reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Właśnie moja mama dzwoniła do mnie i jej wszsytko powiedziałam co mnie zabolało i dalej boli ona stwierdziła ze jestem przewrazliwiona na tym punkcie wiec do skutku nie doszło dalej mam doła i teraz załuje ze odebrałam tel bo jeszcze gorzej sie czuje :-(Potem dzwoniła drugi raz i zapytała sie czy dzisiaj wybieram sie do parku z Julia bo ona chce przyjechaci zebym jej maszynke do włosów pozyczyła bo siostra chce obciac włosy małemu no to był presekst zebym sie odczepiła i ze niby ona przyjedzie ale w konkretnym celu :wściekła/y::wściekła/y::-(Powiedziałam jej ze dzis nie wiem co bede robiła a ona na to ze ja sama nie wiem czego chce i jak ona chce przyjechac to ja oczywiscie sie wykrecam ale tak nie jest juz sie ucieszłam ze chce przyjechac bez jakiegos powodu a ona mi z czyms takim wyskakuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dzien dobry :happy2:
ja ostatnio narzekalam na bol zeba a wczoraj cos mnie chyba przewialo bo ucho mnie bolało i gardło i katar dzis z rana jest ok mam nadzieje ze nie wroci:tak:
Co do smoka butki i kubka niekapka to Emi smoka ma nadal do spania w dzien jakos o nim nie mysli wcale ale na noc wola didi:baffled:
wszystkie nowosci kubki do picia szybko przyswajala jedyne czego kiedys nie tolerowala to silikonowe nakladki na piersi do karmienia

a to emi przedwczoraj:) widze ze wrzucacie tu fotki nie ma jakiegos watku zamknietego?
emiiia5.jpg

Ola nie mam narazie apararu żeby zrobikc konkretne fotki:no::no:
zdążyłam zrobić tylko takie w miarę zdjęcie ale jak mówiłam suknia idzie do przeróbki jeszcze-efekt końcowy Wam pokażę w listopadzie:-):-)
Więc na razie tylko tak wstawiam zdjęcie i na siedząco
suknia jest na kole i moim zdaniem ładnie się prezentuję

kasiula-śliczna ta Twoja córcia:-):-)
a wątek zamknięty jest ale narazie nie wpuszczają:no::no:
trzeba czekać;-)
Jusia22-kochana brak mi słow na Twoją rodzinę:no::no:

A dziś jedziemy do fotografa (dzwoniłam do niego) i mówił żeby przyjechać...:-):-):-) tylko żeby mojemu M.nie zachciało się do rodziców (Teśćiów) jechać potem-bo to po drodzę:wściekła/y::wściekła/y:

Czarna - bardzo ładna suknia!!! Od razu widać, że super będziesz wyglądać.
Maleństwo też sliczne :-)

Kasiula, śliczną masz córcię!

Wątek zamknięty jest tu gdzieś? Kto tam rządzi? ;-)

Jusia i Kasiula matula córcie fanastiko! Ja już się nie mogę doczekac spineczek u mojego łysolka! Narazie moja mama jej kupiła kolczyki i usilnie mnie namawia na przekłucie jej uszek ale nie wydaje mi się to dobrym pomysłem!:sorry2:

Sikoreczka, ja też jestem przeciwna przekłuwaniu uszu małym dzieciom... przecież to boli... poza tym dziecko może sobie zrobić krzywdę - wyrwać kolczyk itd. Ale wiele mam tak robi, ja w każdym razie bym się nie zdecydowała.

reklama
Tak czytam wasze opinie na temat kolczyków to ja nie jestem przeciwna no ale kazdy ma swoje zdanie Ja przebiłam małej kolczyki jakmiała 8 miesięcy i o dziwo mała nie płakała i nie szrpała uszek :tak:Wiec kazda mama robi to co jest dla niej słuszne ;-)

Do góry