reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie co,,tak sie rozpisałam i zaczęłam wam odpisywac,ze w sumie to nic wam nie napisalam jak tam matek w przedszkolu...zate zaczynam
No wiec było nieżle,bawił sie,chodził z pania wszędzie,trzymał sie za rączke,był grzeczny ,zbierał zabawki,leżał sobie jak było lezakowanie,bo nie spał,,ale nic nie zjadł,ani jednego dania ani drugiegooo:-:)-:)-(i to mnie martwiii,ze nie je.....
a teraz w domu wsunał tone jedzenia,ale on ma jeść w przedszkolu,,a nie w domu,,w domu miałbyc dodatkowo obiadek,,a on nic nie chce,,kurcze co tu robic,,juz gadąłam z babka,zeby mu pokazała,siadła koło niego i troszke pokarmila,a potem moze sie naucza---chcialabym bardzoo tegoo:tak::tak::tak:..obadamy,czas pokazee
jak przyszlam po matetka,to bawił sie i tam sie po dzieci nie wchodzi tylko wola przez domofon i jak go zawolalam to sie rozplakal,bo pani go placzacego mi pzyniosla na raczkach,,,maly dziubus naa moj glos sie popłakał..ale dobrze było... dostał puzzle,,,i jutro tez z checia chce isc tam...

reklama
Ewcia nie martw się mały na pewno się nauczy jeśc w przedszkolu. Koleżanki syn tak właśnie miał że przez pierwsze trzy dni nic nie jadł a w domu pochłaniał obiad z dokladka. Ale potem załapał i pięknie obiadki zjada. Może Mateusz też musi się przyzwyczaic?:confused:
Ja mam przeko[y z odkurzaniem. Madzia już na sam widok odkurzacza krzyczy.Więc jak mam zamiar posprzątac to mała na ręce i jazda. Troszkę to męczące ale mam nadziejee że w końcu jej przejdzie i zaprzyjażni się z naszym "potworem":sorry2: Humorek mi się polepszył bo mi sąsiadka przyniosła serniczek z brzoskwiniami. Od razu kawusię zrobiłam i pałaszowałam.:laugh2:

Ewcia mogę pokazać ale nie mam Kubusia gotowego a te robiłam kiedyś i część jest oprawiona ale to były początki a potem nie miałam czasu i teraz wracam do roboty tego na nowo

Aniab190 WOW:szok:
Ja widzę że tu same talenty się ukrywają.
No a ja właśnie się dodzwoniłam do męża. Zazwyczaj jest w domu o 17 a dopiero teraz mi powiedział że będzie o 20 i zdziwiony że mam pretensje:angry: Normalnie :dry:

ANIAB pieknie:tak::tak: wiecej nie musze mowic:tak::tak::tak:
EWCIA widzisz bylo dobrze a bedzie jeszcze lepiej Mati na pewno zacznie jesc:tak::tak:
No nic ja bylam na zakupach wyprawka kupiona a teraz ide robic Natalce kolacje bo idzie zaraz spac wiec ja tez sie żegnam DOBRANOC I SPOKOJNEJ NOCKI;-):-)

Ewcia mogę pokazać ale nie mam Kubusia gotowego a te robiłam kiedyś i część jest oprawiona ale to były początki a potem nie miałam czasu i teraz wracam do roboty tego na nowo
OO kurcze ależ cudenka,a ile roboty,matko boska,skąd ty bierzesz takie wzory,,a materiał i inne taie tam...jezu jakie to super..
MOja kumpela ma super zrobiony portret dzidziusia i napisane date ur swojego,waga,długośc,płec,,sliczne to jest i dlatego ja tez chciałam robić z chęcią bym porobiła..ania oswiec mnie jak zaczynałaś...???

No a ja właśnie się dodzwoniłam do męża. Zazwyczaj jest w domu o 17 a dopiero teraz mi powiedział że będzie o 20 i zdziwiony że mam pretensje:angry: Normalnie :dry:
Ach ci faceci,,,,szkoda agdac,,hee

EWCIA widzisz bylo dobrze a bedzie jeszcze lepiej Mati na pewno zacznie jesc:tak::tak:
DOBRANOC I SPOKOJNEJ NOCKI;-):-)
No ma nadzieje Iwona mam andzieje..dobranoc

Ja ide pogłaskac Matiego do snu po pleckach(po tatusiu to ma),moze szybciej zasnie bo tak to długo hasa,a rano potem wstac nie moze do przedszkola...bede potemm...

Maluchy śpią! Mąż się łaskawie zjawił przed 20 nie zadzwonił bo myślał że się szybciej wyrobi. A ja mam się martwic....:no: Nie myślą czasami te chłopy:baffled:Idę pozmywac i się wykąpac..

aniab190 - piękne prace! Masz zdolności, dziewczyno! :))

sikoreczka79 - dziwne z tym nie spaniem w przedszkolu. A czemu tak wymyślili, że przez pierwszy tydzień nie leżaczkują? :confused:

Ewcia81 - na pewno mały zacznie niedługo ładnie jesc, pewnie musi po prostu się przyzwyczaić :) A za parę tygodni będziesz nam dumnie opowiadac, jakie piękne rysunki synuś zrobił :))

A Nati zwrócił kaszkę, którą jadł na kolację i w efekcie był do ponownego kąpania :( a potem nie chciał nawet cycusia i poszedł spać głodny :-(

reklama
Witam wieczorkiem,BB jeszcze nie działa jak chce ale już mam wprawę hehe
Ania obrazki super ja to nie mam cierpliwości choć efekty bomba:tak:
Co do serduszek w podpisie też się zastanawiałam ale jakoś zabrać się nie mogę:sorry2:

Do góry