reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WerEla jak zaczęłam czytac Twój post, to nie musiałam konczyć, bo od razu wiedziałm że jesteś zodiakalnym skorpionem... przybij piatke... ja też... hm... wredne z nas baby, co??? :-D:tak::-) A którego sie urodziłas jeśli wolno spytać???

Kasiula Matula to może na PM Ci prześlę nazwisko to odnajdziesz mnie tam???

reklama
Hej dziewczyny
Trochę się nie odzywałam ale dosłownie padam na pysk:sick: Ostatnio czuję się notorycznie zmęczona a dziś moja mała dała mi popalić nie dość że całąnoc miała niespokojny sen to jeszcze wstała o wpół do siódmej i cały dzień nie spała:sick: Liczeże szybko padnie:sick:
Co do teściów to się nie wypowiadam raz jest lepiej raz gorzej choć ostaynio tfu tfu odpukać , układa się całkiem dobrze:tak:
Sewa dopiro w grudniu się zobaczycie dobrze ze przynajmniej jest skype
Jusia nowa fryzura jest super:tak:
Kasiula ty jako czarnula wyglądasz całkiem całkiem:tak:
Leika masz rację słyszy sie to tu to tam o osobach któe przywłaszczyły sobie torżsamość innych Chore:no:
Uciekam bo Jucia szalje do zobaczenia

Witajcie:-)Ja dopiero wrocilam do domku.Wczoraj jak pojechalam na stare mieszkanko tak zostalam,a moje dziecko wyszlalalo sie za wszytskie czasy i nawet wracac nie chcialo bo tam mieszkaja dzieci i sie caly czas z nimi bawila.Ja sparztalam w domu i mylam wszytkie okna a Vanesske porwali mi sasiedzi i caly czas zabawiali:-)Ja ledwo dysze,zaraz klade sie spac,Moje dziecko tez juz spi:tak:Postaram sie nadrobic wasze posty od wczoraj:tak:

Ja też juz dzieci pokąpałam zaraz sama ide pod prysznic jakis film i spac;-). Chociaż jeszcze narazie nie uciekam od was:-).

Iwonka 2006 jak masz taki zapał do sprzątania to może i u mnie byś coś zepchnęła;-);-);-), bo ja ostatnio nie mam natchnienia:no: a okna znowu mycia wymagają, ach ten remont bloku kiedy to sie skończy:szok:.

Leika a jak Natanielek już dobrze? wysypka zeszła?? Dużo zdrówka dla niego:tak:

Uf Nadrobilam wszystko:-p:-)
Jusia ja tez uwazam ze mlodziej wygladasz w tej fryzurce
Kasiula no i chyba patrzac na avatarek to w czarnych wlosach tez ci dobrze:tak:
Sewa a na swieta maz wraca czy wczesniej:confused:Szybko zleci,dopiero zaczely sie wakacje a juz koniec:-:)-(
Jesli chodzi o tesciow to moi sa ok i moglabym o wszytskim z nimi po gadac ale ja tylko mam jakas opore przed zwierzaniem sie przde obcymi ludzmi niz moja mama:zawstydzona/y:tesc jest lepszy niz moj wlasny ojciec:-:)-)A jesli chodzi o wydatki tesciowej to ona ma bzika na punkcie butow i ostatnio upolowala klapki jakies przecenione z 600 iles tam zlotych na 300:szok::szok::szok::szok::szok::szok:wiec mysle ze komorka za 500zl to jest nic:-D
Zdjecia w necie to wiadomo ze jest zawsze ryzyko ale jak juz ktoras napisala ze nagich dzieci aby nie wstawiac,no i ze to jest zreszta ryzyko klikania w sieci.W parku na spacerze tez moze ktos obcy nam zrobic zdjecie......

reklama
Ach zapomnialam wam napisac jak moj kochany wczoraj pojechal sobie do Arkadi CH i wszedl do knajpki cos przekasic i na piwko male
yes2.gif
:tak:,podlecialy dwie mlode siksy w mini i zaczelu mu mowic ze jest promocja jak zamowi sobie danie obiadowe w postaci steka i ziemniaczki z surowka to dostanie 1 litr piwa do tego
biggrin.gif
:tak:wiec co oczywiscie zamowil,a jak przyszlo mu za placic rachunek to szczeka mu opadlaa bylo to 89zl.:szok:
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
gry sobie juz nie kupil a po nia pojechal:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif