reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A wczoraj nie pisałam bo zapomniałam, ale Jędrek załatwił nieźle sąsiada :szok: mówi do niego "dzień dobry panu" a sąsiad nie usłyszał..... no to podbiegł do niego spojrzał w oczy i z taką śmieszną miną mówi "dzień dobry mówię" :szok: Facet oczy w słup :-D:-D:-D:-D No..... i co ja mogłam na to powiedzieć :baffled:

No co mu facet nie bedzie odpowiadał... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
IWONKA ja widzialam na blogu nawet zostawilam komencik:)
SEWA no upomnial sie o grzecznosc hehe moj maz mnie zalamuje jak mowi do emi zrob mamie adzia albo pociag mame za wloski i smieje sie do rozpuku a ja nie umiem mu wytlumaczyc ze to sie bardzo zle skonczy albo nie bedzie miala kolezanek bo bedzie wszytkich lała albo bedzie mnie okladac bo tatus pokazal przeciez ze wolno...:no::-:)-:)-(nie wiem co z nim robic w ogole ostatnio malo mi przy malej pomaga i widze ze ona traktuje go jak babcie albo wujka jak cos sie stanie zawsze leci do mnie kiedys jak sie z nia bawil po pracy zawsze byl tatus i tatus tak bym chciala a on nie widzi w tym nic zlego...:wściekła/y:alez sie ro\pisalam sory ale takie mnie przemyslenia naszly ze chyba sama wychowuje swoje dzieko...
IWONA C co od bloga to polecam to bardzo proste a jak nie to z pomoca mam szubko zalapiesz jakby co ja zapraszam na gg chetnie pomoge jak bede :)

Iwonka przyznam że zapomniałam zajrzeć na bloga wtedy jak mowiłaś:zawstydzona/y:, ale dziś naprawilam ten bład:tak::tak:. Blogasek jest superowy:tak:. Swoja drogą moja Natalka bardzo naciska, zeby jej blooga założyć, ale ja bym musiala takiego specjalnego Natalka i Kuba jednoczeście, a niestety nie mam pojecia jak to sie robi:zawstydzona/y::no::-(. Może kiedyś:confused:
Ja rownierz chetnie pomoge w zalozeniu i prowadzeniu bloga,sa gotowe tez na smykach takie kolorowe tego typu ze tu juz bie trxeba wcale nic za bardzo upiekszac,lub cos w stylu jak moj w ktorym trzeba sie na pracowac zeby go ozdobic ale tez moge w tym pomoc.Ja zalozylam 3 blogi dziewczyna i im ozdobilam ladnie.A teraz to one tylko sobie same robia wpisy z dnia codziennego do pamietnika blogowego:-)
Tu jest strona gdzie my mamy blogi,jak sie zdecydujesz i zerejestrujesz to daj znac i dalej powiem co i jak:tak: www.smyki.pl

Jejku.... nie mogę się wybrać na ten spacer :baffled::baffled::baffled: Jędrek siedzi i puszcza bańki mydlane, a ja jeszcze w szlafroku i nic mi się nie chce :baffled:

Kasiula może to tylko takie przejściowe z tym Twoim mężem. Potrząśnij nim odpowiednio, wytłumacz o o chodzi :tak: faceci często zachowują się jak dzieci i nie widzą w tym nic złego. Dopiero jak im się otworzy oczy na takie zachowanie to zmieniają swój stosunek do dziecka :tak: Trzymaj się kochana.

Dzieki dziewczyny może po południu sie za to wezme bo teraz to lece na miasto a potem trzeba obiad zrobić:baffled:. Narazie uciekam odezwe sie później i gdybym robiła bloga a nie bardzo wiedziała jak to licze na pomoc:tak:

Wróciliśmy ze spacerku!;-) Taka ta pogoda dziwaczna:confused: Najpierw kropi, potem pada mocniej i znika a za chwilę znów kropi. Bez sensu bo tylko zakładałam folię na wózek i ściągałam. Zrobiłam sobie zakupy bo na plac zabaw się nie dało iśc. Mała się trochę przespała. Adrian potrzebował pastę do zębów i mi się tych zakupów zrobiło:szok: Kupiłam mu dwie pasty bo jedną do przedszkola i nową szczoteczkę bo ta w domu cała pogryziona. On to mógłby codziennie nową szczoteczkę kupowac tak uwielbia myc zęby. Ostatnio stwierdził, że dawno nie był u dentysty i muszę go zapisac:szok: No jak chce to go zapiszę, zęby ma zdrowe ale zajrzec nie zaszkodzi.
Obiadek mam gotowy bo sobie wieczorem ugotowałam. Wezmę się za sprzątanko. Widzę że Magda już pranie składa, wyciąga mi wszystko z koszyka i się chowa. Hehe..:-D

