reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziękuję za ciepłe przyjęcie do Waszego grona :zawstydzona/y:
moja malutka juz spi wiec nastała cisza w moim domku
tylko czasem odruchowo rozglądam się czy aby gdzieś się nie skrada:-)
pozdrawiam

reklama
Moja malutka ma 1,5 roku.........mieszkamy w mazowieckim, jestem jeszcze na urlopie wychowawczym z czego bardzo jestem zadowolona
nie pragne powrotu do pracy chyba ze do fajnej pracy, mysle o czymś swoim w przyszłości
z zawodu jestem nauczycielem ale prace miałam rózne:-)
ogólnie jesteśmy normalne kobietki wesołe i towarzyskie wiec witajcie :-)

Hej, no koleżanka była, dziewczynki się pobawiły jak zawsze ślicznie i bez problemowo :tak:.
Mężulo wrócił i ani się nie czepia anie nie krzyczy no nic :szok::tak::-D, fajnie że po punkty do Real`a pojechałam bo szkoda żeby przepadły :sorry2: i szczęśliwy oznajmia że jutro ma wolne :shocked2:, a ja mu na to ale jutro mnie nie ma bo jadę z rodzicami do siostry ( do Torunia ) o 11 i wrócimy wieczorem, także możesz śmiało jechać i robić! Wyobrażacie sobie jego minę :szok: to mało :tak:.
Po dłuuuższej chwili pada pytanie, a czy ja też mogę jechać bo nie chciał bym sam w domu siedzieć :-D:-D:-D:-D, no proszę ja cały czas siedzę sama a on jednego dnie nie potrafi!! Suma sumarum jedziemy wszyscy :baffled::-D

SEWCIA ale to musiało być przeżycie na żywo taki wypadek, co innego przeczytać o tym czy w tv zobaczyć, straszne.
WIKA ja też się cieszę że jestem na urlopie a jeszcze bardziej się cieszę że następny już przed mną :tak::-D i że jeszcze sobie parę lat w domku posiedzę bo moja praca też nie jest zbyt efektowna :-D

:no::no::wściekła/y: No i po co się pochwaliłam, właśnie zaczęłam szykować kolację, M przyszedł pomóc, opowiadał co było w pracy itp, czy może się przytulić bo mu nie brakowało, na co ja oczywiście a co masz mi do powiedzenia odnośnie swojego zachowania przez ostatni tydzień, od słowa do słowa i po kolacji schowałam wszystko i usiadłam do Was :-(.
Wiecie że to ja go denerwuje a on mi nic nie robi i cały czas trzyma się wersji że on mi o wszystkim mówi tylko ja go nie słucham :szok::-(, no tylko że u mnie była koleżanka z synkiem i możliwe że nie słyszałam skoro z nią rozmawiałam.
Ja już nie wiem co mam robić :-:)-:)-:)sick: wyczerpały mi się pomysły, no ja wiem że najlepiej by było jak bym udawała że nic się nie stało :no:, ale ja tak nie umiem.

Ania138 z tymi chłopami to naprawdę więcej cierpliwości trzeba niz z dziecmi! Mój cały dzień spędził przed komputerem i teraz zdziwiony że jestem zła. Ja od rana zapierd... i jeszcze mam się cieszyc że mam męża dziś w domu. Do du.. z takim czymś. Teraz poleciał po szampana żeby mnie udobruchac.:dry:
Sewa bidulko...

Oj dziewczynki.... nie mogę dojść do siebie :-:)-:)-:)-( to było straszne :-:)-:)-( Nie potrafię przestać o tym myśleć :-(

Ale może uda mi się zasnąć......

Dobranoc!

Ania138 z tymi chłopami to naprawdę więcej cierpliwości trzeba niz z dziecmi! Mój cały dzień spędził przed komputerem i teraz zdziwiony że jestem zła. Ja od rana zapierd... i jeszcze mam się cieszyc że mam męża dziś w domu. Do du.. z takim czymś. Teraz poleciał po szampana żeby mnie udobruchac.:dry:
Tak to też znam, cały dzień na podwórku spędzi nr. przy samochodzie, na cięciu drzewa, sprzątaniu składzika a potem mi mówi że cały dzień był w domu i o co mi chodzi :dry::no:, Twój to chociaż się stara a mój zrobił sobie łóżko nakrył się kołdrą i zdążył jeszcze powiedzieć że nigdzie jutro nie jedzie i tyle go widać, teraz to i tak jest poprawa bo jeszcze jakieś kilka miesięcy temu wstał by i z piskiem opon by wyjechał i szukaj wiatru w polu :szok::no:

chciałbym Wam napisać cos o problemowych sprawach z facetami i jak z tego wybrnąc zeby było dobrze ale u mnie nie ma takich problemów bo nie ma faceta.......nie ma tatusia z nami w domu.............wczesniej jak był to było niedobrze i były wieksze problemy jak u Was wiec teraz się cieszę ze od pół roku mamy spokój w domku i mozemy cieszyc sie swoim towarzystwem:-)
na ponowny wychowawczy na razie nie mam co liczyć w związku z tym:no:
szkoda niestety........nie ze względu na czas w domku ale ze wzgledu na kolejną dzidzię :-(

reklama
chciałbym Wam napisać cos o problemowych sprawach z facetami i jak z tego wybrnąc zeby było dobrze ale u mnie nie ma takich problemów bo nie ma faceta.......nie ma tatusia z nami w domu.............wczesniej jak był to było niedobrze i były wieksze problemy jak u Was wiec teraz się cieszę ze od pół roku mamy spokój w domku i mozemy cieszyc sie swoim towarzystwem:-)
na ponowny wychowawczy na razie nie mam co liczyć w związku z tym:no:
szkoda niestety........nie ze względu na czas w domku ale ze wzgledu na kolejną dzidzię :-(

No i nie wiem co napisać. Jesteś dzielna i fajnie że nie jesteś sama i masz córeczkę.
Zdaję sobie sprawę że moje problemy są błahe ale mnie bardzo bolą i jużnie daję rady.

Do góry