reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kolor mamy jak na tym zdjeciu z fotelami pod oknem bez Vanesski,lustro brudne od mojego dziecka :happy2:tych foteli i stolu nie bedzie tylko inne nowe i dywan chce kupic na zime na podloge:tak:

reklama
Iwonka ale sliczne masz meble:happy2: az milo popatrzec, no i kolor oczywiscie tez ladny wyszedl. My jestesmy w trakcie remontu....... tzn wykanczamy ostatni pokoj w domu, ale powiem szczerze ze juz mam dosc tego wykanczania, dom tesciow a my kur.... cala gore zrobilismy, a co najgorsze wcale sie nie czuje jak u siebie w domu:no: pomoimo ze wszyscy mowia ze gora jest nasza:no:

Ewcia jak Mateuszek po przedszkolu dzisiaj?

A wiecie co pani mi powiedzala rano,ze mam dziekco uczyc samodzielnosci,bo one nie beda je ubierac,karmic itp itd,,,no ale mnie wkurwilaa:wściekła/y::wściekła/y:on w domu sam siusia,ubiera sie i rozbiera,,,a w przedszkolu,w takim szoku to co one sie dziwia......tylko nie je sam...no ale sie nauczy--mam andzieje...paaaaaa

:szok::szok::szok::szok: Ewcia ja myślę, że tu jest właśnie problem. Pewnie te panie wydzierają się na dzieci, albo zawstydzają przed innymi dziećmi. Jeżeli ta pani przedszkolanka powiedziała Ci taką rzecz, to na dziecko pewnie krzyczny :szok: Podpytaj Matiego. Może Ci coś powie. Rety co za krowy tam pracują. To co one tam chcą robić kawkę pić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od tego tam pindy są, aby pomagać dzieciom :wściekła/y: jeżeli sobie nie radzą.

Iwonka bardzo fajnie zrobiliście :tak: Kolorek cieplutki :tak: w sam raz na dzisiejszą pogodę :tak:

Witajcie :-)
Troche poczytałam co pisałyscie i ja mam takie zdanie ze jedynakowi nie wolno za duzo pozwalać i nie rozpieszczac go wiem to z własnego doświadczenia Moja siostra ma syna Adriana ma 8 lat i 11 miesiecy temu urodziła Ole i wiecie co syn jej zaczół zachowywac sie jakby był małym dzieckiem o byle co płakał chciał nawet pic mleko od małej z butelki :szok:Jego zachowanie wskazywało tak jakby cofał sie w rozwoju :szok:Mówił ze nie chce siostry bo lepiej mu było ak był sam no bo wszystko dostawał Naprawde jest ztrasznie nieznośny :baffled:Dlatego ja nie chce żeby Julia była sama i postanowiliśmy ze bedziemy sie starac jak Julia bedzie miała ze 3 lata ale czas pokaże ;-):tak:
Dzisiaj byłam w Zusie i co sie okazało ze szkoła dała im znać ze rozwiązali semestr i juz mi wstrzymali rente :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dzis załatwiłam sobie inny kierunek i jutro znowu ide do zusu przedstawić im zaswiadczenie chyba im przykleje na czoło bo tak mnie wpienili ze nawet sobie tego nie wyobrażacie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled:

Moja mała teraz ogląda bajke :tak:Zaraz naszykuje jej kąpiel i kolacje tylko jestem ciekawa o której dzisiaj pójdzie spać bo południu spała az 3 godz i nie wiedać po niej zmęczenia :eek:Jutro wybieram sie do mojej mamy a tak szczerze to mi sie nigdzie nie chce wychodzic w taką pogode Ciągle pada i juz piwnice są zalane :wściekła/y:Bedziemy miec cały węgiel i drzewo mokre :wściekła/y:Ja chce ciepła i zeby wkońcu przestało padać nawet pies nie chce iść na dwór :baffled:Bede potem chyba ze mała bedzie marudziła ;-)ale i tak jeszcze zajrze ;-)

Co za bezczelne baby pracują w tych przedszkolach?!:wściekła/y::wściekła/y:No ale one wszystkie teraz wygodne chcą być, najlepiej nic nie robic i jeszcze narzekac. A ja ide kisiel córce zrobić, która dziś już odczuwa zmęczenie po szkole i tylko chce leżeć:tak:

Hello...
W przedszkolu Matu cały dzien podobno płakał,,tzn oczywiście z przerwami. Usnłą też na leżaczku,ale to z płaczu. Nawet zjadł zupke,,bo mowil mi. Ale dzisiaj albo sie olał albo osrał...bo majtki wsio zalał..i chodził bez...
Jutro ostatni dzien,,a potem weekend i dwa dni laby,,a matus kurcze sie znowu przestawi...dwa dni z mama...a potem przedszkole:baffled::baffled:

Ewcia przykro czytac, ze Matuś tak płacze, trzymam za was kciuki, aby było lepiej :-)
nom dzieki,,mi tez przykro i to codziennie...

Ewcia jak Mateuszek po przedszkolu dzisiaj?
źle,bo płacze,,on cały zapłakany,oczy czerwone,strasznie to wyglada...:-(

:szok::szok::szok::szok: Ewcia ja myślę, że tu jest właśnie problem. Pewnie te panie wydzierają sie na dzieci, albo zawstydzają przed innymi dziećmi. Jeżeli ta pani przedszkonalna powiedziała Ci taką rzecz, to na dziecko pewnie krzyczny :szok: Podpytaj Matiego. Może Ci coś powie. Rety co za krowy tam pracują. To co one tam chcą robić kawkę pić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od tego tam pindy są, aby pomagać dzieciom :wściekła/y: jeżeli sobie nie radzą.
:tak:
No ja nie wiem,,przeciez on w domu sam robi ,a tam kur... sie boi i nie jest u siebie,no to dziwne ze sam nie chce robic,,,ach szkoda slow,,jak bedzie trzeba to ich tam zjebie gdzie pieprz rosnie albo i gorzej..taktak obadamy,,,czas pokaze...

Jusia powodzonka z zusem...:tak:
Iwonka fajne foteczki,,,,mam podoby telewizorek..
A u mnie jest super pogoda od wczoraj,,ciepelko niezmierne,,,wspolczuje mieszkajacym na poludniu bo tam opady maja byc...

dobra ja ide spac,,tz do wyreczka polezec,,dziecko tez spac,,no i dzisiaj musze leb umyc,bo o 5 to ja nie mam zamiaru wstawac i myc,,,hehe,,a takw stane o 6...:tak:

dobranoc...

Witam wieczorkiem.U nas zimno i malemu juz rajtuzy wyciagnelam.Normalnie z tym sniegiem to przesada coraz nizej jest(jak jutro sie przejasni to fotki strzele)
Ewcia mam nadzieje,ze sie Mati oswoi
Iwonka fajowy pokoik a kolorek tez mi sie podoba:tak:(fotele mamy takie same:-))
Jusia a pokaz im w tym zusie:-p

reklama
Ewcia biedny Matunio,jeszcze troszke i sie przyzwyczai:tak::-)choc ja pamietam ze bardzo dlugo plakalam :-:)-:)-:)-(chyba do konca zycia tego nie zapomne;-):-DA mojego brata ciotecznego zona pracuje w przedszkolu i mowi ze zawsze najgorszy jest wrzesien bo dzieciaki placza i maja tam koncert jedno przez drugiego.......

Do góry