E
Ewcia81
Gość
Dobra ja zmykam już,narazie,miłęgo dnia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wieczorkiem..
Iwona.c , jak mnie zaczyna brać, to biorę zaraz Febrisan lub Fervex, gorącą kąpiel, zapijam grzanym piwkiem z sokiem malinowym i wpadam do łózia na rozgrzanie. Na ogół rano wstaję zdrowa (o ile to nie jakiś złośliwy wirus)... Spróbuj, co Ci szkodzi... Zdrówka życzę...
...
Dzień dobry!!!!!!!!! Ja dziś już na necie bo muszę nadrobić wszystkie zaległościIdę sniadanko szykować a potem biorę się za jabłka- robię musy i soki na zimę. Niezbyt przyjemne zajęcie ale będę tu zaglądać
Ani 138 i jak tam mąż? Ja ze swoim sie pogodziłam u nas zawsze kłótnie jednodniowe ale i tak mam wrażenie że to wszystko nie załatwiło sprawy Bolączki pozostały i będą między nami wychodzić
No ładnie, ładnie a ciekawe od kogo dziecko takie rzeczy słyszy???he heMoja ostatnio wypaliła żebym poszła z nią do niej do pokoju bo nas tata nie będzie wkurwi.....