reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!!!

Pycha- zazdroszczę takich wakacji, fajnie że się udały, wklej fotki to chociaz oczy naciesze widoczkami...

Sikoreczka- zdjęcia super, a Magdusia ma takie śliczne oczka...

OlaK- to może faktycznie jakaś banda komarów napadła na Twojego synka:-D... ale wiadomo, trzeba obserwować i gdyby co to do lekarza...

Iwona.c- z mężem już lepiej??? na pewno szybko dojdziecie do porozumienia.... a swoją drogą to ja nie potrafię się długo gniewac na swojego M...

Vici- ładna okrągła rocznica... 5 lat... fiu fiu... to życzę następnych pięciu w zgodzie i zdrowiu...

Kasiula matula- udanego spotkanka, napiz jak było, ale na pewno fajnie...

Sewa- a wyjazd to już tak na stałe? a w ogóle to chcesz jechać czy wolałabyś zostać???

reklama
vici
wszystkiego naj naj najlepszego
z okazji rocznicy

kwiaty038qa1.gif

i dla męża
z okazji urodzin
najlepsze zyczonka
blumen002wu5.gif

Witam was..
U mnie po staremu,,od wczoraj i dzisiaj komp coś mi znowu pada na cyce:szok::wściekła/y::no::no:akumulator cosik ma dośc chyba moejgo siedzenia..ale zawsze cos tam pogrzebie w kablach id ziała;-)..jak narazie:baffled::crazy:.
U mnie po staremu,M szykuje sie powoli dow yjazdu,non stop gdzies jeźdizmy,latamy,załątwiamy itp itd
Ale musze wam sie poichwalić,ze dostałam prezent na urodiznki złote kolczyki(296zł) i Chanelke(perfum za 238zł)..oooo matko:szok::szok:męża pogrzało,,a jeszcze 200zł na ciuskzi dow ydania,,,,ale tylko 100zł wydałam,,,reszta na jedoznko poszła.....ale co to za szok dla mnie..
Chyba chce mnie przekupic za te nerwy i naprawic prezentami heee:tak::-):happy2:.
U nas dzisiaj pochmurno,a tak fajnie było,,dzisiaj do teściowej po mieso lecimy i jaja i zakupy,,ale ja z Matem chyba nie,,bo on cosik przeziebiony,katar ma jak cholerka,,,szokkk...a niedlugo do przedszkola,,musze go leczycc,,,do apteki skoczyc itp..
Robie niamka już,,,gulaszowa zupke i kurczaka w warzywach....
Pozdrowionka,,,troszke was podczytuje,,ale nie za dlugooo

Ewcia wow :szok::szok::szok: mąż Ci się nawraca na dobrą drogę ;-):tak::-D a Ty mimo tych prezentów dalej bądź nieugięta :tak: Buziole dla Matunia. Zdrówka życzę.

Ola, Elisabeth ja nie za bardzo mam ochotę tam jechać, ale bez męża już tu nie wyrabiam, dlatego zdecydowałam się na wyjazd do niego :tak: Pracować nie mam tam zamiaru :no: będę wychowywała Jędrka i bedziemy pracowali nad drugim bobalem, bo latka mi lecą..... trzebaby się zabrać za robotę ;-):tak::-D Na chwilę obecną nie mamy zamiaru zostawać tam na stałe, ale pożyjemy, zobaczymy :tak:

Pycha foty świetne. Super wyglądacie. Widoki przepiękne.

My wróciliśmy przed chwilką z zakupów. Myślałam, że jeszcze spacerek zaliczymy, ale upał niemiłosierny, to do domu wróciliśmy. O dziwo Jędrek nie protestował :baffled::baffled::baffled: chyba też mu duszno było :tak:

reklama
WItam... zdążylam poczytać, mężuś wrócił z pracy, wiec chyba musze zmykać...

Powiem tylko, ze my mamy obrączki z białego złota, płaskie, ścięte przy brzegach.. a pierścionek ze srebra, bo Tomi wiedział, że złota nie lubię, zresztą obserwował, że nie nosiłam, to i srebro kupił... ale teraz nie noszę, bo po ciąży za mały...

A my dziś w domku na razie. Pogoda od rana byle jaka ale treraz już ladnie i ciepło, więc pewnie po obiedzie zrobimy jakąś wycieczkę...

Pozdrawiam.

No i obiecane fotki z wczoraj...

Jak jeszcze będzie miała potem chwilę, to coś doklikam, bo nie pamiętam czy jeszcze coś chcialam odpowiedzieć...

AAAA! VICI- wszystkiego najlepszego w rocznicę... i buziaki urodzinowe dla mężusia...

Do góry