reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No ja już obiady ugotowałam teraz tylko zjeśc zostało:-D, ale za to meczymy sie z M przy akwarium:no: tyle roboty ze zmiana wody i wyczyszczeniem ze :szok::szok::szok:. Akurat teraz M myje filtr i mam chwilke przerwy.

Ola K bardzo sie ciesze ze Maksio nie ma bakterii:tak: widzisz twoje obawy chyba byly przedwczesne:-)

Lilitu to spora imprezka sie gotuje:shocked2:;-):laugh2:

Novaczka nie przejmuj sie tasiemcem przynajmniej odpisujesz raz a konkretnie;-):-D:-D

Ania 138 17 kg to jeszcze nie tak dużo ja przytyłam Natalka 28 a Kubą 26 kg:szok::szok::szok: i wszystko prawie zrzuciłam:tak::tak:

Dobra ide pomóc M bo już marudzi:baffled:

reklama
Iwona - ja miałam kiedyś całą głowę blond :tak: Ale jak zaczęłam chcieć mieć dziecko to wróciłam do mojego naturalnego szatyna ;-)

Ola K - to niefajnie Twoja ciocia względem Ciebie postapiła :no: Man nadzieję, że pralka będzie sprawna...
Gratuluję dobrych wyników :tak:

Novaczka - podziwiam Cię za te długggiieee posty :szok:;-):-)

Cloe to się wyspała dziś i za mnie, bo mój mały jak zwykle wyciągnął mnie z łóżka o 6-tej ;-)

Witam...

OlaK- super zdsjęcia, fajnego masz synka... a co do cioci to fakt...pojechała.... pralka z 2000roku to już nie najnowszy model, a teraz za 1500 zł to można juz coś fajnego kupić, ale może skoro faktycznie mało używana to się sprawdzi i tego Ci życzę, no właśnie jak testowe pranie wyszło?

Novaczka- co do naszego ślubu kościelnego to tak chcemy wziąć, ale nie wiem kiedy to nastąpi, bo ja chcę ślub z weselem a na to potrzeba sporo kasy, liczę co prawda na pomoc rodziców i teściów, ale my tez musimy dać większą część... teraz założyliśmy sprawę do sądu o jakieś 10 tyś żł i jeśli ją wygramy to na 100% zrobię sobie wesele, bo mój M jest nastawiony anty do kościoła a szczególnie po tej akcji z chrztem, ale wiem że uda mi się go namówić... także czekam na rozwój spraw i mam nadzieje, że się wszytsko szybko wyjasni i wtedy... ślub+chrzest... oj, spełniłoby się moje marzenie... biała suknia... hm? ale się rozpisałam i rozmarzyłąm

Iwona.c -to porównanie, to miał być komplement, mam nadzieję, ze tak to odebrałaś? bo na prawdę podobasz mi sie w tych blond włosach...

Witam dziewczynki.Ja dopiero teraz bo dziś Victorek postanowił znowu wcześniej wstać(6.30)a później miałam dzieciaki sąsiadki i tak jakoś minęło.Dzięki za pochwały zdięć trudno cosik wybrać tyle narobilismy,

Pycha wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ślubu

No właśnie jutro u nas urodzinki i rocznica na torta wszystko kupiłam i będę robić rano bo na 16 umówiliśmy się ze znajomymi,że wpadną do nas.Cholerka mąż móił,że nie chce torta ale co tam ja lubie i na pewno jak zobaczy(bo nic nie wie)to się ucieszy.

Witam:-) ja tylko na chwilke,przyjechala moja mama wiec same rozumiecie:)Pogode mamy piekna.:-):-):-):-):-):-):-):-)
OlaK super fotki:)))
Pycha WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SPELNIENIA MARZEN NA DALSZEJ DRODZE ZYCIA!!!!!
misie_car.gif

Pycha, wszystkiego naj naj z okazji rocznicy!!!!

Iwona.c - mam nadzieję, że nie ma się czym martwić u Maksia, chociaz miał już kilka posiewów z coli (co kwalifikuje go do cystografii), ale w sumie po każdym leczeniu przez dłuższy czas te bakterie nie wracały więc mam nadzieję, że to były infekcje nie związane z wadą układu moczowego. A w razie czego skontaktuję się z moim dawnym lekarzem, który mnie operował 23 lata temu - ma już tytuł profesora fiu fiu ;-)

Ania138, ja przytyłam w ciąży z Maksiem 25 kilogramów, z czego 5 mam do dziś i ich nie lubię :baffled: Mam tylko nadzieję, że jeżeli uda mi się zajść znów w ciążę to nie przybędzie mi kolejne 5!

Vici, a jaki torcik robisz? Mniam mniam!!

Elisabeth, w takim razie życzę szybkiego wygrania sprawy w sądzie! Pomysł ślub+chrzest jest świetny :tak:

A mojej cioci chyba zrobiło się głupio, zadzwoniła, powiedziała, że nie miała złych zamiarów i absolutnie nie chciała mnei oszukać, że może zabrać pralkę itd. Ale powiedziałam jej żeby się nie stresowała, na dobrą sprawę pralka Siemensa powinna przetrzymać i wojnę ;-) - tylko żeby nie mówiła o wieku pralki mojemu M (choć widać po niej że nie jest to najnowszy krzyk mody), żeby się na przykład przy okazji jakiegoś konfliktu mu nie przypomniało i nie rzucił tekstu że zamiast zapłacić to nam jakąś starą pralkę wcisnęła. Różnie to z chłopami bywa. A pranie (kończy sie drugie) jak na razie super, fajnie odwirowane szybko wyschnie (aczkolwiek już zauważyłam że jedna moja bluzka nie wytrzymała szybkiego wirowania i się rozciągnęła - w sumie lepiej bo jej nie lubilam ;-)). Jak się czyta metki na ciuchach to naprawdę wielu w ogóle nie należałoby odwirowywać a najlepiej prać ręcznie, wielkie dzięki.

Dobrze,że pralka działa i ciocia też ładnie w końcu się zachowała.
Co do torta to będzie masa śmietankowa z brzoskwiniami i malinkami mniam jak sobie o nim pomyślę to już mam ochotkę go zjeść a będzie do 16 musiał jutro czekać.

reklama
Do góry