reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Novaczka w tasiemcach to ty mistrzyni jesteś ale przynajmniej raz a konkretnie piszesz.Fakt,że trzeba by było smykałkę do interesów ale może masz jakiś znajomych w sklepie co by mogli na próbę coś wziąść i sprawdzić co dalej.

reklama
Novaczka co do sprzedaży tych "koralikowych cudów" to widziałm że na Allegro sprzedają rękodzieło, wiesz mozna spróbować... wystawienie przedmiotu do sprzedaży chyba dużo nie kosztuje???

A co do zęba to juz się dowiadywałam u dentysty, tzn moja tescowa gadała i mam go obserwować, ale wierze że wszystko jest ok, że to tylko powierzchowne...

No narazie lodówka działa ale czeka mnie kupno nowej:zawstydzona/y::-( Niestety producenci przewidują użytkowanie sprzętów najwyżej 5 lat a moja już miała 6 wię na emeryturę:no: Szkoda tylko że padła akurat jak mamy się zabrac za remont:angry: Pan powiedział że pochodzi miesiąc do pół roku więc mamy czas na rozglądanie się po sklepach. No cuż mieszkamy tu już od 7 lat i w tym roku przyszedł czas na wymianę sprzętu:zawstydzona/y: Wymieniliśmy pralkę łóżko teraz czas na lodówkę... Mam nadzieję że limit wyczerpany:eek::baffled:
Ania138ależ tupeciarskie zwierze:szok: dobrze że się mężo wykazał:tak:
Elisabeth mój syn jak uczył się wstawac to też był wiecznie posiniaczony. Nie upadał na pupę jak wiekszośc dzieci tylko leciał na głowę lub twarz. Efekt był taki że wyglądał jakbyśmy go tłukli!:eek:
Iwona c28 zdróweczka!
Lecę bo zupka się dla dzieciów studzi. Madzi ząbek się przekłul i marudzi. Ma już 7 więc jak tak dalej to do roczku będzie komplet!:-D
Idę potem na spacer bo słoneczko wyszło więc odwiedzimy plac zabaw!:-)
Miłego popołudnia!

Jednak nie spalam polozylam sie ale usnac nie moglam:no:. Czuje sie coraz gorzej jak mi nie przejdzie to bede sie musiala do lekarza wybrac zeby dzieci nie pozarazac:eek:.

Elisabeth moze M nie bedzie mial sluzby w sylwestra:baffled: mam nadzieje ze mojego to ominie w tym roku;-) i w koncu gdzies sie wybierzemy:tak:, bo ostatnio cos nam sylwek nie wychodzi 2 lata temu byl na sluzbie w zeszlym roku Kubus sie urodzil i byl na piersi wiec tez nic z tego moze ten rok bedzie lepszy:-)

Sikoreczka to rzeczywiscie same wydatki masz.

Novaczka Elisabeth mnie wyprzedzila tez pomyslalam o Allegro moze warto sprobowac:tak:

No to niezła akcja... ja kiedyś miałam podobną... miałam otwarty balkon i do pokoju wlazł z dworu kot... pies na niego szczekał a ten nic... mężem zrobilismy akcję wyganiania kota, ale był twardy i nie dało rady go niczym wystraszyć... w końcu pomyślałam sobie , ze go szczotką pierd*** i wtedy mąż stwierdsził ze moze to byc kot sasiadki, poszedł po nia i faktycznie, to był jej kot, a wyskoczyl sobie przez okno w poddaszu ktore sasiadka sobie kilka dni wcxzesniej zamontowala... psa sie nie bał bo wychowywał sie z psem... dobrze ze mu nic nie zrobilismy bo mialabym go na sumieniu... ale swoja droga to ja nie lubie kotow... WRRR...

:-D:-D:-D:-D:-D ale by były jaja jak byś go to szczotką.... :-D:-D:-D, a ten nasz był jakiś dziki z osiedla i jeszcze cały podrapany bałam się żeby nie udrapną nikogo bo może jakieś chorubsko jeszcze miał.

Ania to super jak mężuś posprzątał,przynajmniej się na coś przydał;-)
No trochę zaplusował, bo musi nadrobić kilka ostatnich dni ;-):tak::-D

Novaczka powiem Ci że mi też było wesoło nie wiem z czego, może jak mój M mężnie walczył tak mnie rozbawiło :-D:-D jak by to był co najmniej tygrys :-D.

No narazie lodówka działa ale czeka mnie kupno nowej:zawstydzona/y::-( Niestety producenci przewidują użytkowanie sprzętów najwyżej 5 lat a moja już miała 6 wię na emeryturę:no: Szkoda tylko że padła akurat jak mamy się zabrac za remont:angry: Pan powiedział że pochodzi miesiąc do pół roku więc mamy czas na rozglądanie się po sklepach. No cuż mieszkamy tu już od 7 lat i w tym roku przyszedł czas na wymianę sprzętu:zawstydzona/y: Wymieniliśmy pralkę łóżko teraz czas na lodówkę... Mam nadzieję że limit wyczerpany:eek::baffled:
Ania138ależ tupeciarskie zwierze:szok: dobrze że się mężo wykazał:tak:

Typowa złośliwość rzeczy martwych, nam tak pralka się zepsuła w najmniej odpowiednim momencie a na samochód zawsze możemy liczyć że jak tylko jakiś zastrzyk gotówki to on zaraz się psuje.

No, wie że pies w domu i na beszczela włazi jak do siebie :no:

:-D:-D:-D:-D:-D mi też było wesoło nie wiem z czego, może jak mój M mężnie walczył tak mnie rozbawiło :-D:-D jak by to był co najmniej tygrys :-D.

U mnie też było wesoło, ale chyba dlatego ze mój M bał się bardziej ode mnie :-D:-D:-D...

:rofl2::rofl2: jak tylko przyplyw kasy to samochod pada:crazy:

Iwona to ciesz się że jak masz przypływ kasy to ci padaja sprzety, bo u mni eto zazwyczaj jak tej kasy braknie, he he he:-D:-D:-D

Hejka..ja wróciłam do domeczku...
Byłam na radzie,kadra spoko,znam tylkow sumie 2 osoby,reszta narazie jakaś niedostępna,ale będzie dobrze. Mam plan spoko,codziennie na 8:50 i do 11-12....to nieźle myśle...:tak::tak:.
Jestem zadowolona,tylko te ich plany lekcji to mnie trafaiaja,bo maja inny niz ja mam swoj i trza nowy robic,,
Jestem jakas padnietaa...pozdrawiam..
Dzięki wam za życzonka kochane jesteście...:-)

Pycha serdeczne życzonka,dużo szczęścia zdrowia miłości i uśmiechu...

reklama
Do góry