reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka...
MOje dziecko spi,,chyba go to przedszkole wykańcza:baffled::dry::shocked2::sorry2:.
Gadałam niedawno z męzem na skype,a komp mi zaczął szwnakowac,,chyba te sprzety sie na mnie obraziły,wsio mi pada..klawke kupiłam nowa,ale kompa nie ma zamiaru kupowac,hehe:szok::no::no:..
Jusia mój matus tez uwielbia kałuże,taka pogoda jak teraz bardzo mu sie podoba,,skacze tylko non stop po wodzie...

Ewcia ale mi szkoda Mateuszka. Ale musicie być dzielni :tak: Pewnie niedługo polepszy się i Mati przestanie płakać i zacznie coś jeść. A jak ta jego koleżanka? Bo może ona też płacze i dlatego takie historie. .
Ona wczoraj spokojnie,a dzisiaj ona tez płakała,bo dzisiaj 3/4 dzieci płakało...

EWCIA mi tez szkoda Mateuszka, ale mysle ze przywyknie musi sie tylko tam zaklimatyzowac i bedzie ok:tak:
:-)
No musi,,tylko kiedy to nastapi??
Mniam pizza,ja tez chce,uwielbiam pizze...:tak:

Cloe ojej , dobrze ze to brama,ale zapewne strachu sie najadłas,,ale naprawi sie,,wyklepia ja:tak::tak:.
Jusia dasz rade z wszystkimi sprawami...:tak::tak:
Kasiulla to sie zapewne narobiłas:tak::tak:odpocznij troszke..pa

No wiecie co gdzie ta Iwonka,,pewnie bidna lata raz na jedno mieszkanie,raz w swoim siedzi,,,

reklama
Jusia Julka świetna :tak: a mój Jędrek jak raz się wykąpał w kałuży to teraz omija na kilometr. Wejdzie do niej tylko jak ma kalosze :-D:-D:-D

Ewcia trzymam jutro kciuki za Mateuszka :tak:

Iwona pizza mniam, mniam :-) smacznego :tak:

Zmykam dziś z sieci. Mam zamiar jakiś film sobie pooglądać.

Iwonka, Pycha gdzie Wy jesteście??????? :baffled::confused:

Dobranoc!

Ewcia - pierwsze koty za płoty :tak:

Cloe - dobrze, że nic nie stało się Tobie i dzidzi. Oby bramę udało się naprawić!

Mój syn dziś nie tknął kaszki na kolację i znów poszedł spać na głodnego. Co się dzieje?? :confused:

Wpadłam wam powiedzieć dobranoc i kolorowych snów Julia od 20 min spi :tak:a ja jestem wykonczona i jutro pedze na badania a potem z psem do weterynarza bo coś mu sie stało w łape i nie potrafi chodzic :-(Ja to mam zycie jak nie urok to sraczka :baffled:

Dobranoc. Też już umykam bo mi mąż przyniósł ze strychu worek ciuchów i muszę przegląd zrobic do czego już Niunia dorosła:tak:
Cloe dobrze że ty wyszłaś bez szwanku.
Ewcia my też trzymamy za Mateuszka.
Jusia śliczna córcia. Mój syn jak tylko widzi kałuże to chce kalosze zakładac i łazic po nich. Dzieciaki to uwielbiają.
Kasiula to po sprzątanku tobie się wolne przyda;-)
Acha zapomniałam napisac że mały jak poszedł do przedszkola to ma nawrót apetytu. Ciekawe jak długo.:confused: Narazie je ładnie więc się cieszę. Może mi ten chudzielec trochę przytyje, bo wszystko za szerokie:dry:

reklama
hej kobietki

wpadłam poczytac, ale grubo ponad 10 stron, więc mi sie odechciało :zawstydzona/y:

nie było mnie, bo najpierw net mi sie rozłaczył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dziś robiłam mega porzadki, a teraz własnie skończyłam oglądac płytke z wesela i chciałam zajrzeć co u was, ale za późno na tak długie czytanie, mam nadzieję ze od jutra będe na biezaco

a teraz dobranoc i słodkich snów :-)

Do góry