reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aniab no wlasnie 2 pilotow nie zyje straszne:no::no:. Zycze ci poprawy humorku;-) Ja tez dzis jakas przybita jestem ale to chyba pogoda tak na nas dziala:eek:

reklama
Oj humorek to mi się zaraz poprawi bo wpadłam na pomysł ze jak pada to trzeba się rozgrzać więc biorę naleweczkę i idę do teściówki na kieliszeczek:-D

Witajcie
Pamietacie Mnie Jeszcze??

Dawno Nie Pisalam Nie Mialam Czasu ... Praca, Praca, Praca.... Dzis Was Troche Podczytalam No I Musze Powiedziec Ze Niezle Dzieciaczki Podrosly...

Pozdrawiam

No hellołkaaa..
Ja moich chłopów oddelegowałam do cicoic na WIEŚ,POJECHALI TANKOWAĆ I NA ZAKUPKI JAKIES SOBIE,,MAM CISZE,PSOKÓJ,A JA juz nie wiem co to znaczy..(kurcze jak ja pisze non stop capsa włączam)...
ZRobiłam obiadeczek męzusiowi i nam,my wcześniej zjedlismy,bo M spał do 17,a teraz faworeckzi juz zrobiłam,mniam objadam sie hehe,a to ma być na jutro na droge dla M.ale chyba sie nei załapie....hahahahaa

Wika witaj,pisaj.....
No i co reszta miała być,,skleroza,,musze jeszcze arz pooglądać posty wasze.....ale starość mnie dopada,haha

Jusia nie dziękuj kochana,my zawsze slużymy pomocną dłonią i tu można sie wypłąkać....
Aniab i co upiekłąś???
Agatko jak ci strona nei wchodiz,to wpisz w google ten tytuł i wejdź w stron ke albo właśnie przez fotosika....
Elizabeth buziaczki dla maluszka,biedaczek,,oby szybko przeszlo mu to...goraczka to be sprawa dla dzieci...a sio gorączko.

A u mnie dizisaj super pogoda,w porownaniu do poprzednich dni,grzej slonko i wiaterek zimny jest,ale fajno....bylamz Matem na placu zabaw......juz dawno tam nie byłam,bo non stop pada....

Ania 138 ale ześ męża załatwiła,,nieźle,,normlanie nieźle,,ciekawe co on an to wieczorem powie?? moze poskutkuje iz rozumie cie...

Aniab kieliszeczek z teściówką,,no nieźle...
Sylwia witaj itaj..fajni wpadlaś...

Ja oczywiście zabieram się za
n010.gif
work worrrk

Ewcia jeszcze nic nie upieklam bo jakoś nie bardzo wiem co chce:-Dmyślę o kopertach z brzoskwiniami ale zobacze po kolacji jeszcze na kilka przepisów a kieliszeczków wypiłam trzy - nalewka z kukułek mniam pycha:-Di humorek ciut lepszy:-D
Witaj Syl1982wia pisaj co tam u Ciebie nowego prócz pracy oczywiście;-)
Ja kąpiel dzieciaczkom robię i kolacyjkę szykuję spaghetti bolognese i wysyłam ich lulu a mama wtedy będzie mogła coś upichcić bo narazie to na błysk kuchnie posprzątałam i szkoda brudzić;-):laugh2:

A ja wkońcu do kompa się dopchałam niby sobota rodzina w komplecie a i tak czasu duźo mniej jak w tygodniu:dry:
Agatka super że wakacje udane:tak: Wam marzy sie zagranica aja bym nasze morze odwiedziła :tak:
Jusia widzisz jak wszystko ci się fajnie ułożyło :tak:a teściowej nie słuchaj Zupełnie nie wiem co ona sobie wyobraża:dry:
Ania 138 radzisz sobie z mężem i dobrze mój twierdzi ze ze mną można zwariować bo wahania nastrojów mam i to duże :sorry2:
I już nie wim co komu miałam odpisać:sorry2:
Acha Sylwia fajnie że się odezwałaś:tak: Pisz co u ciebie Pewnie zauważyłaś że wykruszyła się stara gwardia Ciekawe gdzie sie dziewczyny podziewają

Wiki30 witaj:-):tak:;-)

Witam. Dziewczyny nawet nie czytam co napisałyście :no: byłam dziś na Air Show i byłam świadkiem tego jak rozwaliły się te dwa samoloty :szok::-( Boże....... widok okropny :-( Poszłam tam się odstresować ....... mam takiego doła, że dawno się tak nie czułam. Tak mi smutno :-:)-:)-(

Może potem jeszcze sie pojwię jak Jędrka położę spać.

SEWA wlasnie o tym pisalysmy ze widzialysmy w tv:no::no: straszne to bylo:szok:. Wspolczuje ci ze bylas tego swiadkiem. My tez mielismy tam dzisiaj byc ale nie wyszlo i bardzo sie ciesze bo nie wiem jak ja bym to przezyla:baffled:.

Dobra dziewczynki ja juz uciekam obejrze sopot do konca i ide spac. Dobranoc i spokojnej nocki:-):tak:

reklama
Sewa bidulko poszłaś się odstresować a taki tam stres przeżyłaś, nawet nie mogę sobie tego wyobrazić, trzymaj się cieplutko i odpocznij bo chyba to najlepsze lekarstwo na taki smutek

Do góry