reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzien dobry witam panie :) mezus ma dzis wolne iby sie ciesze ale mial wolny poniedzialek i dzis ta tygodniowka bedzie krucha :( no ale coz bywa hhehe
pogoda nawet ladna jakies slonko widac za oknem musze wymyslec na dzis cos fajnego dzien na łonie natury jakis piknik czy cos :tak:
SIKORECZKA nie przejmuj sie nic chodzikiem ja nie dawalam bo nie mialam p pierwsze a po drugie mi mowili ze dziecko samo sie szybciej nauczy chodzic bez chodzika ale i to nie prawda:no:

reklama
Dzien dobry..
Ja juz po sniadanku,zasiadlam z kawa do Was...
I chcialam sie pochwalic ,ze juz dzownił mój mężulo z zPOLSKi,jestw Szczecinie,bedzie koło 13 w domku...wow super,,Staranka wszczęte będą,hehe
Id e poczytac co tam zapsiałyście od wczoraj...

Rety coś mi sie w kompie rąbie :szok::szok::szok::szok::szok: muszę popatrzeć co to się tam dzieje :baffled: Może rozszyfruję :baffled:

Jakbym się już nie pojawiła to mówię dobranoc.

Spokojnej nocki życzę!
ja tez takw czoraj mialam i nawet nie moglam potem wleźć na neta jak chcialam jeszcze do was zajrzec,,no ale takei to jest niedobre sprzecicho...

No i mialam odpisac i zpaomnialam,najlepiej jak cytuje,bo wtedy mam wszystko czarne na bialym..

Iwonka miłej zabawy...baw sie dobrze i jeszcze lepiej..

A wogole to mam andziej,ze kobietki sa we wspaniałych humorkach dzisiaj...

Ania138 no no korzystaj z poporodowej takzee:-D:-D
Pycha ale super tyle dziewczynek,twoj M nie był zakłopotany:-p:baffled::sorry2:tyle bab a on jeden, i fotki świetnie,widać,ze dobzre sie bawiły...
Czarna witaj znowu,gdzieś ty byłą kochana??
Ola K odpocnzij przez weekend,zycze by wsio sie ułożyło...
Sikoreczka no to dobrze,ze przy pierwsyzm porodzie juz wiedizalaas co bedziesz miala za sprawy i na drugim sobie bez tesciowej poradzialas..

Mój M jak ja urodizłam,to dwa tyg był w domu....a ja po 3 tyg do szkoły musiałam iśc i teściowa mi małego pilnowała,,ale źle nie było,,a ja tylo miałąm dziennie 2-3 godz i autem raz dwa jeździłąm i wracałam...ciekawe jak bedize przy drugim...:confused::baffled:

Novaczka mięłgo koralikowania...nie miała bym tyle chyba cierpliwości do tego hehee świetne to jest..

Sikoreczka formuła 1 jets the best,,fajnie to brzmii:-D:-D
Kasiulla miłego piknikowania...

U mnie tez pogoda nawet fajna,słonko jest,ale chłodek też,,no ale świeci wow,może jak męzulo zjedzie to gdzieś wybędizemy,ale on zapewne będize śpiący po takiej trasie,,,,buuu..
Obadamy co bedzie..

Kasiulla dla ciebie
s020.gif
obyś taki piknik super miała...
Sewa a nam to chyba takie cacko
k010.gif

Witam :-)
U nas ciągle pada ale mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo mała nie lubi siedziec w domku strasznie sie nudzi :tak:
Wczoraj dzwonili do mnie z Praktikera i zaczynam w poniedziałek 10 wrzesnia ;-)mam na 9.30 wiec dam rade zawiesc mała do mamy i wiecie co stosunki z mama sie poprawiły ;-)Mama jak sie dowiedziała ze dostałam prace to cały czas mi mówiła ze damy rade razem opiekować sie Julia Pomoze jak tylko bedzie mogła i jestem szczęsliwa no i niby tesciowa tez zmieniła zdanie ale oczywiscie zaznaczyła ze jak nie damy rade wszystkigo powiązac tzn.nad opieka Julii to mam sie zwolnic :wściekła/y:A przeciez ja nie po to ide do pracy zeby sie za miesiac zwolnic ale mysle ze dam jakos rade :tak:Co do przedszkola to nie ma miejsc wolnych a złobek to u nas jest tylko jeden i to daleko ale szczerze mówiac to ja wole dac mała do mamy bo i tak wiem ze ona czuje sie tam najlepiej :tak::tak:

No Jusia no to super,gratki,ze do pracy idziesz,a mała z babcią..SUper ze stosunkiz mama sa dobre,papa
Ja zmykam robic
a070.gif
a025.gif
a060.gif
a010.gif

papapa lece i wyłączam kompika,,

reklama
Witam u nas pogoda do bani zimno i leje:no:. Wiecie co ja mam od wczoraj problem bo ktos mi sie probuje wlamac do kompika:szok::szok: wczoraj moj program antywirusowy zablokowal 3 takie proby a dzis juz 1:szok::szok::szok:. Co komu po moich danych jak ja tu nic waznego i ciekawego nie mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Denerwuje mnie juz to:angry::angry:

Ania 138 ja tez mialam taka hustawke nastrojow, a szczegolnie juz przed samym porodem plakalam i smialam sie na przemian moj M to mowil ze mnie na leczenie zglosi;-):laugh2::laugh2:, ale jak urodzilam to przeszlo:tak:. Chyba poprostu juz jestes zmeczona tym stanem ale juz niedlugo kochana trzymaj sie:tak:

Co do szczepionki to moj Kubus nie byl nia szczepiony na szczescie:-)
Pycha super foteczki widac ze dziewczynki dobrze sie bawily:tak:

Czarna witaj kochana co sie z toba dzialo? nie odzywalas sie dlugo:confused: gratuluje odwagi u dentysty - ja leczenia sie nie boje ale wyrywania:baffled::eek:
Sikoreczka formula 1 :-D:-D:-D:-D - extra

Ola K jakby cos to wiesz ze my tu jestesmy:tak: ale wszystko bedzie dobrze:tak:
Novaczka powtarzam sie ale dla mnie to co robisz to arcydziela sztuki:tak: milej robotki:-)

Sewa dobrej zabawy:tak: ja tez mialam byc na tym air show ale nie wyszlo:-(

Ewcia staraj sie kochana staraj:tak::tak: zagon M do roboty;-);-):-)

No i wlasnie Kubus wstal wiec lece do niego zajrze pozniej

Do góry