reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z rana.
U nas jakoś weeckendzik minoł spokojnie.W sobotę mężuś gnił w łóżku po piątkowej imprezce za to wczoraj pospacerowaliśmy troche.

Hejka!
Vici fajny avatorek. Tak w ogóle to dużo avatorków się tu zmieniło i nie mogę się połapać kto jet kto, a jeszcze Wam powiem że mam jakieś 100 stron do nadrobienia :tak:, jesteście the best :tak:, pewnie i tak nie dam rady ale chociaż przelecę po łebkach ale to dopiero wieczorkiem jak wszystko już będzie działało.
Leika powiem Ci szczerze że ja to jestem coraz bardziej zdenerwowana bo nie wiem czego się spodziewać bo niby już raz rodziłam ale przecież teraz nie będzie tak samo i tak jakoś mam stracha.
Jeszcze M od piątku zamiast mnie wspierać to daje mi nieźle popalić i mam dodatkowy stres ale jak to facet nie rozumie powagi sytuacji :-:)no:.

Witam w poniedziałkowy poranek!

U mnie pogoda ładna, piękne słonko, nie za gorąco :tak: My wstaliśmy o 9:00 wyspani bardzo :tak: Umówiłam sie dziś z koleżankami i jedziemy do jednej z nich na działkę. Mam nadzieje, że pogoda się nie zepsuje :confused: to dzieci się wyszaleją :tak:

Ania138 witaj ponownie..... jejku u Ciebie to faktycznie już finisz :tak: Trzymaj się kochaniutka :tak:i nie stresuj się, zobaczysz wszystko pójdzie szybciutko i będziesz cieszyła się dzidziunią :-)

witam dziewczynki przez rodzinny weekendzik nie mialam czasu zajrzec
w piatek bylysmy z emi na spotkanku mamusiek z uk w sobote maz organizowal grila dla kolegow z pracy wczoraj sopacerki i tez znajomi na kawie ktora sie przeciagnela do 23:) a dzis u nas swieto i maz tez ma wolne strasznie sie ciesze trzeba jakos fajnie zaplanowac dzionek

Hej dziewczyny:-). Ja właśnie troche ogarnelam mieszkanie po gosciach:blink: jeszcze tylko nie odkurzylam bo Kubus spi i nie chce go obudzic tym bardziej, ze jak byl Michas( ma 2 latka) to mój maly nie pospal, bo tamten jak to dziecko biegal krzyczal. Chociaz i tak jak na ten wiek to rozumial ze musi byc ciszej bo dzidzius spi i jak sobie o tym przypomnial to chodzil na paluszkach - super to wygladalo:laugh2:. Brat mial jechac wczoraj do domu, ale jakos tak bylo fajnie, ze zostali do dzis i niedawno dopiero pojechali tzn po sniadaniu:tak:. Ja wreszcie tez mialam czas zeby sie nagadac z bratowa w sobote siedzialysmy do 00.40 a wczoraj do 1.30:szok::szok::szok::szok:. Naplotkowalysmy sie za wszyskie czasy:tak::tak:.

Buziaczek Blaneczka super:tak::tak::tak: wycaluj ja ode mnie:-)

Ania 138 nie stresuj sie bedzie dobrze przy drugim idzie łatwiej;-):tak:

Novaczka te prace z tych koralików cudo:szok: poprostu dzieło sztuki:tak::tak::tak: to na tej stronce to sa twoje prace?? Ja podziwiam mnie by predzej szlag trafil niz bym cos takiego zrobila:eek::baffled:

Aniab ale mialas przejscia z mezem duzo zdrówka dla niego:tak:

reklama
Witam! Oj słysze że Kuba się obudził, a niech trochę poleży...

Elisabeth świetny avatarek:tak::tak::tak::-)

dzięki, to Kubuś w dniu narodzin...

Leika- ostatnio pisałam, że ranny ptaszek z Ciebie, a dziś ja miałam pobudkę o 6.30... no oczywiście nie obudziłąm się sama... synek mi pomógł...

w ogóle to on ostatnio mało śpi... teraz np zdrzemnął się godzinke tylko a zawsze spał dwie, oj wykończy mnie moje maleństwo...

Novaczka- koraliki super sprawa... ciekawa jestm tej eleganckiej bizuterii, sama bym sobie coś takiego zrobiła... a gdzie się kupuje te wszystkie materiały z których robi sie potem te cuda???

Ania138- a ja ponawiam pytanie... czy na avatarze to Twoje zdjęcie, bo kiedyś je widziałm w innym wątku i zapamietamłam, tak bardzo mi się spodobało... urocze... No i trzymaj się, będzie dobrze, dzidzia wyskoczy bardzo szybko, zobaczysz...

A ja wczoraj zobaczyłam że Kuba ma ukruszony ząb... górną jedynkę... ale chyba nie ma co go teraz robić , pewnie lepiej poczekć jak stałe wyjdą, czy trzeba coś działąć juz mlecznymi???

Do góry