reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ostatnio na innym forum, na którym pisze była dziewczyna, która przez kilka miesięcy pisała na wątku ciązowym. Zżyła się z dziewczynami, nikt niczego nie podejrzewał. Potem napisała smutnego posta o przedwczesnym porodzie w 6 miesiącu ciązy i smierci dziecka. No i wszyscy jej współczuli, zanim się wydało, że to jakaś 15 letnia panna, która się nudzi w wakacje :wściekła/y: i postanowiła się zabawić kosztem innych. Zanim się wydało, zdążyła już nastraszyć swoje forumowe koleżanki, które same będąc w ciązy bały się o życie swoich dzieci...
Trolle są plagą na forach otwartych, niestety :no:

reklama
Leika i właśnie dlatego ja się udzielam najczęściej na wątku zamkniętym. Możemy sobie wszystko pisać i dodawać fotki bez obawy przed jakąś oszustką.
Nie rozumiem po co ktoś robi takie rzeczy, ale cóż, takie czasy okropne:-(

Witam przedpołudniowo!

Kasiula matula, Czarna, Sikoreczka- moge tylko powiedzieć że współczuję Wam tych teściów... niby z nimi sie nie mieszka, ale siedzieć np przy wigilijnym stole i krzywo na siebie patrzeć to tez nie jest przyjemne. Ja ze swoją teściowa mam chyba nawet lepszy kontakt niz mamą (a szkoda)... wczoraj np potrafiła się spytać, czy mój M (tzn jej synek) lubi mówic o sexie? a ja jej na to że on nie gada tylko robi, na co teściowa odpowiedziała, że ma to po ojcu... także luzara z niej większa ode mnie:-)

Jusia- fryzurka bardzo fajna, korzystnie wygladasz, no i wydaje mi się że Cie odmładza... faceci pewnie się oglądają za taka fajną blondi, co?;-)

Leika- nie miałam pojęcia o tych trollach, to straszne, ale niestety ponosi się pewne ryzyko pisząc w sieci. Ostrożności nigdy nie za wiele..

Dzień dobry!

Nie jestem w stanie przeczytać tego co naklikałyście przez ostatnie dni :zawstydzona/y: tyle tego jest :szok: teraz postaram się już być na bierząco :tak:

Dziś rano mój mąż pojechał :-( jestem taka przybita :-:)-:)-(Smutno mi bardzo.... spotkamy się dopiero w grudniu :-:)-:)-(załamać się można :-(

Zmykam, nie smucę Wam :no: Muszę przetrawić to wszystko i poukładać sobie w głowie na nowo.

Miłej niedzieli życzę.

sewa trzymaj się kochana. Fajne są spotkania, ale potem przez kilka dni jest ciężko, ale nie przejmuj sie jutro tez wzejdzie słonko, a do grudnia zleci szybciutko;-):-):tak:No to teraz uśmiechnij się !!!

Witajcie :-)
Dzięki za wasze miłe słowa co do fryzurki napoczątku było mi ciężko przyzwyczaić sie do niej myślałam ze mi nie pasuje ale kazdy mówi ze jest ok to chyba coś musi byc w tym ;-)
Dzisiaj jedziemy do mojej mamy :tak:a potem odwiedzimy tesciów :-pWiecie co moja teściowa kupiła sobie komórke ze 500zł :szok:a ja czasem mam tylko do zycia przez cały miesiąc moj tesc nie rozmawia z nia bo uwaza ze przesadziła i ma racje :crazy:

LEIKA brak slow:no::szok:
ELISABETH naprawde to przykre ale u mnie jest taka niezdrowa sytuacja ze ona pokazuje jak jestesmy u nich tak jakby na sile ze mnie lubi ale nic juz nie zmieni tego co bylo od poczatku naszego zwiazku z jej synem i on nie potrafi tego zrozumiec o co mi chodzi przeciez ona jest mila...ach nie bede juz pisala o tym bo moglabym pisac i pisac a po co wam psuc humory hehe:rofl2:
JUSIA skoro tesciowa przy kasie to kupuje moja nowu nam wylicza po co tyle tracimy po co to kupujemy itp...

reklama
Do góry