reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

OlaK tak robimy w malej knajpce na 35 osob u znajomego.Jest tam przytulnie bardzo.Czas nie ograniczony,jest tam biuro takze wezme lozeczko turystyczne dla malej,jest i lozko tak wiec dzieciaki beda mialy gdzie spac.A jak bedzie placz i dziecko bedzie chcialo isc do domu to pojade i juz.

reklama
Vici, no nie, ale pyszności robisz! Aż chyba zrobię później karpatkę ;-)

Oczywiście, że Iwona.c ślicznie wygląda!

Iwonka, no to świetnie Wam się wszystko układa z imprezą - może uda się malutką ululać na miejscu? Byłoby idealnie!! A obrączki jakie wybraliście?

Ola cieszę sie razem z Tobą, że badania wyszły dobrze :tak: a ciocia nie chciała chyba zrobić źle...... w sumie zachowała się ok.

Vici torcik powiadasz....... mniam :tak:

Ania 138 ja w ciąży przytyłam 25 kg :szok::szok::szok: nigdy więcej takiej wagi :no::no::no:

Iwonka oj to fajnie, że mama przyjechała :tak:

Miałam iść na spacer, ale jest taki upał, że poczekam jeszcze trochę i dopiero pójdziemy :tak:

Sewa, dzięki :-).

A propos tycia w ciąży to znam kilka dziewczyn, które przytyły po jakieś 10-12 kilogramów, tak im zazdrościłam!! Ja niestety nie byłam w stanie kontrolować swojej wagi, zresztą mam skłonnosci do tycia :-(

Ola ja w ciąży jadłam na okrągło..... nie mogłam się opanować, jeszcze od 4 m-ca siedziałam na zwolnieniu..... buzia mi się nie zamykała :szok: dobrze, że pozbyłam się tego balastu (kilogramowego)...... ale figura już nie taka jak przed ciążą, tu coś odstaje, tam wisi :baffled::confused::baffled::confused::baffled: jeszcze przydałoby się 5 kg zrzucić, ale jakoś nie mogę się zmobilizować :-(

OlaK obraczxki zwykle plaskie 5mm no moze w moim bedzie kamien malutki,pozniej wkleje fotki jakie chcemy kupic.A w ciazy ja przytylam nie cale 12 kilo:)
O cos takiego
P510_copy3.27232.435x400.6e0e851d3bfade7ceba5ea89c935acd4.jpg

R510_copy3.27876.435x400.6e0e851d3bfade7ceba5ea89c935acd4.jpg

Podoba mi sie tez i ta tzn wzor,ale chyba raczej to juz nie jest podobne do obraczki,,,,,
falkavw8.jpg

Witam popołudniu! Mam za sobą poranek u lekarza. Byłam z Adriankiem kontrolnie u laryngologa. Dwie godziny spędziliśmy w kolejce:szok::baffled:Mały już nie wiedział co ma z sobą począc. Dobrze że dzieci były w jego wieku to trochę poszaleli. Jak wracaliśmy to mi w autobusie zasnął. Moja mama siedziała z Magdą prawie 5 godzin i mała była bardzo grzeczna. Nawet jej nie płakała:dry:czyli tylko ja mam takie płacze na codzień?:confused: Teraz mama zabrała Adrainka do kina i do siebie. Jutro po niego pojedziemy. Mam troszkę odpoczynku. Wasze posty jeszcze nie poczytałam bo mi się córcia po 25 minutach obudziła!:sorry2: Idę z nią na spacerek i czekamy na odwiedziny szwagierki! Nadrobię wieczorkiem!!!!:cool2:

IWONKA ja mam taka jak te pierwsze plaska obraczka i sciete brzegi :)
OLA ja tez obrzeralam sie po jakis 3 miesiacach bo 3 miesiace wymioty ...:baffled:
a potem przytylam jakies 27kilo :dry:tydzien po porodzie stracilam 10:sorry2:

reklama
Jeszcze raz dziekuje za komplementy:-)

W końcu sie ze wszystkim obrobiłam:-p, ale nie mam sily. Nie dośc ze obowiazki codzienne to jeszcze zmienialismy rybka wode i zrobilam porzadki w ciuchach dzieci. Matko ile tego mialam do wyrzucenia:szok:, a ile bylo takich rzeczy, ktore Kuba mial tylko raz na sobie albo wcale:szok::szok:. Dobrze ze nie wszystko musze wyrzucac bo mamy kuzynke na wsi, ktora spodziewa sie dzidziusia to bedzie miala jak znalazl, bo tak to to by mi bylo szkoda wyrzucic praktycznie nowe ubranka:huh:.

U nas okropnie goraco, az parno wiec narazie siedze w domu, bo nie da sie wyjsc na ta duchote:no:..
Vici to torcik pychotka:tak::tak::tak:

Iwonka obraczki fajne:tak::tak:, a te drugie to super i wygladaja jak obraczki:tak:

Sikoreczka to wniosek jeden - skoro mala z babcia nie plakala to trzeba ja czesciej babci podrzucac, zeby troche odpoczac;-);-):-)

Do góry