sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam serdecznie! Moje słoneczka powstawały dziś o 6 Strasznie mnie to bolało bo niecierpię wstawac tak wcześnie. Na szczęście musieli się poprzytulac i pogadac z rana i wyszliśmy z łóżka koło 7.30. Wczoraj się nałaziłam. W domu byłam po 16. Madzia nas wszystkich zaskoczyła: myślałam że będzie płacz przy babci a ona ani razu nie płakała. Jak przyjechałam to mała siedziała na dywanie i powtarzała cały czas baba baba! Tylko w Adrianka wczoraj diabełek wstąpił i dał niezły popis przy babci, ale myślę że to było z zazdrości. Podejrzewam, że moja mama go głośno porównywała z Madzią. Ona lubi tak robic tylko że dziecku potem przykro. Próby rozmów na ten temat zawsze kończą się obrazą
Po tym wszystkim wczoraj głowa mnie bolała.
U nas też była duża burza! Ale dzisiaj słoneczko i zapowiada sie miły dzionek.
Magda ma ząbka. Przebił si dziś w nocy, mam nadzieję, że nie będzie w nocy gorączkowac.:sick: Ma już 5 zębów!:-)
Jusia wiem co czujesz. U mnie z siostrą też często są przekopy i jest mi przykro. Moja siostra wyprowadziła się do warszawy i czuję jak się oddala. Czasami traktuje nas jak obcych ludzi a to boli.A tak poza tym to dopiero teraz zauważyłam, że my bardzo blisko siebie mieszkamY!;-)
Jeżeli chodzi o skorpiony to u nas też dostatek! Ja skorpion moja mała skorpion.
Dobra to narazie tyle! Zbieram się na spacerek!
Po tym wszystkim wczoraj głowa mnie bolała.
U nas też była duża burza! Ale dzisiaj słoneczko i zapowiada sie miły dzionek.
Magda ma ząbka. Przebił si dziś w nocy, mam nadzieję, że nie będzie w nocy gorączkowac.:sick: Ma już 5 zębów!:-)
Jusia wiem co czujesz. U mnie z siostrą też często są przekopy i jest mi przykro. Moja siostra wyprowadziła się do warszawy i czuję jak się oddala. Czasami traktuje nas jak obcych ludzi a to boli.A tak poza tym to dopiero teraz zauważyłam, że my bardzo blisko siebie mieszkamY!;-)
Jeżeli chodzi o skorpiony to u nas też dostatek! Ja skorpion moja mała skorpion.
Dobra to narazie tyle! Zbieram się na spacerek!