reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nom iwonka juz podczytałam ciebie,,tzn twój postt..
No nie zazdroszczze remontów,roboty i wszytskiego od groma,,ale dobrze ze efekt końcowy będiz ebombowy,,a z Vanesska ja mog eposiedziecc:tak::tak:bardzo chętnie....
A co do teściowej,no kurcze,,niby teśc ją olał wcześniej,zrobił jej takei świnstwo,a ona pomimo go kocha i sie martwi o niegoo...co z a kobieta...:dry:tak w takim draniu zkaochana....a wy biedni na tym musicie cierpieć i na was wsyztsko też sie odbija,,ale właśnei Iwonka tak jak anpisałąć dasz rade,aj trzymam kciuki oby było lepiej i wsio super sie ułożyło..
A z łśubem,,oo szkoda,ale po co na siłę,masz racje...musze w kalendarzu zmeinić wasz ślub...narazie go skasuuje,,a potem jak będizecie znali date to dasz znaka....:tak:

reklama
Ewcia mialam tobie po gratulowac pracy,super masz godziny,Prawie jakbys nie pracowala jak nie raz czlowiek spi dlugo a tu teraz juz przed poludniem po pracy bedziesz i caly dzien wolny,a jak Mateuszek w przedszkolu,byl juz tam?

Dzień dobry! U nas też zimno za oknem. Śniadanko zjedli teraz uśpię małą i kawusi się napije. Zrobic jeszcze komuś?:-DNiee wyspałam się bo mała co pół godzinki do cyca wstaje. Strasznie ją te zęby męczą:-(

Ewcia mialam tobie po gratulowac pracy,super masz godziny,Prawie jakbys nie pracowala jak nie raz czlowiek spi dlugo a tu teraz juz przed poludniem po pracy bedziesz i caly dzien wolny,a jak Mateuszek w przedszkolu,byl juz tam?
nom Iwonka tez sie ciesz,,tylko te plany wynikowe,,brrr dzisiaj ajde je robić i sciemniać,,bo chce skserować i napisać ze mam takei same jak inni...haa cwana jestemm,,tlyko cyz mi to wypali...
A matunio nie chodiz jeszcze,ale był juz tam nie raz ze mną,,a od poniedziałku sam będize tam chodził z tą koleżanką swoją co zawsze an fotkach jest,,zobaczymy jak to będzie...
Musze go rano w pon o 8 zaprowadzić,a ja mam na 11 rozpoczęcie to jeszcze spokojnie w domku posiedze,a koło 14 go odbiore,,no obadamy,mam andziej,z ebedzie dobrze tam mu:sorry2::tak::confused::dry:

Ewcia a potem kazdy bedzie mial kase a szczegolnie ja od mojej mamy dostane bo naprawde szykuje mi sie niezla gotowka i trzeba bedzie jakis swoj interes otworzyc ale to jeszcze....a wracajac do slubu zrobimy na 60 osob,normalne przyjecie i bedzie bez nerwow i wogole, a nie kazdy odda ostatni grosz bo nam sie slubu ra[ptem zachcialo a i mam nadzieje ze tesciowa troche sobie pomysli i zrozumie tez ze czesciowo ona jest przyczyna tego ..

Ewcia no wlasnie zeby tylko nie plakal,oj ja to starsznie plakalam jak mnie do przedszkola oddawali,do dzis to pamietam....Mysle ze moja Vanesska bedzie chciala chodzic do przedszkola bo uwielbia dzieci i zabawy z nimi....ale to za rok sie okaze:)

Iwonka może to i lepiej choć czasem myślę że takiego naprawdę super momentu na ślub może nie być bo inaczej jest jak ślub zaczyna wszystko a inaczej gdy jest to już tylko formalność
Ewcia jeśli plan ci się utrzyma to będziesz miała komfortowa sytuację:tak: Praktycznie dzień dla siebie a tysiączek wpadnie:tak:;-)
Aniab to z ciebie gospodyni Ja nie mam czasu i ochoty na takie zabawy ale domowe soki uwielbiam więc może kiedyś. Już nie pamiętam kto robił weki z papryki może ty? Kiedyś moi rodzice robili i może znów bym sprobowała
Można prosic o przepis?
Ani 138 i jak tam mąż? Ja ze swoim sie pogodziłam u nas zawsze kłótnie jednodniowe ale i tak mam wrażenie że to wszystko nie załatwiło sprawy Bolączki pozostały i będą między nami wychodzić:sorry:

No to super Iwonka ze tak zcedydowaliście się,,duża impra 60 osób,prawdziey ślub,,a poc o się spieszyć-masz racje,,uuu to szykuje sie impra..powodoznka..i milego szykowania,,,bo to najlepsze przed slubem,,i dobrze ze kaska będize,zawsze sie przyda wam,,,a interes jakiś -no to myślcie....:tak:;-)

reklama
Ewcia no wlasnie zeby tylko nie plakal,oj ja to starsznie plakalam jak mnie do przedszkola oddawali,do dzis to pamietam....Mysle ze moja Vanesska bedzie chciala chodzic do przedszkola bo uwielbia dzieci i zabawy z nimi....ale to za rok sie okaze:)
No właśnie Mój Matuś też dzieic lubi,a nie ma rodzeństwa i chętnie do pzredszkola lgnie,ja mu tłumacze z eon tam sam będzie,a mamusia w pracy,a potem go odbierze i on z chęcia już by dzisiaj poszeł,bo tam dużo dziei i zabawek,,obadmay jak to będzie,,aaż strach pomyśleć..
Ewcia jeśli plan ci się utrzyma to będziesz miała komfortowa sytuację:tak: Praktycznie dzień dla siebie a tysiączek wpadnie:tak:;-)
:sorry:
Nom witaj Cloe..pewnie ze mam komfortowa sytuacje,,i tak codizennie musze wstac koło 7,zeby na 8 Matka zaprowadzić,a ja mam codziennie na 8.55 także super,,prosto z przedszkola do pracy 3-4 godiznki i na chatke,,dzionek wolny dalej....

Do góry