reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-D;-)
Dzisiaj bylismy na działce u tesciów :tak:I czytając wasze wypowiedzi co do tesciowych to ja moge chyba sie pochwalic mam wspólne tematy z tesciowa klachamy ile sie tylko da i na tescia tez nie moge narzekać :-)Wiadomo ze czasem sa jakies zgrzyty miedzy nami ale to sa tylko drobne nieporozumienia :tak:;-)
Musze wiedziec wasza opinie na temat zdjęc których wam przesyłam otóz zmieniłam fryzurke i sama nie wiem czy na lepsze ocencie sami :sorry2:
Na pierwszych 2 to tak wygładam teraz a na pozostałych to tak wyglądałam dawniej :zawstydzona/y:

reklama
Hej dziewczyny my juz po gosciach. Mieli oni przejsc a w koncu my poszlismy do nich:eek:. Bylo naprawde fajnie:tak::tak::tak:.

Jusia mnie sie wydaje ze teraz jest lepiej:tak::tak::tak:

Czarna ja niestety nie wiem, ale pewnie powiedza ci te dziewczyny, ktore maja blogi;-):tak:

Ide polozyc Kube spac, bo jeszcze nie spi:szok::szok:

No fajnie teraz ja sama ze sobą pisze:eek:;-). Dzieci już spią M też myślałam że dziś posiedzę na BB a tu nikogo nie ma:surprised:. W takim razie i ja ide spac. Dobranoc :-)

Witam! Nareszcie udało mi się dorwac do kompa!:-) Mój włączył sobie jakąś strzelankei było 4 godziny zajęte. Już myślałam, że całą noc posiedzi!:szok: Brakło mi dziś czopków i Madzia się strasznie rzuca. Bardzo ją te zęby męczą.:baffled:
Jusia też wydaje mi się, że ta fryzurka jest lepsza. :tak:
Ja niebyłam już tak długo u fryzjera:szok: i postanowiłam się dziś wybrac. Niestety dziś panie miały pełne rśce roboty, boczesały panny młode i ich rodzinki. :eek: Moja fryzjerka na urlopie a mnie się już zbrzydły włosy i muszę coś z nimi zrobic teraz! No dobra do poniedziałku wytrzymam.:-D

Leika oświec mnie proszę, co to są trolle?:eek::baffled:

Kasiulla już trochę na ten temat napisała. Są to osoby - najczęściej głupie dzieciaki, czasem dorosłe, chore psychicznie osoby, które się nudzą i w efekcie łażą po forach, udając osoby którymi nie są - np. wymyślając sobie dzieci, których tak naprawdę nie mają. By uwiarygodnić swoje historie, przywłaszczają sobie zdjęcia dzieci znalezione w sieci.

Miałam wczoraj powiedziec dobranoc :zawstydzona/y:ale za to dzis mowie dziendobry:-)Imprezka była udana i chyba najlepiej o tym wiedzą moje dzieci:-DKasy poszło co niemiara;-)i to przeważnie na losy:tak:a zabawek z loterii tyle uzbieraliśmy ze mozna sklep otworzyć:-DPóźniej może wkleję jakieś fotki. Były pokazy strażackie i zrobili oni mnóstwo piany dla dzieci i moje maluchy w to weszły :-)Trzeba było iść się przebierać bo wszystko mokre- to piana gaśnicza i strasznie brzydko pachnie:tak:Potem córa była poskakać w dmuchanym zamku i postrzelać paintballem a mały pojeździł gokartem i tańcował pod sceną. Poszliśmy spać późno i myślałam ze się wyśpię ale Matek wstał normalnie czyli o 7:szok:

Dzień dobry laseczki :-) ale u mnie lipa za oknem deszcz...
ANIA fajnie ze wieczorek sie udal
LEIKA no wlasnie tak mi sie zdawalo ze o to chodzi, ale chyba nigdy nie zrozumiem powodow dla jakich ludzie robia takie rzeczy:no:
JUSIA ja tez jestem za nowa fryzurka od razu inaczej :tak:

reklama
hej dziewczyny:-)

Ja już po kawce rosolek sie gotuje:tak:

Aniab 190 fajnie ze imprezka udana;-)

Leika nie wiedzialam o tych trollach:szok::szok::szok: nie wiem co bym zrobiła gdyby ktoś sobie próbował przywłaszczyc moje dzieci tzn. ich zdjecia

Do góry