reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Jestem i zyje a chumor juz lepszy ale szczegoly to moze jutro napisze.Dzis bylismy na zakupachkupilam dziecku kapcie po 11 zl i sobie dwie bluzeczki,zjedlismy super obiadek a Vanesska sie bawila z dziecmi w pilkowym basenie,teraz juz zmykam spac.Dobranoc
Pycha Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!
Pycha Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!
ania138
miłość w trzech wymiarach
ale sie uśmiałaTo ja się też pożegnam Taka jestem jakaś obolała, ale wcale się nie dziwię bo ostatnio w ciągu dnia to ze dwie godziny siedzę a reszte na nogach Więc nogi mi do du... wchodzą! Synio stwierdził dziś że jeszcze nie chce spac i poprosi płatki do schrupania. Mąż my nasypał do kubeczka ja usypiałam małą więc Adrianek usiadł koło mnie na łóżku i zajadał. Zadzwoniła moja mama. Rozmawiam, rozmawiam i patrzę a mały śpi Więc go Przemo na ręce i dołóżka zanosi a ten jeszcze przez sen żeby mu tata nie przeszkadzał bo on płatki je Ale mieliśmy ubaw. Na szczęście już wszyscy śpią, Madzia się trochę rzuca ale ją to zębolki męczą.
Dobrej nocki życzę!
Moja ostatnio wypaliła żebym poszła z nią do niej do pokoju bo nas tata nie będzie wkurwi.....
Sewa to Ci synek niespodziankę zdobił.
No kotek już w domku śpi, okna pozamykane , wiec idę spać .
Dobranoc.
E
Ewcia81
Gość
Dzień dobry...
My wstaliśmy przed 9,teraz śnaidanie i kawa sie parzy..
My wstaliśmy przed 9,teraz śnaidanie i kawa sie parzy..
Nom Sewa niezłe,,a dzisiaj chyba skocze jeszcze do szkoły,a mamie Matka podrzuce i te plany obadam i bede miałą spokój. Licze na to ze dyrka pozwoli mi ieć plan zeszłoroczny tej facetki co za nią jestem,a jak nie to musze nowy układać,,blee..obadamy jak będzie..Ewcia godzinki masz super z planami nie zazdroszczę Rety to tyle roboty Trzymam kciuki, aby szybko ci poszło
Spokojnej nocki życzę!
Aniab chyba naprawde cosik jest,mi tez zimno,non stop katar,mały tez był przeziębiony,,a zimno już jak cholerka w nocy iw dzień teżTeraz to wogóle coś w powietrzu jest bo strasznie duzo osób się przeziębia- czyżby czuć nadchodzącą jesień? Ale ogólnie to ranki i wieczory już zimne. Ja już też to odczuwam bo mi stopy marznąi wcale na boso nie chodzę
No miłego czytania,ppaDzień dobry!!!!!!!!! Ja dziś już na necie bo muszę nadrobić wszystkie zaległościIdę sniadanko szykować a potem biorę się za jabłka- robię musy i soki na zimę. Niezbyt przyjemne zajęcie ale będę tu zaglądać
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I ja sie witam,u mnie slonko od rana ale zimno.Dzis albo jutro znow jade na stare mieszkanko bo beda konczyc przedpokoj a jest tam troche roboty ale coz musze tam siedziec z dzieckiem.....Nie nadrobie tych zaleglosci,tzn przeczytalam ale nie odpisze wam.Nie mam czasu......A slub przelozylismy na przyszly rok,Za szybko podjelismy decyzje o slubie i nawet nie dajac rodzicom szansy na znalezienie kasy.Tzn kasa by byla bo juz polowe i tak mam od mamy ale nic na sile,sa inne wydatki a po drugie robiomy wieksze przyjecie i mam super sale i superjedzonko tam ale terminy mi nie pasuje i wszystko przekladamy na przyszly rok.Wiosna lub lato.Powiem wam szczerze ze jak do tad nigdy nie narzekalam na tesciowa tak zaczyna mi jej zachowanie przeszkadzac,przez jej problemy malzenskie to sie odbija na moim nzwiazku bo moj R, starsznie to przezywa,jak mamusia byla sama jak ja tesc zostawil to do synka ochy i achy a jak tesc wrocil to tylko o nim mysli,tylko ze jak nie wroci na czas na obiad to ta juz sie denerwuje czy przypadkiem nie jest u tej kochanicy i tak sie podpytuje mojego czy nie wie gdzie tesc bo razem prowadza firme z moim.A moj to tak przezywa ze ciagle ja to slucham i nerwy go zjadaja bo to jego matka....Musze sie wziasc w garsc i zrobic porzadek,bo i za duzo o pracy moj tez mysli.To nie jest normalne.Wszystkozmienie i napewno mi sie uda.Wierze w to.....
Milego i slonecznego dnia zycze
Ewcia
Milego i slonecznego dnia zycze
Ewcia
reklama
E
Ewcia81
Gość
Dzień dobry Iwonka ide poczytać co ześ tut yle nabazgrałaa;-)
Podziel się: