reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka 2006 niezła u ciebie w Wa-wie był burza:szok::szok::szok: pokazywali w tv jak to przeżylaś??
Oj byla ale na szczescie krotka ale na Mazurach to szok:szok::szok::szok::szok:sa ofiary i jeszcze kilka osob poszukuja nadal,polamane zagle,pokazywali jak pod czas tej burzy jachty sie wywracaly i szly na dno:szok:biedni ludzie
[*]

Witam :-) u mnie piekne slonko od rana :tak: Musze dzis troche chalupke ogarnac:tak:a mnie sie nie chce:no:
Jusia oj biedna corcia,pewnie ma spuchnieta warge:-(Calusy:-)

reklama
Moje dziecko ostatnio zalewa mnie pytaniami typu A CO TO? :szok:od kad nauczyla sie tego slowa tak teraz go uzywa prawie non stop.:-D:-D:-DMowi tez DOBRY co znaczy dzien dobry:tak:Lub na jednego pracownika wola KRZYSI co znaczy Krzysiek:-D:-D:-D:-D:-D Co raz fajniejsza sie robi :-):-):-):-):-):-) A widzialyscie fotki jej w rekawicach kuchennych?Pewnie nie nikt na bloga nie zajrzal jak pisalam:no:.ach te ciotki nie dobre;-) musze znow wklejac to samo:sorry2:

No tak jak pisałyscie postaram sie nie krzyczeć ale moja siostra jak sie zdenerwuje a napewno tak bedzie :zawstydzona/y:to mówi obrzydliwe słowa np.ty dziwko :wściekła/y::baffled:Ale moze uda mi sie z nia naspokojnie pogadać taki jest mój cel :tak:
Z Julią nie byłam u lekarza przechodziłam koło apteki i tam panie mi powiedziały ze ona sie ugryzła:eek:i przez to ma rozcięta i spuchnięta warge:-(Ale juz jest lepiej :tak:Jak wróciłyśmy do domu to szlała wugłupiała sie z M i zapomniała o tym co sie stało ;-)Myslałam ze nie bedzie chciała smoczka do spania ale tak nie było zaraz jak sie położyła to wołała gdzie mój dydek :eek::-pNocke przespała spokojnie i nawet zjadła kolacje i sniadanie bez problemu :-)

Iwonka Vanesska wyglada prześlicznie a butki super:tak::-D.
Ta burza na Mazurach to rzeczywiście okropna byla tez to widziałam:szok::szok:

Jusia Julka na tych zdjeciach jak księzniczka - przepieknie:tak::-), a twoja siostra z tym jej słownictwem:szok::no: niedobrze

Caeść dziwczyny
Iwonka zdjęcia świetne Przyznam się że bloga nie zajrzałam bo czasu na to nie mam niestety:zawstydzona/y: ale może kiedyś sie porawie:tak:
Jusia dobrze że rozmowa za tobą jeszcze batalia z siostrą;-)
Czarna suknia sliczna Jak już będzie gotowa to też nam sie pokaz:tak:
Dziś pogoda do bani :-(Co tu robić w domu Moje dziecię cały cas przed telewizorem nie powiem żeby to było dobre ale nie mam pomysłu jak organizować jej czas:-(

Zmykamy na spacer. Pogoda jakby zaraz miało padacc ale mi mała ciągle płacze więc trzeba iśc!
Vanesska superaśnie w tych "bucikach" wygląda! Dzieci potrafią zaskakiwac!:szok::-D
Julcia jak mała księżniczka! Powodzenia z siostrą!;-)
Zmykam bomała strasznie wyzywa! Oj ciężki nas dzionek czeka!:eek::baffled::sick:

Iwonka przyznam że zapomniałam zajrzeć na bloga wtedy jak mowiłaś:zawstydzona/y:, ale dziś naprawilam ten bład:tak::tak:. Blogasek jest superowy:tak:. Swoja drogą moja Natalka bardzo naciska, zeby jej blooga założyć, ale ja bym musiala takiego specjalnego Natalka i Kuba jednoczeście, a niestety nie mam pojecia jak to sie robi:zawstydzona/y::no::-(. Może kiedyś:confused:

reklama
Dzień dobry!

U mnie dziś piękna pogoda, więc zaraz wybywam na spacerek :tak:

Iwonka ja byłam na blogu i foty widziałam :tak: ale wpisiku nie zostawiłam bo.... jakoś tak wyszło :-( Vanesska jest świetna :tak: a buciki odjazdowe :-D

Jusia buziolki dla Julki na rozbitą wargę. Powodzenia życzę w rozmowie z siostrą :tak:
Juleczka ślicznie w sukieneczce wygląda.

Iwonkac28 to faktycznie pobudkę extra mieliście.

Cloe Jędrek chyba też ogląda za dużo bajek :-(

A wczoraj nie pisałam bo zapomniałam, ale Jędrek załatwił nieźle sąsiada :szok: mówi do niego "dzień dobry panu" a sąsiad nie usłyszał..... no to podbiegł do niego spojrzał w oczy i z taką śmieszną miną mówi "dzień dobry mówię" :szok: Facet oczy w słup :-D:-D:-D:-D No..... i co ja mogłam na to powiedzieć :baffled:

Do góry