reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam popołudniowo!! Nie miałam dziś zbytniej szansy wskoczyc na forum, bo moi mężczyżni zrobili okupację. Chyba też muszę grafik wprowadzic.
Jutro mają przyjechac moi rodzice i zostac mi z dzieciami. Ja mam kupę załatwiania i jak sobie pomyślę to mi tak blllee...:sick: Muszę sobie przedłużyc urlop wychowawczy i trzeba multum zaświadczeń. Stracę na tym cały dzień, a ja nie cierpie łazic po urzędach! Mam tylko nadzieję, że Madzia będzie w miare znośna, bo i tak nikt mi nie chce z nią zostawac. Jak teraz pokaz zrobi to znów z pół roku poczekam, aż się babcia zdecyduje nią zając.
Sewa nasza-klasa.pl tam możesz sprawdzic czy są twoi znajomi ze szkoły podstawowej, średniej lub założyc swoją klasę i poczekac aż sie ktoś odezwie z dawnych znajomych!
Jutro mają przyjechac moi rodzice i zostac mi z dzieciami. Ja mam kupę załatwiania i jak sobie pomyślę to mi tak blllee...:sick: Muszę sobie przedłużyc urlop wychowawczy i trzeba multum zaświadczeń. Stracę na tym cały dzień, a ja nie cierpie łazic po urzędach! Mam tylko nadzieję, że Madzia będzie w miare znośna, bo i tak nikt mi nie chce z nią zostawac. Jak teraz pokaz zrobi to znów z pół roku poczekam, aż się babcia zdecyduje nią zając.
Sewa nasza-klasa.pl tam możesz sprawdzic czy są twoi znajomi ze szkoły podstawowej, średniej lub założyc swoją klasę i poczekac aż sie ktoś odezwie z dawnych znajomych!
K
kasiula matula
Gość
ELISABETH LEIKA dajcie namiary na siebie na naszej klasie
dziekuje za komplement co do włosów ja tez wole siebie w ciemnych ale wkurzaja mnie szybko pojawiajace sie odrosty
dziekuje za komplement co do włosów ja tez wole siebie w ciemnych ale wkurzaja mnie szybko pojawiajace sie odrosty
WerEla
Fan(ka)
Kasiula matula ja odnośnie teściów to najlepiej się nie wypowiadam. Jestem z M prawie 10 lat i tyle się wydażyło przez ten czas, a ja jestem taka że nie potrafię zapomnieć. I jak mi ktoś zajdzie za skórę to już koniec, zodiakalny skorpion;-)
Oni myślą że jak teraz jest Weronika (ich pierwsza wnuczka) to ja o wszystkim zapomnę i będziemy szczęśliwą rodzinką Może jestem wredna bo powinnam przystopować ale taka już jestem. Nie potrafię udawać. Na święta jedziemy tam na pół godziny ze względu na Marcina. Jak pojedziemy tam raz na miesiąc to jest święto, ale ja nie znoszę tam jeździć, dobrze że M mnie rozumie i nie naciska. Może robię tym krzywdę mojemu dziecku bo nie ma kontaktu z dziadkami, moja mama mieszka daleko a tata nie żyje. Ale ja nie potrafię się przełamać:-( Mam straszną blokadę. I sądzę że oni udają żeby widywać Weronikę.
No to tyle z moich złotych myśli. Uciekam do mojego Aniołka:-)
Oni myślą że jak teraz jest Weronika (ich pierwsza wnuczka) to ja o wszystkim zapomnę i będziemy szczęśliwą rodzinką Może jestem wredna bo powinnam przystopować ale taka już jestem. Nie potrafię udawać. Na święta jedziemy tam na pół godziny ze względu na Marcina. Jak pojedziemy tam raz na miesiąc to jest święto, ale ja nie znoszę tam jeździć, dobrze że M mnie rozumie i nie naciska. Może robię tym krzywdę mojemu dziecku bo nie ma kontaktu z dziadkami, moja mama mieszka daleko a tata nie żyje. Ale ja nie potrafię się przełamać:-( Mam straszną blokadę. I sądzę że oni udają żeby widywać Weronikę.
No to tyle z moich złotych myśli. Uciekam do mojego Aniołka:-)
WerEla
Fan(ka)
Sewa słonko mam nadzieję że szybko wrócisz do rzeczywistości. Pomyśl o tym że teraz wspaniale spędziliście czas. Pewnie że będzie tobie ciężko, ale do grudnia znowu nie jest tak strasznie daleko. Pociesz się tym że nikt nie będzie marudził ci w domu że nest nie posprzątane albo że nie ma jeszcze obiadu itd. itp.
Często się uśmiechaj i wspominać fajne chwile spędzone razem z mężusiem:-)
Pozdrawiam cieplutko
Często się uśmiechaj i wspominać fajne chwile spędzone razem z mężusiem:-)
Pozdrawiam cieplutko
sewa
mamuśka ;-)
WerEla dzięki wielkie za dobre słowo pewnie minie trochę czasu zanim znowu wrócę do rzeczywistości.... na razie jest mi okropnie źle :-( ale o tym już cicho sza ;-)
Miałam iść dziś na obiad do mamy, ale jednak sama upichciłam obiadek i siedzimy w domu.
Miałam iść dziś na obiad do mamy, ale jednak sama upichciłam obiadek i siedzimy w domu.
sewa
mamuśka ;-)
Sewa bedzie dobrze niedługo ci przejdzie a jak masz doła do bierz Jedrusia i dawaj do mnie w końcu masz niedaleko
Dzięki, dzięki...... będę pamiętała ;-)
reklama
czarna551
Fanka BB :)
Witam ;-)
Musze wiedziec wasza opinie na temat zdjęc których wam przesyłam otóz zmieniłam fryzurke i sama nie wiem czy na lepsze ocencie sami
Na pierwszych 2 to tak wygładam teraz a na pozostałych to tak wyglądałam dawniej
Jusia ślicznie Ci w nowej fryzurce:-);-)
Kasiula Tobie ładniej w ciemnych włosach
sewa-pozdrawiam cieplutko;-);-) 3maj się napewno ten czas do grudnia szybko przeleci
A my mamy gości-kuzynka z Gdyni przyjechała:-)
Dawidek teraz sobie śpi mój łobuziak kochany:-)
w nocy wzięłam go do Nas do łóżka i tak się wiercił ze Mąż spadł na ziemię;-);-)
Pogoda u Nas do bani-deszcz pada
Buziaki
Podziel się: