:). Jak sie zapytalam czy mnie nie zbada zeby sprawdzic to powiedzial ze w koncu on tu jest lekarzem i wie co robi:dry:. Dopiero jak zmienilam lekarza to zostalam doglebnie...:-D:-D:-D:-D zbadana:-D. W kazdym razie to tez byla najlepsza moja decyzja i przy porodzie tez pomogl:tak:

No i nie wiem co jeszcze chcialam napisac i komu.....:zawstydzona/y::sorry2:. Ja chyba tez cos na pamiec musze wziac albo cytowac:dry:

JUSIA powodzenia w zalatwianiu spraw z zusie:tak:

DAWNA CLOE tyciem sie nie martw najwazniejsze ze z dzidzia ok:tak: ( ja i w 1 i 2 ciazy przytylam prawie 30 kilo:szok::szok::szok: i teraz po drugiej jeszcze mi zostalo troszke do zrzucenia ale jest prawie tak jak przed:-))

ANIA ty sobie nie pomagaj zadnymi ludowymi sposobami tylko poczekaj na nature;-):tak:

reklama
Witajcie z rana! A nas to już postanowiło kompletnie zalac!:-( Leje już trzeci dzionek i jest bllleee. Zastanawiałam sie nawet czy by Adrianka w domu nie zostawic ale z drugiej strony to niech sie leepiej idzie troche wybawic. Właśnie się Madzia obudziła i szarpie brata za ucho a on nic:sorry2: Hehe spanie to on ma po tatusiu...:-D

Do góry