Witajcie,,dzien dobry..
Mój M pojechał na miasto,i ja zagladam do Was..
Ogarnęłam,posperzątałąm,zaraz zmykam an dwór i na zakupy,bo gorąco upał,słonko i siuper jest...u mnie super..
ide poczytac i poodpisywac wam...

A mój mąż mi właśnie niespodziankę zrobił i będzie już dziś w nocy także ja tu z Wami do późna będę dziś pisać bo będę czekać na niego:-)Czarna ja ci polecam czopki Viburcol one są środkiem homeopatycznym o działaniu uspokjającym i mi zawsze pomagają jak Matek marudzi na ząbki- zresztą one są nie tylko na ząbkowanie ale też na przeziębienie, szczepienie, kolki czyli zawsze wtedy gdy niunka jest niespokojna i marudna.

reklama
No to juz wiem conieco co mam odpisywac...

Ewcia fotki super,chyba milo spedziliscie czas:)
Dzięki,bardzo fajnie było,szkoda,ze tak krótko...ale super..

NOVACZKA to mily poranek :)
EWCIA super foteczki chcialabym kiedys pojechac na camping bo nigdy nie spalam w takiej przyczepie :)
Nom życze ci abyś pojechała kiedyś;-):tak:.aa w przyczepie jest ciepło,miło i przytulnie-polecam:tak:.

Ewcia fotki super:tak:, pozazdrościc tylko takiego campingu i dobrze ze z M w porządku:tak::tak:
;-):-)
Dzięki bardzo,nom super sprawa taki camping.No z M narazie oki...

Ewcia tak się rozpisałaś że nie mogłam nadążyć z czytaniem:-D:happy2:
No bo jak zajrze teraz raz na jakiś czas to wtedy musze nadrabiac zaległości pisania postów dziennie:-D:-D:-D:-D

Ewcia fotki super, ale nie kojarzę Cie ze Wspaka... bo Ty kończyłaś studia rok przede mną? 2005, dobrze kojarze, czy Cie z kims innym pomyliłam?
Tak kończyłąm w 2005 roku Wspaka....

Ewcia zdjęcia super:-):-) Matunio podobny do Ciebie;-)
| fotoromanek | fotografia

No dzięki , jesteś drugą osobą ktora stwierdza,że Matunio do mnie podobny,każdy gada że istny tata...

Ewcia super foteczki, widać, że wyjazd udany :tak:Fajnie, że z mężem jest ok. Brązowej wody nie zazdroszczę :no:
:wściekła/y:
No super dzięki,,a wofda brr,dobzre ze zapomnialam prania wstawic,bo bym miała wszystko brudne,z osadem i szoku bym doznała,,,dobrze z enieraz mam skleroze.haha:-D:-D

Iwonka 2006 niezła u ciebie w Wa-wie był burza:szok::szok::szok: pokazywali w tv jak to przeżylaś??
Ja tez miałąm pisać do iwonki2006 odnośnie tej burzy,widizałąm w TV na żywo,,nie zazdroszczze...a na mazurach też okropnie,,normlanie szokk,nawet ofiary śmiertelne-szok...

Kasiula dzięki za odwiedzinki an blogasku...
Sewa jędrek domaga sie swego i kultury od innych ludzi-super..
Jusia dobrze,ze z mamą już oki,ale została siostra-powodoznka..
Fajne foteczki wasze...
iwona.c28 jaki fryz robiłaś,,zrób fote i pokaż sie kochana nam:tak:
Iwonka 2006 wow,ale super odjazdfowe nowoczesne buciki ma twoja niunia,,,wow poprostu wow(w życiu bym sie nie domyśliła ze to rękawice)...:tak::-);-):-D

U mnie cudna pogoda,ciepło,gorąco,,tlyko sie opalać,zaraz zmykamy po cosik na obiadek,,buziaki..

Do góry