reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam ponownie nasze Anie:-)prosze juz nas nie opuszczac:no:;-):-):-):-):-)
Vici super fotki a te pierwsze tez mi sie bardzo podoba:-)
Elisabeth wasze tez super zdjecia,co do bloga to chetnie pomoge:-),ja niestety tez nie dawno dopiero zalozylam bloga tzn w maju tego roku.ale nie szodzi:tak::-)
Iwonac Super blondyna z ciebie :-)

A ja jestem happy bo jutro z samego ranka przyjezdza moja mamusia z Czech:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Moj szkrabek spi,a my wcinamy na wieczor chinszczyzne kupna,ale bedzie od nas jechac....Musze jeszcze podlogi umyc.

reklama
Aniab to sa wlosy wymodelowane przez fryzjerke ale niestety mam falowane:no: moge sie z toba zamienic bo chcialabym miec proste:tak:

Iwonka to super ze mama przyjezdza:tak: a powiedz czy mozna zalozyc bloga dla dwojki dzieci - jednego a nie dwa oddzielnie:confused:

no nic na dzis juz koncze dobranoc:-)

Witam się wieczorkową porą....

Dzieki za komplemenciki, przekaże Kubusiowi...

ania138- fajny masz awatarek, gdzieś go juz wcześniej widziałam, to Twoje zdjęcie?

Dawna cloe- rób fotki brzuszka-domka, bo to super pamiatka...

Ania31- czy tym razem to juz jest dziewczynka, bo po suwaczkach widzę, ze masz 3 facetów? Jak Ty to wszystko ogarniasz, tylu mężczyzn, podziwiam:tak:

Iwona.c jak spojrzałąm na Twoje zdjęcie to pierwsza myśla jaka wpadła mi do głowy... Marylin Monroe (nie wiem czy dobrze napisałam), normalnie wypisz wymaluj... super

Aniab190- ja tez mam kręcone, a chce proste i jadę prostownicą, myślałam nawet o chemicznym prostowaniu.... oj my baby... zawsze cos nie tak...jak mają proste chcą kręcone, jak maja kręcone chcą proste... oj pokręcone jesteśmy:-D

To ja tez spadam, trzeba chawirke ogarnąć, pod prysznic, kawał arbuza i coś obejrzeć w tv...

Dobranocka Mamuśki!!!

Spokojnej bezburzowej nocki życzę...

Weszłam tylko powiedzieć dobranoc. Byłam dziś na takim długalaśnym spacerze, że padam na twarz. Poczytam jutro co dziś u Was się wydarzyło.

Spokojnej nocki życzę!

Hej dziewczyny Moje dziecko jeszcze szaleje:szok: Pewnie popołudniowa drzemka rozbiła ją na maen i wstąpiła w nią nowa energia:eek: Ja padam :sick:Dziadek bawi się z wnuczką Dobrze że oboje zadowoleni:baffled:
I mnie marzy się blog dla córci ale wątpię żeby udało mi się wyskrobać odrobinę czasu:baffled:
Iwona c 28 fajnie wyglądasz:tak:
Iwonka smaka mi narobiłaś na danie hińskie:happy2:
Ania 31 nie też dość szybko podnosi się ciśnienie. Oj my ciężarówki Kiedy wszystko wróci do normy:-p:-(
Właśnie słyszę że nastała błoga cisza idę zajrzeć czy przypadkiem moje dziecię nie postanowiło zasnąć:sick:
pa pa

Witam ! U nas też spanko ciężkie było. Adrianek najpierw biegał, bawił się gadał. Potem nie chciał spac bo błyskało i się bał. Jak wreszcie zasnął ... to Magdusia się obudziła. Pobawiła się i padła przed chwilką!:szok: Się dzisiaj wściekli nic nie mogę w domciu porobic:no:
Mówię więc dobranoc wszystkim i mykam umyc łazienkę i skończyc obiadek. Dobrze, że rano mama przyjedzie i zostanie mi z Magdą nie muszę się tłuc w autobusie z wózkiem. :tak:

No takie już my kobietki zmienne jesteśmy:tak::-DZawsze coś się znajdzie co byśmy chciały zmienić:-)A ja jedzonko już zrobiłam i czekam na mężusia. Zostało mi tylko pachnącą kąpiel wziąć:-)Oj będzie się działo;-):zawstydzona/y::-pBo strasznie się zdążyliśmy stęsknić. Ja już z grubsza też poogarniałam żeby czasem mi mężulo nie powiedział ze nic nie robię tylko klikam a ja naprawdę ostatnio mało z kompa korzystam- myślę że to przez wakacje, zawsze jest coś do zrobienia w ogrodzie a to przetwory na zimę a to dzieci chcą dłużej na dworzu przebywać, basen, jezioro, morze i tak brak czasu ale zimowe wieczory to z pewnością na BB spędzę:-D

reklama
Do góry