reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Iwonkac.28 jest jeszcze taki specjalny spray do oczyszczania ucha z woskowiny. Dostępny w aptece. Nie pamiętam teraz nazwy. Ale jak zapytasz o spray, to z całą pewnością Ci go polecą.
Dzieki napewno zapytam
Jusia22
Fanka BB :)
Witam z rana :-)
Wpadłam tylko sie przywitac bo zaraz ide małej dać sniadaniePotem wam napoisze co z mamą
Wpadłam tylko sie przywitac bo zaraz ide małej dać sniadaniePotem wam napoisze co z mamą
Jusia22
Wczorja mnie nie było bo mała mi sie przewróciła na placu zabaw i rozcieła sobie warge :-(Krew jej leciała strasznie ale moja mama wiedziała co robic bo ja wpadłam w panike
Z mamą wszystko sobie wyjaśniłysmy no i mozna powiedziec ze jest lepiej ale ja ją na siłe nie zmienie zawsze bedzie tak jak było do tej pory Powiedziała ze nie przyjezdza do nas bo jej jest wygodniej jak my przyjedziemy no i nie zawsze ma czas zeby przyjechac bo zajmusie sie dziecmi od siostry :-wściekła/y:I to ze mama sie tak zachowuje to jest wina siostry bo zawsze odciąga mame wymysla cos niby waznego zeby tylko nie przyjezdzała Dzisiaj jeszcze pogadam z siostra a mówie wam ze to nie bedzie miła rozmowa
Z mamą wszystko sobie wyjaśniłysmy no i mozna powiedziec ze jest lepiej ale ja ją na siłe nie zmienie zawsze bedzie tak jak było do tej pory Powiedziała ze nie przyjezdza do nas bo jej jest wygodniej jak my przyjedziemy no i nie zawsze ma czas zeby przyjechac bo zajmusie sie dziecmi od siostry :-wściekła/y:I to ze mama sie tak zachowuje to jest wina siostry bo zawsze odciąga mame wymysla cos niby waznego zeby tylko nie przyjezdzała Dzisiaj jeszcze pogadam z siostra a mówie wam ze to nie bedzie miła rozmowa
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Jusia najważniejsze ze sobie to wyjaśniłyście. Porozmawiaj z siostra, ale moja rada jest taka żebyś nie krzyczała i nie kłóciła sie tylko na spokojniej jej wyjaśnilła co cie boli. Wiem że trudno jest trzymać emocje na wodzy, ale krzyk nie pomoże. Powodzenia w rozmowie z siostra oby to coś pomogło
reklama
sikoreczka79
Dzień dobry!:-) My już po śniadanku. Adrianek patrzy na bajki a Madzia kula się po dywanie. Oj ciężka nocka była. Mała mi się co trochę budziła z płaczem. Dobrze, że cycuś pomagał, ale widzę że ją bardzo męczy. Dzisiaj pewnie też czeka mnie dzień noszenia.
Jusia dobrze że porozmawiałaś z mamą! Buziaki dla twojej córci!
Jusia dobrze że porozmawiałaś z mamą! Buziaki dla twojej córci!
Podziel się: