reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien doberek:-). Ja wczoraj juz nie mialam czasu zajrzec:zawstydzona/y: Jak M wrocil do pracy to i wrocil temat do rozmowy:eek: Przegadalismy cale popoludnie a potem kolacja film i poszlismy spac:-). Dzis Kubus pospal do 8 wiec i ja sie wyspalam:tak:

Ewcia wszystkiego naj zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci nagi facet tańczy!:tak::tak:

Czarna smutna ta historia twojego sasiada najgorzej szkoda tego dziecka:-(

Iwonka nie smuc sie kochana mam nadzieje ze dzis bedziesz miec lepszy humorek:-)

Sikoreczka sprzet zawsze sie psuje w najmniej odpowiednim momencie:baffled:

No nic ide kawke wypic i musze isc do szkoly po mundurek i na zakupy:eek::baffled:

Dzień dobry!

My wstaliśmy o 8:00. Miałam jak zawsze otworzone w nocy okno...... ale zmarzłam :szok: nie wiem czy kataru nie dostanę :-( bo jakoś tak się dziwnie czuję :baffled::baffled::baffled:

sikoreczka oj to nie fajnie z tą lodówką :no: ja mam tak jak Ania138 kupuję na zapas żeby codziennie z pełnymi torbami nie drałować :tak:nie daj Boże żeby mi się coś takiego przytrafiło :no:

Pycha: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń.

Mam przyjaciółkę, która też ma dziś urodzinki :tak::tak::tak:

spóźnione:zawstydzona/y: ale szczere

dla Ewci zyczonka urodzinowe
11rooscw4.gif

dla Agatki zyczonka rocznicowe
ablumen16mu8.gif

a teraz dzien dobry :-)

sewa dzięki :-)

ja jeszcze nie mogę wpaśc w normalny tryb zycia, a do tego Maja ma katar :-( dzis pół nocy nie spalismy, bo kaszlała :-( a pozatym pogoda do d... , ja chce słońca!!!!!!

Pycha buziolki dla Majeczki :tak: bidulka.
U mnie niby jest słońce, ale jakoś zimno :baffled: już jesień czuje się w powietrzu buuuuuuuu

witajcie kochane
u nas wczoraj bylo siweto jakies :) i maz mial wolne takze lenilismy sie razem caly dzien:)
i siedzielismy razem na necie i wiecie co jestem bardzo szczesliwa bo udalo nam sie znalesc super miejsce na sylwestra na poczatku wydawalo mi sie ze to za wczesnie zeby cos szukac ale znlazlam kilka fajnych ofert i okazalo sie ze juz porezerwowane:szok:
tak wiec i my znalezlismy super domek pod lasem z kominkiem i jedziemy na 7dni w tym sylwestra :tak:doczekac sie nie moge hehe

Hej dziewczyny:-)
Pycha ja cię rozumię Jak wróciłam z Egiptu chyba przez miesiąc chodziłam jak zakręcona i nie mogłam dostosować się do szarej rzeczywistosci a była dosłownie szara bo z Egiptu wyjechaliśmy w piękną pogodę a przywitała nas plucha i deszcz i tak się trzymało jeszcze długo długo
Iwonka jak tam dziś samopoczucie? Moje dziś do bani . Ogólnie małe stany depresyjne mnie biora a do tego z moim M się pożarłam wczoraj więc dziś jestem do bani:-(
Co do wspólnych małżenskich pasji to mam wrażenie że mojemu już nie chce sie mieć innej jak komuter:sorry: Kiedyś przecież tak dobrze razem bawiliśmy się:-(
Sikoreczka i jak lodówka Z dwojga złego lepiej żeby to było coś do naprawy bo nowa lodówka to dopiero wydatek

Pycha dzis sa Twoje urodziny wiec wszystkiego najlepszego, duzo usmiechu kazdego dnia i spelnienia marzen:-) Buziaczki dla Majeczki

U nas tez pogoda do bani wieje i jest zimno i pochmurno:no: do tego gardlo mnie boli jak chol**:sick::wściekła/y::wściekła/y:. Mało tego wnerwilam sie, bo na stronie internetowej szkoly mojej córki jest napisane, ze mundurki do odbioru, a jak poszłam to sie okazalo, ze dopiero w czwartek i szlam niepotrzebnie:wściekła/y::wściekła/y: a do tego dzieci ze soba ciagnelam:angry::angry::angry:.

Kasiula matula to sylwester zapowiada sie udany:tak: - ja jeszcze o nim nie mysle:baffled:

Dawna cloe zycze poprawy humorku;-)

Ja ide sobie obiad podszykowac póki Kubus spi. Niestety dzis zupka wiec M zje odgrzwane, przeciez nie bedziemy z dziecmi czekac do 16 z obiadem az wroci z pracy:eek:

reklama
Witam! Właśnie zapłaciłam rachunki i pozgrywałam zdjęcia na płytki (olśniło mnie że jak by mi się coś stało z kompem to stacę zdjęcia:szok:) No i mam teraz troszeczk ę czasu na forum. Pan do lodówki zamówiony( mam nadzieję że to nie będzie "specjalista" z usterki!:crazy:) chyba będzie koło 14 mówi że trzeba jej gazu dodac koszt około 200złotych. Lepsze to niż nowa lodówka:szok: Musiałam rano iśc po sniadanie do sąsiadkigłupio troszkę ale co zrobic:sorry2:
Zmykam na spacerek i zkupki! Sama nie wiem co kupowac:dry:
Madzia uczy się właśnie wstawac i muszę miec oczy dookoła głowy:-) jeszcze trochę i będzie śmigac:-D
Ściskamy gorąco na poprawę humorków!

Do góry