reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dzien dobry..
Ja pozegnałąm dzisiaj męże,nawet z Matuniem sie karneliśmy z nim 30km,bo jechał w strone Gdańska iw racał przez słupsk,,takze zaliczyliśmy przejażdżke TIREm. Matunio wniebowzięta,od wczoraj o tym gadał.
A teraz w domeczku,przed chwilka wróćilismy,ale niedługo na wieś jedizmey na nocke,bo ja jutro mam rade w SP,a synka pilnuje ciocia Grażyna. Takz ejuż dizsiaj tam, zmykam....(ale koło 16 dopiero)
Id epcozyatc wasze posty....

reklama
No to zaczynamyyyy od tych co nie skopiowałam,bo zapomne:zawstydzona/y::-p
Aniab ojej ojej,ale strasznie było co?? najedliscie sie strachu,,szok.ale dobrze,ze wszystko jest juz dobrze i jesteście spokojni...
Ania138 no właśnie kochana jak sie wogóle czujesz?? Dawidek rośnie co??wypyxcha domeczek swój:tak:;-)

No to ja zmykam robić pokaz... tak sobie wymyśliłam... niedługo roczek Kuby i robie w Nero pokaz slaidów... zdjęcia z narodzin, potem po kilka z każdego miesiąca i zdjęcia z dziadkami.... fajnie się tak potem zdjęcia ogląda na kinie domowym, jeszcze podkłąd muzyczny... może robiłyście? polecam...
Mój M sie tym zajmował przez kilka lat i nagrywaniem,,,umiem to ropbić i naprawde super sprawa....

Ewcia. nie obiecuj, nie obiecuj... tak obiecujesz, ajak sie wypuyscisz znów gdzieś na wieś, to i tak Cię nie będzie... hi hi... ;-)... ale nie martw się... ważniejsze jest zycie w realu, a nie w wirtualu :tak:
Pozdrawiam.:-)
haha jasnowidz z ciebie,,ale potem praca jeszcze także,chyba wogole to raz dziennie,,chyba z emalo godzin jakoś...jutro sie dowiem plan i wszystko inne,bo mam RADE w SP...

Ewcia jak stosunki z mężem?
Stosunki superrrowate z męzem,,ale teraz zobaczymy jak wyjechał i jak to będzie...

A co się dzieje z Iwonką i Ewcią? Ewcia miała się częściej udzielać i co?
Leiczka już jestem jestem,,od dzisiaj częstsze wizyty będą...bo m pojechał i nuda samemu,,,:tak:;-):-):-)Tęśkniłaś?? hehe

Buziakujee,,ide kawe wypić,,obiadke jakiś walnąc,a, potem dada i fruuu na wioseczke.....
OLAK o rety kochana,oby wsyztsko sie dobrze zagoiło...:tak::blink:

Agatko
wszystkiego najlepszego w rocznice slubu kochana.
Spełnienia waszych marzeń, miłości,szczerości,wytrwałości iii jeszcze sto takich rocznic udanych!!!

cze dziewczyny:-)
nie mam jakoś czasu pisać ale podczytuję co się dzieje na BB;-)
U Nas znowu tragedia:no::no:
sąsiad się powiesił wczoraj wieczór koło 23:no::no:
miał rodzinę 2 letnią córeczkę i żonę:no::no::no:
tak strasznie chce mi się płakać:-:)-:)-(
podobno był chory psychicznie:szok::no::sad:

....................................

Agatka, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!!

Czarna, ale smutna historia.... :-:)-:)-(

Pozdrawiam i lecę do Maksika mojego się bawić! :tak:

O jezu czarna ale naprawde tragedia,zostawić żonke i ćóreczka małą,,ojej,,smutne...:-(.
Dobra ja zmykam i szykuje sie do cioteczki,mają wpaśc znajomi i pifeczkoo musze dzisiaj postawić,papapa

MIłego wieczorkuuu

DZIAŁA!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
Tata spędził przy nim bidny pół dnia ale zrobił i jest jak trza :-D:-D:-D, a to znaczy że wracam do Was no jak już pisałam na pewno do porodu, a brzusio coraz niżej a dzisiaj to już naprawdę mocno.

Ania 138 nie stresuj sie bedzie dobrze przy drugim idzie łatwiej;-):tak:
No, no tak się mówi tylko w rzeczywistości to nie zawsze tak jest, ciocia męża przynajmniej z drugim miała :szok:, szkoda gadać. Ale to nie znaczy że ja też tak będę miała, ale mogę bo mój lekarz stwierdził że dzidzia jest dość duża i mogę mieć problem.

Ania138- a ja ponawiam pytanie... czy na avatarze to Twoje zdjęcie, bo kiedyś je widziałm w innym wątku i zapamietamłam, tak bardzo mi się spodobało... urocze... No i trzymaj się, będzie dobrze, dzidzia wyskoczy bardzo szybko, zobaczysz...

He, nie to nie ja, to jest tapetka na komórkę ale teraz tak do mnie pasuje że ją sobie przywłaszczyłam

Ania138 - na pewno wszystko będzie dobrze :tak: A męża kopnij w doopę, niech się opamięta, że ma żonę na wylocie...

:tak::tak::tak: święte słowa ale facet to inna kategoria i pewnych oczywistych rzeczy nie rozumie, ale już jest trochę lepiej ( może dlatego że do roboty pojechał ;-) )

cze dziewczyny:-)
nie mam jakoś czasu pisać ale podczytuję co się dzieje na BB;-)
U Nas znowu tragedia:no::no:
sąsiad się powiesił wczoraj wieczór koło 23:no::no:
miał rodzinę 2 letnią córeczkę i żonę:no::no::no:
tak strasznie chce mi się płakać:-:)-:)-(
podobno był chory psychicznie:szok::no::sad:

....................................

reklama
Czarna :no::no:, które to już takie zdarzenie tam u Ciebie, aż strach :szok:.

A do mnie dzisiaj wpadła koleżanka z wiadomością że 16 września ślubu nie będzie :szok::no:. Kolejni nasi znajomi tzn. on akurat nie ale my naprawdę jakieś złe fluidy przesyłamy chyba, to już trzecia para.
A żeby było ciekawiej to jej cała rodzina odetchnęła z ulgą i złożyła gratulację podjęcia dobrej decyzji :tak:.
Kto mi streści ostatnie 100 stron :zawstydzona/y:?

Do góry