reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w piękny sobotni poranek!

Zaraz wybywam do mamy bo przyjechała moja siostra z córką. Nie widzimy się za często bo mieszkają w innym mieście i cieszę się bardzo, że dziś sobie posiedzimy i poplotkujemy :tak:

sikoreczka dzieciaczki sama słodycz :tak:

Cloe oj to Julka dała Ci popalić :baffled: Trzymaj się kochana :tak:

Życzę miłego dzionka!

reklama
Witajcie po długiej przerwie :tak::-)
Wracam do sprawy z siostra i oczywiście nie miałam okazji z nia rozmawiac:wściekła/y: a zalezało mi na rozmowie w cztery oczy :tak:Napewno zdzarzy sie okazja zeby z nia pogadać ;-)
Musze sie pochwalic ze Julia juzx 3 nocke wstała z suchym pampersem :szok:Juz jej nie zakładam pieluchy w dzien bo slicznie woła i jestem z niej naprawde dumna ze tak szybko załapała ale na wszelki wypadek na noc jej zakładam i dzis w nocy strasznie sie wierciła nie spała spokojnie wiec postanowiłam ja posadzic na nocnik nic do niej nie mówiąc zeby ja nie obudzic tylko szeptem zeby zrobiła siku i po zrobieniu załozyłam jej pampers i położyłam spać i odziwo mała zapadła w sopkojny sen :szok::-)
Dzisiaj moja siostra zabiera mała do cyrku :tak::szok:Moze i ona sie juz zmieniła ale przepuszczam ze moja mama z nia rozmawiała :tak:
Juz byłam w sklepie zrobiłam zakupy teraz czeka mnie sprzatanie :wściekła/y::-(
A co do zrobienia jej posiewu moczu to musze czekać do poniedziałku bo laboratorium jest nieczynne i nie wiem z jakiego powodu ale poniedziałek juz oddam i bede czekac z niecierpliwościa na wyniki :tak:

Hej Dziewczyny

wlasnie dorwalam sie do netu na osrodku i nie podarowalam sobie do was nie zajrzec:zawstydzona/y::crazy::-D u nas jest swietnie pogoda narazie byla super oprocz wczorajszego i dzisiejszego dnia bo cos sie zepsulo:angry:
ale mam nadzieje ze szybko sie poprawi.

Mam straszne zaleglosci wiec nawet teraz nie probuje czytac bo to 55 stron:szok: za tydzien nieobecnosci:szok: duzo.......

no nic lece do mojego M bo powie mi ze zamiast z nim spedzac wakacje to ("jak zwykle") na BB siedze:-p:-D

pozdrwaim was goraco i mocno caluje papa

Cześc dziewczyny, ja dzis troche pozniej i tylko na chwile bo zaraz przyjezdza do mnie brat z zona i synkiem ( michas ma 2 latka) wiec nie bede znowu miala czasu:sorry2:. Chcialam sie tylko przywitac i zyczyc wam udanego weekendu:tak::tak:

Dawna cloe to chyba nie na moje nerwy taki blog:zawstydzona/y::no:

Sikoreczka dzieciaczki cudowne:tak:

Agatka BB wracaj do meza i milego wypoczynku:tak::-)

Jusia brawo dla JULCI:tak::tak::tak:

Dobra uciekam bo ziemniaki prawie gotowe do zobaczenia jutro papa:-)

No ja mam ciasto już prawie gotowe! Na obiad wymyslili pizze mrożoną więc mam z głowy. Muszę jeszcze posprzątac ale poczekam na M bo maluchy nie mają zamiaru spokojnie posiedziec. :baffled:My też zyczymy miłego week endu!!!!!:-D

sikoreczka79 zaraziłaś mnie tym ciastem i tez upiekłam :tak:;-):-)
Mała spi ja juz mam posprzatane i obiad juz prawie gotowy :happy2:M poszedł odwiedzic kumpli z starej roboty bo oni maja festyn no i ciekawe kiedy przyjdzie :eek:Potem wybieram sie z mała na plac zabaw no i oczywiście mala idzie do cyrku ja tez chciałam sie wybrac ale bilet dla dorosłych kosztuje 35 zł :szok:

Hellołlll,,,dzien dobry..
U mnie dzisiaj poggoda juz gorsza,pochmurno,ale ciepło i nie pada...ale gdzie te lato...not rudno,hehe
M pojechał na miasto na chwilke i sprawdzic czy enta ma na kompiku swoim,,a nasz cosik kaput robi,,ale jeszcze ciagnie an szczescie,,ale jak m wyjedzie i on padnei not o ja chyba sie zastrzelee,,,kurcze no z kompemm..moze M cosik wykombinuje...
Acha mój M jedzie w pon,,jeden dzien d luzej ma w domku,,,super,,,a do was od pon zawitam...

Dzień dobry!

Miłego weekendu wszystkim życzę!

Ewcia - fajnie, że będzie Cię więcej :tak:
taaa bedzie do obrzydzenia hahhaa,ale od ponnnn

Sewa z tego co wiem to pieniazki na dzieci sa w UK calkiem niezle wiec do dziela:-D:-Di na Jedrka tez chyba dostaniecie tym bardziej jak w domu bedziesz siedziec.
Sewcia ja no tez slyszalam ze kasa wieksza,,wiec gromadke robta.haha

pozdroo,,ide rosolek dla Mata robic i odkurzyc,,a potem [pranie sprzatnac i do obiadku M sie bedize zabieral,,buziakii

Hej obiad się waży Julka baje ogląda iec aglądam tutaj. Jetem wykończona Po obiedzie opiekę nad małą przejmuje mąż a ja ide spać Należy mi się przynajmniej godzina:sick:
Sikoreczka ja to totalny antytalent komputerowy jestem nawet mam problem z wklejeniem zdjęc ale ty wydajesz sie mądrzejsza w te klocki więc gdybyś sie zaparła to pewnie wyszłoby małe cudo:tak:
Jusia może rozmowa z siostrą nie będzie potrzebna może siostra sama na pewne rzeczy wpadła no z niewilką pomocą mamy. Pochwal ja przy okazji że fajnie zrobiła zabierająć Julkę do cyrku , poczuje sie dowartościowana i będzie jej się chciało więcej dobrych uczynków robić:tak:
Agatka odpoczywaj kochana i ciesz sie morzem a jak wrócisz pewnie kolejna setka stron będzie czekała:-p:cool2:

reklama
Weekend się zaczął a tu taka cisza...

Ja dziś spałam do 9.30:szok:, ale zeby nie było tak cudownie, to Kuba obudził się o 6.30, bawił się poł godzinki u siebie w łóżeczku, potem pół u mnie a potem dałam mu butle i zasnął aż do 9.30... ale fajnie tak pospać...

Leika a Ty to chyba na bezsenność cierpisz...5.50 i już na BB:szok:

Agatka_BB fajnie że pogoda dopisuje, baw się dobrze...

Iwona.c a u Ciebie ostatnio sami goście... dajesz rade???

No to ja zmykam robić pokaz... tak sobie wymyśliłam... niedługo roczek Kuby i robie w Nero pokaz slaidów... zdjęcia z narodzin, potem po kilka z każdego miesiąca i zdjęcia z dziadkami.... fajnie się tak potem zdjęcia ogląda na kinie domowym, jeszcze podkłąd muzyczny... może robiłyście? polecam...

Do góry