reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Vici i Elisabeth superowe wasze zdjęcia:tak:
Ja właśnie ogarnęłam chatkę i zjedliśmy obiadek a teraz zabieram dzieciaczki na spacerek do lasu- rozejrzymy się za grzybkami bo ja uwielbiam grzyby zbierać:tak:A potem tu zajrzę tylko please nie piszcie tak dużo bo jak zwykle nie nadążę:szok::-DPogoda u nas narazie też dopisuje chociaż zdążyło już pokropić ale na szczęście burze nas omijają;-):-)A co do kisielku to moje dzieci uwielbiają i ja tam robię taki z torebki:-)ale znajoma mi mówiła że jak się ma świeże owoce to zagotować je z wodą jak na kompot i dodać troszkę mąki ziemniaczanej i jest pyszny kisiel:tak:

reklama
a moja emcia podniosla sie dzis z lozeczka przed 11 i nie ma mowy i drzemce wiec lata spiewa ciekawe jak dlugo mam nadzieje ze wytrzyma w miare dlugo:tak:

U nas też obiadek i kawka zaliczona.:-) Usiłuję coś robic, ale mała co trochę płacze wiec cieżko idzie! Muszę posprzątac bo juto mam gości po południu a rano z Adrianem do kontroli jadę:eek:
Vici, Elisabeth ładne zdjęcia!!! Wasi synkowie uroczy!!
Idę coś robic bo mała zajęła się zabawą to może się uda!:sorry2:

Hej Kobitki to ja z mojego chyba naprawionego kompa, ale się za Wami stęskniłam. Jeszcze coś nie bardzo on chodzi a ojciec w poniedziałek dopiero przyjedzie mi przygotować do użytku jak należy :tak:. Dlatego teraz tylko się Witam i jak do pon. nic się nie zrypie to znowu bedę z Wami :-D:-D

Ania 138 a ja się już zastanawiałam czy przypadkiem Dawidek nie pojawił się przed czasem i nie masz dla nas chwilki:-D Jak się czujesz to w sumie już ostatki:tak: Ja ełaśnie odktyłam że jeszcze nie mam żadnego zdjęcia mojego brzucha . Trzeba to naprawić . Z julką miałam od pierwszych miesięcy:zawstydzona/y:
Ja również robiłam podobny budyń Julci tyle tylko że dodawałam na koniec rozbełtane jajeczko. Żeby się nie zważyło trzeba je zahartować łyżką gorącego mleka
Ja dziś czuję się nieprzytomna totalnie :sick:Czyba tski dzień bo Julka miała dziś drzemkę a to jej się za często nie zdarza ostatnio Ja też spałam z moim dzieckiem no ale niestety jakoś mi to nie pomogło:sick:

Cześć
dawno nie pisałam ale podczytuje Was kochane
Dawna cloe ja dziś też nie do życia ucięłam sobie drzemkę po obiadku jakąś godzinke dłużej chłopaki nie chcieli być cicho i musiałam sie podnieść:-)
Jestem strasznie nerwowa od jakiegoś czasu myślę ze to hormony szlaleją
u nas pada po południu chłopaki w domku i szaleja z pistoletami:eek: urwanie głowy z nimi mam dziś
pozdrawiam mamy siedzące w domkach

Ania138 witaj spowrotem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja wróciłam ze spacerku po lesie i nawet mam kilka kurek na jutro na sosik:-)No i dobrze ze wróciłam bo zaczęło grzmić i nawet teraz pada- mam nadzieję ze nie będzie dużej burzy

Dziewczyny tak wygladam teraz:tak: tylko jakośc nie za dobra bo zrobione kamerka internetowa bo nie chcialo mi sie bawic z przerzucaniem z aparatu

reklama
Jejuś wyszalałam się teraz z dziećmi przed domem i wróciliśmy cali umorusani- oni się teraz kąpią a ja jeszcze poczekam aż młodszy uśnie i zaraz pędzę robić sałatkę i pastę jajeczną:-pIwonkac28 ładny jasny kolor, mi się marzyły takie jasne pasemka ale na moich ciemnych włosach nie ma możliwości tak rozjaśnić i fajna fryzurka bo widzę ze włosy ci falują a moje to są proste jak druty że nawet prostownicy nie muszę używać:-D

Do góry