reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry! Dziś obudził mnie budzik, bo dzieciaki jeszcze śpią:szok: Magda się co trochę budziła i płakała, chwilami nawet bardzo. A o 5 rano to przegieła bo zaczęła rozmawiac z tatusiem który się szykował do pracy:baffled: Naszykowałam ubrania, muszę wyprasowac. Chyba zrobię sobie kawkę, bo mnie okropnie spanie męczy.:dry: U nas pogoda do bani szaro buro mokro i ziiiiimnooooo. Zyczę miłego poranka!:-D

reklama
Witam z rana.Napisałam wcześniej ale widzę zjadło mi posta:no:
U nas też nieciekawie ale i zapowiadali,że dziś mogą być ulewne deszcze.Chmury wiszą bardzo nisko wie chyba coś w tym jest

Hej ho z rana, mamuśki! Nie doczytam nic, ale chciałam Was pozdrowić.
Dziś mi się całą noc śnił promotor. Choć to miły pan, to się nie wyspałam jak diabli ;-) Piszę i powiem więcej - widać efekty!!
Buziolki!

Dzień dobry!

U mnie tylko 13 stopni :szok::szok::szok::szok: rety co to się dzieje :baffled::baffled: My niedawno wstaliśmy, ale jestem jakaś senna....... nic mi sie nie chce. A muszę iść na zakupy do sklepu osiedlowego i do supermarketu.

Co się dzieje z Iwonką :baffled: dawno jej nie było. Mam nadzieję, że u niej wszystko ok.

Ola co za sen..... dobrze, że pisanko do przodu.

Hej ho z rana, mamuśki! Nie doczytam nic, ale chciałam Was pozdrowić.
Dziś mi się całą noc śnił promotor. Choć to miły pan, to się nie wyspałam jak diabli ;-) Piszę i powiem więcej - widać efekty!!
Buziolki!

OLA przez ta prace bedziesz miala koszmary nocne:eek: ;-) ale juz niedlugo ciesze sie ze widac juz efekty twojej pracy milego pisania;-):tak:

Ja dopiero do domu wrocilam a za chwile musze spowrotem isc po Natalke:shocked2::dry:. Bylam u lekarza i dostalam antybiotyk bo mi nic nie przeszlo a zrobilo sie ropne gardlo( angina) i wezly chlonne mam powiekszone:szok::szok::szok:. Tak wiec musze sie wyleczyc. No nic uciekam jeszcze cos zjesc i rozpakowac zakupy i po mala.:-p

dzień dobry.
Ale ta pogoda przybija wieje, zimno i ble :baffled::dry:, trzeba będzie wieczorem w piecu przepalić:tak:, a mężuś wczoraj wieczorem dał mi 150 zł na przehulanie :szok:, ale mnie zaskoczył. :laugh2:
Zaraz idę śniadanie zrobić.

Leika jak Natek się dzisiaj czuje?

Aniab- ja też Kubie robie pokój tematyczny w Kubusia Puchatka, ostatnio nawet zaczęłam zbierac tą kolekcje naczynek z KubPuch... a powiedz mi kochana jak się robi takie cuda? bo lubię dłubac przy taklich róznych rzeczach i mogłabym się skusić... w ogóle na jakim materiale to się robi, czym i wszystko wszystko napisz;-)... z góry dzięki...

Ewcia- a jaki to program sobie ściągnęłaś do tego haftu krzyzykowego, bo jak popatrzyłam na te cuda ani to się normalnie nakręciłąm...

to ja tez się pochwalę co sama zrobiłam jeszcze przed porodem:

to tatus z synkiem jak miał 11 dni, a zrobiłam oczywiście tego Puchatka który na ściane wisi...

PUCHATEK GÓRĄ!!!!! Majka też ma Puchatkowy pokój :tak::-D:-D, firanka, dywan i kilka dodatków ...

SEWA dziekuje:-) ale boje sie ze dzieci zaraze:no:

ANIA piekny ma pokoik Majeczka:tak:. A jak ty sie czujesz? Myslisz ze na dniach urodzisz?? Ciekawe jaki pokoik zrobisz synkowi - masz juz pomysl??:-) Przepraszam ze tak wypytuje mam nadzieje ze sie nie pogniewasz i nie pomyslisz ze wscibska jestem:sorry2:;-)

A moj Kubus usnal na dworze i caly czas spi:shocked2: nie rozebralam go i teraz boje sie ze jak z nim wyjde to zmarznie:no: ale przykryje go kocykiem moze mu nic nie bedzie:baffled:

reklama
Hej Dziewczyny

my dzis spalismy do 8.30:szok: ale igor dal mi popalic w nocy to pewnie dlatego (zadko mu sie to zdaza, choc wolalabym zeby wogole to nie wystepowalo).
Pogoda dzis beznadziejna leje, wieje i zimno:no::baffled:
Co do pokoikow to tez przymiezam sie do zrobienia kubusia puchatka u Igora.....tylko ja za grosz nie mam talentu i nie wiem do konca jk mam si eza to zabrac...:confused::sorry2::baffled:

Moj maly dzis jest starsznie marudny:baffled: pewnie pogoda na niego tak dziala...

Do góry