reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No pięknieja tu odrobine czasu wyskrobałam na BB a wszystkie dziewczyny dobrej nocy życzą:tak::-D
Vici ty to masz widoki :tak:Piękne aż miło patrzeć:tak:
Ewcia ja jestem dobrej myśli i jeśli chodzi o twoja prace i jeśli chozi o Matka:tak: Powolutku robi postępy a to juz dużo:tak:
Jusia rzeczywiście musisz na gwałt szukać kolejnych studiów tyle że trochę szkoda tych rozpoczętych a swoja droga to tylko w Polsce może tak być że studentów na trzecim semestrze zostawia sie z niczym:szok::no:
Iwonka pochwal sie zmianami w domku Mniej więcej pamiętam jak to wyglądało przed małym remontem u was
no i nie wiem co komu jeszcze napisać:zawstydzona/y:
óźna godzina więc też dobrejnocki życzę Do jutra

Ewcia ja też podziwiam takie panie przedszkolanki...... jak znam życie ja ryczałabym razem z dziećmi ;-):tak::-D Ucałuj Mateuszka od ciotki z BB. Fajnie, że Ty jesteś z pracy zadowolona :tak:

Zmykam do wyreczka, bo mam taką zimnicę w domku :baffled: a pieca i kominka u mnie nie ma żeby sobie napalić :no: no to mi kołderka została :tak:

Dobranoc!

Witam rano! Jestem załamana:-( Właśnie wstałam bo jadę dziś na kontrolę z Adrianem , a za oknem koszmar: 10 stopni i deszcz:-( Muszę też Magdę ze sobą ciągnąc bo mojej mamie skończył się urlop i tym samym skończyło się babciowanie dla wnuków. Szkoda bo miałam nadzieję że podjedzie:no:

Witam. U nas tez ponuro i zimno.
SIKORECZKA ja mam taki sam problem - nie ma mi kto z Kuba zostac i wszedzie go musze ciagnac ze soba:no:. Tylko ze do mnie nie ma kto przyjsc bo mama mieszka 60 km ode mnie a tesciowa prawie 120km:baffled:. Wlasnie ubieram dzieci i ide Natalke zaprowadzic i na zakupy, ale mi sie tak nie chce ze szok:eek:.

A ja jak przyszlam wczoraj z kosciolka to juz nie mialam czasu wejsc do was tym bardziej ze mlody byl jakis strasznie marudny:dry:. Rwie sie bardzo do chodzenia, ale nie umie jeszcze sam i chyba w koncu zacznie raczkowac, bo coraz czesciej probuje tylko ze narazie chodzi do tylu jak rak:crazy::rofl2: W kazdym razie nie bardzo juz mu sie podoba siedzenie :baffled:. I tak mialam dlugo spokoj Natalka zaczela chodzic jak miala 8 m-cy a on ma juz prawie 11 i stwierdzil,ze czas poganiac matke po domu:crazy::rofl2:. No nic zmykam narazie:-)

reklama
witam z rańca :)
u nas ciepelko jeszcze dobrze slonko nie wyszlo juz czuc ze bedzie grzalo tak jak wczoraj:-)
Emi wczoraj tez miala klopoty z zasnieciem:baffled: a potem w nocy se budzila chyba ze 3 razy:dry:Wczoraj wrócili moi rodzice z urlopu w polski i pierwszy dzien po urlopie wrocila do nas Zuzanna:tak:wiec emi ma znowu towarzyszke do zabaw:happy2:

Do góry