reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzis juz nie ale jutro z aparatu zdjecia na kompa wrzuce i wam pokaze lub na blogu zobaczycie jak moje dziecko dzis w rekawicach kuchennych na nogach zalozonych smigalo po domu i podworku:szok::tak::-):-):-),normalnie myslalam ze padne ze smiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No0 tak teraz ja sama ze soba klikam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Iwonka to nieźle M dal się przerobic:szok: "fajna' promocja:eek:

Dobra dziewczyny ja już uciekam. W telewizji jest fajny film obejrze i ide spać:tak: Dobranoc:-)

IwonaC no nie mam juz zbytnio zapalu do sprzatania,a czeka mnie jeszcze w dmku ktory mieszkam obecnie umyc okna i to 7 sztuk:szok:,chyba padne.:-p:-p;-)

Kuzwa mac siedze przy kompie a mnie komar jakis gryzie w nogi....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak mnie nie bylo to chyba moj wszystko mi po odslanial i nalecialo mi tego dziadowstwa,zaraz je wylapie:wściekła/y:

Leika a jak Natanielek już dobrze? wysypka zeszła?? Dużo zdrówka dla niego:tak:

Dziś była już sladowa tylko, do jutra powinna zniknąć :)
Natek był dziś bardzo marudny, nie wiem czemu. Kilka razy się potknął i to jeden raz porządnie - nabił sobie guza. Chyba miał dziś kiepski dzień po prostu...

Sewa jejku tak patrze na Twój suwaczek a tu 16 tydz.ciąży:szok::szok:-ale ten czas leci:-):-)
a jak się czujesz??? Mam nadzieję że bez większych dolegliwości;-)

Rety :-D:-D:-D to nie ja jestem w ciąży :-D:-D:-D:-D ale się zdziwiłam jak to przeczytałam ;-) a może ja o czymś nie wiem....... ;-):tak::-D to pewnie pytanko do Cloe :tak:

A ja całe popołudnie walczyłam z kamerą internetową, bo stara mi coś nie chciała działać i kupiłam nową..... za nic nie mogłam tego dziadostwa zainstalować :wściekła/y:ale w końcu zadziałała, już myślałam, że będę musiała po kogoś dzwonić, ale dałam radę :tak:

Iwonka to faktycznie R. promocję złapał :baffled: nie ma co :no:

Leika buziolki dla Natanielka na tego guziola :tak:

A czy Wy wiecie, że znalazłam na naszej klasie swoją koleżankę tylko o rok starszą :szok::szok: ale numer. Fajne to jest :tak:

Przed chwilą jakiś pijak wybił okno mojej sąsiadce z patreru :szok::szok::szok: Matko gdzie ja mieszkam :szok::szok::szok::szok: aaaaaaa koło policji :baffled::confused:

Idę spać. Dobrej nocki życzę.

Ale miałam dziś ciężki dostęp do komputera. Mąż sobie znalazł jakąś grę i sporo czasu dziś przy niej spędził.:szok: W sumie to dobrze, bo mogłam sobie spokojnie poszykowac na jutro wszystkie dokumenty. Brrrr... nie cierpie jeżdzic po urzędach. A jutro muszę załatwic trzy i jeszcze do administracji. :baffled::angry: Mam tylko nadzieję, że Madzia to jakoś przeżyje. Straszna mamicycusiowa jest. Ostatnio nawet jak jeżdzi w wózku i ktoś do niej zagada to usta w podkówkę i płacz. :eek: Do tego moja mama niezbyt chętnie chce z nią zostac.:no:
Adrian się czuje dobrze, ma jeszcze taki nosowy głos i czasem go gardło zaboli, ale nie miał żadnych skutków ubocznych.:happy2: Jak mąż powiedział co mu może się dziac to szok:szok:
Muszę zrobic w domu małe przemeblowanie, bo mi się córa rozbrykała i ściąga mi wszystko. Aż strach pomyślec co będzie się działo jak zacznie raczkowac albo wstawac, bo narazie tylko pełza lub turla się. Trochę się na pupie przesuwa jak siedzi. Dziś dobrała sie do moich płyt. Wlazła pod szafkę z telewizorem i wyciągała płyty i próbowała czy smaczne.:sorry2:

sewa- bałabym się mieszkać w takiej okolicy :no: U mnie też nie jest najbezpieczniej, ale mamy patrole policji jeżdżące po osiedlu i raczej się nic nie dzieje. Czasem tylko rano człowiek znajduje szybę w aucie wybitą czy skradzione rejestracje... Na szczęście już niedługo się stąd wyprowadzimy.

Dobrej nocki!

Zmykam się umyc i do łóżeczka. ;-) Kupiłam sobie balsam p.rozstępom do biustu muszę go wypróbowac. Ciekawe czy mi to coś da:confused: Zyczę miłej nocki!:-D

reklama
Witam kochaniutkie.Niestety nie zaglądałam bo goście wstawali o 6 rano:szok: ich mała wstaje tak wcześnie i nie miałam ani chwilki na neta:-(Dzięki bogu Victorek spał jak zawsze więc spokojnie można było pogadać i wypić kawkę.Teraz już wracam do was:yes:

Do góry