reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Vici, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!!

Kasiula, na pewno spotkanie będzie udane - fajnie poznać w realu koleżanki z BB! Czekamy na relację! Spotykają się mamusie z Londynu czy też z innych miast przyjadą?

reklama
Witam! Właśnie godzinę włączałam neta!:wściekła/y: Więc szybciutko się przywitam i jadę po mojego synia! Nockę ciężką miałam. Magdzie mi zębiska męczą obudziła się o 23.30 i do 2 w nocy gadała:szok: Potem pobudka o 6 rano i mam dośc!
Vici wszystkiego naj... z okazji rocznicy!
U nas dziś zapowiada się ze 30 stopni. Zmykam bo muszę jeszcze psa wyprowadzic. :tak:

Dzień dobry!
Ale u mnie dziś w nocy były grzmoty. Niby jakiejś specjalnej burzy nie było, bo padał tylko mały deszczyk, ale te błyskawice i grzmoty :szok:

Zaraz zbieram się i idę na zakupy, bo po południu przychodzi do mnie przyjacióleczka na ploty :tak:

Pycha witaj. Fajnie, że wyjazd się udał :tak: Szkoda tylko, że Maja ma katarek. Psiknij jej w nosek "EUPHORBIUM" taki spray do noska homeopatyczny. U nas bardzo pomógł :tak:

Kasiula udanego spotkania życzę:tak:

Sewa, a kiedy Ty wyjeżdżasz? Do UK, dobrze pamiętam?
Dobrze pamiętasz :tak:ja jadę najprawdopodobniej w styczniu..... w najgorszym wyjściu po świętach wielkanocnych.

Vici Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :tak: Nooo i dla męża życzonka z okazji urodzinek.

Iwona słoneczka w relacjach z mężulkiem :tak:

Ale mnie dziś w nocy komar pogryzł :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ale ubiłam dziada :-D dobrze, że do Jędrka się nie dobrał :tak:

U mnie własnie deszcz zaczął lać. Muszę przyznać, że nawet lubię deszczową pogodę.

Sewa, a byłaś już kiedyś tam, gdzie masz wyjechać? Gdzie M pracuje?

U nas w sumie nie wiadomo gdzie będziemy mieszkać np. za pół roku, myślę, że niebawem coś się wyjaśni. Namawiam M, żebyśmy jakiś własny biznes zaczęli, ale pewnie będzie wolał jednak pracowac w firmie - obecnej lub innej.

No fajnie teraz jak mamuski sie rozpisaly to ja musze uciekac:eek::baffled:. Kubus właśnie wstał i idziemy na zakupy ( bo natalka z tata kupuja chemie w marketach i spożywke tzn. cukier, mąke, olej itp) , a my uderzamy po wedlinke i miesko. Tak wiec narazie papa:tak:;-)

Sewa, Iwonka, udanych zakupów! Ja później jadę po donicę do kwiatków które dostałam bez donicy i biedne siedzą w wiadrze. Oraz, znając samą siebie, po wiele różnych innych przedmiotów, mniej lub bardziej potrzebnych ;-)

Sewa, a byłaś już kiedyś tam, gdzie masz wyjechać? Gdzie M pracuje?

Ja w UK to byłam tylko w Londynie kilka lat temu, i na Jersey u przyjaciółki. Teraz u męża nie byłam. On na razie pracuje w Hampshire, ale ma zamiar przenieść się do większego miasta do Londynu lub do Birmingham i dlatego my dopiero przeprowadzimy się do niego jak zmieni miejsce zamieszkania i pracę.

Sewa, mam nadzieję, że się dobrze odnajdziesz w nowym miejscu! Zamierzasz też pracować czy będziesz nadal zajmowała się maluszkiem?

reklama
U nas pochmurno, za to duszno i parno :/ Najgorsza pogoda z możliwych :no:

Vici -
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! :)

Pycha - czekamy wobec tego na fotki :)

Do góry