reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kilka cytatów przy każdym poscie robisz + a przy ostatnim cytuj:tak:

a co do postów..aby cytować kilka to na dole po prawej kazdego posta masz "plusik" kliknij w niego i w inne w innycgh postach,,to wtedy sa cytaty tych postow ktore zaznaczysz,,hmm zrozumiale ja to ci napsialam,,bo chyba niee,,,ale chyba sie skapujesz....

Dzieki dziewczyny, chyba się udało...

O kurde, ale ze mnie durnota... tak mnie cosik mały głód dopada... a pzrecież ja się tak przy kompiku zasiedziałam, ze kolacji nawet nie zjadałm...

Dobranocka!!!

reklama
A ja mówię dobry wieczór! Udało mi się nadrobic:-) i poczytac conieco. Byłam dziś po mojego syna. Mały dawno nigdzie nie zostawł, wyszedł z kina i nie chciał iśc z moją mamą bo czekał na mnie!:szok: On też nie może poąc że babcia bierze tylko jego a Madzia zostaje. No niestety mała jeszcze cyca i w nocy bez tego ani rusz. Choc widzę że w dzień coraz mniej pije. Jutro przyjeżdża znowu siostra mojego z małym i mężem. Grila zrobimy, posiedzimy a w niedzielę zahaczymy może o basen:happy2: Oczywiście jak pogoda pozwoli...
Pycha fotki super! Widac że było fajnie:-D
Ewcia ja też jak mam kasę to nie umię jej całej wydac na siebie:no: Zawsze coś dla dzieci kupię albo do domu... Tak już mam. Ale mężuś się postarał to dobrze!:-)
A ja nadal mam jeżdżenie z Adrianem do laryngologa:sick: Mały ma ciągle zatkany nos od ropy i dostał spray do noska i zyrtek żeby udrożnic. Lekarzowi też nie podobają się boczne migdałki. Mam nadzieję że jak ta ropa mu zejdzie to zacznie oddychac normalnie i nie trzeba będzie znów ciąc. Jestem trochę zła na naszą lekarkę bo syn nie oddychał przez nos od dawna. Ona ciągle mówiła że za mały a wczoraj u lekarza była babka z 2 miesięcznym malcem:eek: Mógł już od dawna się leczyc i może nie było by potrzeby wycinac...:baffled:
Zmykam spac.DOBRANOC Nie dałam Madzi czopka na noc:crazy:

Witam nocka hehe moj mezus juz zaniemogl,ja sprzatnelam bo i goscie poszli(faceci jak detki hehe)
Jeszcze raz dziekuje za zyczonka.
Sewa z tego co wiem to pieniazki na dzieci sa w UK calkiem niezle wiec do dziela:-D:-Di na Jedrka tez chyba dostaniecie tym bardziej jak w domu bedziesz siedziec.

Qrczę nie mogę spać :baffled::baffled::baffled: zamiast wiercić się w łóżku i przekręcać z boku na bok...... wolę posiedzieć przed kompikiem.

sikoreczka oj Ci nasi lekarze :angry: Zdrówka dla Adrianka życzę :tak:

Vici z tymi pieniążkami na dzieci w UK to jest tak, dostaje się niezłą kasę jak dochody są małe. A my na Jędrka dostaniemy tylko Child Benefit to jest ok. 18 funtów tygodniowo. Inne zapomogi nas nie obejmą bo mój mąż ma tam spore dochody :tak: Nie wiem jak to jest z dziećmi urodzonymi w UK. Ale..... jak będzie potrzeba to się wszystkiego dowiemy :tak:

Ide napiję się ciepłego mleka może mnie uśpi :hmm:

Jeszcze raz dobranoc!

hej dziewczyny Przede mną znów ciężki dzień bo Julka nie dość że do północy szalała:crazy:( ja nie wiem skąd to dziecko bierze energię:sick:) to dziś wstała przed siódmą. Popijam kawę potem trzeba sie wziąść za mieszkanko bo mam megabajzel
Sikoreczka życze zdrówka dla aDRIANKA oby jak najszybciej skończyły sie jego dolegliwośći:tak:

reklama
Do góry