reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam! Właśnie godzinę włączałam neta! Więc szybciutko się przywitam i jadę po mojego synia! Nockę ciężką miałam. Magdzie mi zębiska męczą obudziła się o 23.30 i do 2 w nocy gadała Potem pobudka o 6 rano i mam dośc!
Vici wszystkiego naj... z okazji rocznicy!
U nas dziś zapowiada się ze 30 stopni. Zmykam bo muszę jeszcze psa wyprowadzic.
Vici wszystkiego naj... z okazji rocznicy!
U nas dziś zapowiada się ze 30 stopni. Zmykam bo muszę jeszcze psa wyprowadzic.
sewa
mamuśka ;-)
Dzień dobry!
Ale u mnie dziś w nocy były grzmoty. Niby jakiejś specjalnej burzy nie było, bo padał tylko mały deszczyk, ale te błyskawice i grzmoty
Zaraz zbieram się i idę na zakupy, bo po południu przychodzi do mnie przyjacióleczka na ploty
Pycha witaj. Fajnie, że wyjazd się udał Szkoda tylko, że Maja ma katarek. Psiknij jej w nosek "EUPHORBIUM" taki spray do noska homeopatyczny. U nas bardzo pomógł
Kasiula udanego spotkania życzę
Vici Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu Nooo i dla męża życzonka z okazji urodzinek.
Iwona słoneczka w relacjach z mężulkiem
Ale mnie dziś w nocy komar pogryzł ale ubiłam dziada dobrze, że do Jędrka się nie dobrał
Ale u mnie dziś w nocy były grzmoty. Niby jakiejś specjalnej burzy nie było, bo padał tylko mały deszczyk, ale te błyskawice i grzmoty
Zaraz zbieram się i idę na zakupy, bo po południu przychodzi do mnie przyjacióleczka na ploty
Pycha witaj. Fajnie, że wyjazd się udał Szkoda tylko, że Maja ma katarek. Psiknij jej w nosek "EUPHORBIUM" taki spray do noska homeopatyczny. U nas bardzo pomógł
Kasiula udanego spotkania życzę
Dobrze pamiętasz ja jadę najprawdopodobniej w styczniu..... w najgorszym wyjściu po świętach wielkanocnych.Sewa, a kiedy Ty wyjeżdżasz? Do UK, dobrze pamiętam?
Vici Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu Nooo i dla męża życzonka z okazji urodzinek.
Iwona słoneczka w relacjach z mężulkiem
Ale mnie dziś w nocy komar pogryzł ale ubiłam dziada dobrze, że do Jędrka się nie dobrał
U mnie własnie deszcz zaczął lać. Muszę przyznać, że nawet lubię deszczową pogodę.
Sewa, a byłaś już kiedyś tam, gdzie masz wyjechać? Gdzie M pracuje?
U nas w sumie nie wiadomo gdzie będziemy mieszkać np. za pół roku, myślę, że niebawem coś się wyjaśni. Namawiam M, żebyśmy jakiś własny biznes zaczęli, ale pewnie będzie wolał jednak pracowac w firmie - obecnej lub innej.
U nas w sumie nie wiadomo gdzie będziemy mieszkać np. za pół roku, myślę, że niebawem coś się wyjaśni. Namawiam M, żebyśmy jakiś własny biznes zaczęli, ale pewnie będzie wolał jednak pracowac w firmie - obecnej lub innej.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
No fajnie teraz jak mamuski sie rozpisaly to ja musze uciekac. Kubus właśnie wstał i idziemy na zakupy ( bo natalka z tata kupuja chemie w marketach i spożywke tzn. cukier, mąke, olej itp) , a my uderzamy po wedlinke i miesko. Tak wiec narazie papa;-)
Sewa, Iwonka, udanych zakupów! Ja później jadę po donicę do kwiatków które dostałam bez donicy i biedne siedzą w wiadrze. Oraz, znając samą siebie, po wiele różnych innych przedmiotów, mniej lub bardziej potrzebnych ;-)
sewa
mamuśka ;-)
Ja w UK to byłam tylko w Londynie kilka lat temu, i na Jersey u przyjaciółki. Teraz u męża nie byłam. On na razie pracuje w Hampshire, ale ma zamiar przenieść się do większego miasta do Londynu lub do Birmingham i dlatego my dopiero przeprowadzimy się do niego jak zmieni miejsce zamieszkania i pracę.
sewa
mamuśka ;-)
Oraz, znając samą siebie, po wiele różnych innych przedmiotów, mniej lub bardziej potrzebnych ;-)
Skąd ja to znam jak pójdę do supermarketu z listą zakupów to i tak jeszcze nabiorę tyle rzeczy.... to chyba jakaś choroba ;-)
Zmykam!
Do potem!
reklama
Podziel się: